Şimdi Ara

yarın xperia z alıcam fakat kamerada leke çıkarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yarın xperia z alıcam fakat cihazla ilgili tek sıkıntı kamerasında leke çıkması okadar para veriyoruz kamerada leke böyle saçma şeylerle servisle ugraşmak istemiyorum buda büyük sorun benim için napcam bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: torkos35

yarın xperia z alıcam fakat cihazla ilgili tek sıkıntı kamerasında leke çıkması okadar para veriyoruz kamerada leke böyle saçma şeylerle servisle ugraşmak istemiyorum buda büyük sorun benim için napcam bilemiyorum

kameradaki siyah lekeler problemli bir seride çıkıyor herhalde ben türkiyeye gelmeden ön siparişle almıştım (nisan 08)şu ana kadar hiç bir problemle karşılaşmadım.birazda şansa kalmış bir şey.tabiki hiç kimse bu kadar para verdikten sonra hevesinin kursagında kalmasını istemez.
  • aynen öyle şimdi ben almanyadan alıcam telefonuda bakıyorum bir sürü sorun telefonda kamera lekesi pilin çabuk bitmesi vs. napcam bilmiom :D
  • Noktalar sonradan çıkıyor mesela ben 1 Mayısta aldım hiç yoktu.Şu anda ise 6-7 nokta var.Neye bağlı tam anlamasam da...
  • Tamamen şans işi
  • işimiş şansa kaldıysa bendede hiç şans yok başka telefon tavsiye edebilirmiisniz htc one samsung s4
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    K 850İ DE BULANIK KAMERA SORUNU..
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.