Şimdi Ara

YARIN YKS ÇALIŞMAYA BAŞLIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın kırık obp ile atatürk üniversitesi hukuk fakültesi için çalışmaya başlıyorum.İş+yks+spor beraber götüreceğim.Sayısalcıyım normalde eşit ağırlık beni zorlamaz diye düşünüyorum.Evde orijinalin az çözülmüş tyt soru bankası ve birkaç saçma sapan yayının tyt soru bankalarını buldum.Başlangıçta bunları çözeceğim ileride sağlam kaynaklar alıp kitaplığıma eklerim.

Konu anlatımı olarak vip fizik görkem şahin selin hoca kenan kara rüştü hoca ve rehber matematik tercih ettim.kısa zamanda amacım zaten bildiğim konuları hatırlayıp maksimum sayıda soru görmek olduğu için bu kanalları tercih ettim.

Kız konusuna gelelim yüz vermiyor arıyorum açmıyor yazıyorum bazen dönüyor 15 dakika konuşuyor sonra kaybolup yazdıklarıma cevap vermiyor.Beni ne normal hesabından ne privinden çıkarmamış görüşelim diyorum bakarız diyor vs.Her şeyi bitirsem mi diyorum ama lanet kalbim laf dinlemiyor.Maalesef benim bu tarz konularda çoğu zaman duygularım mantığımın önüne geçiyor.Kalbime söz geçiremiyorum.Aslında içten içe kırılsamda belli edemiyorum.Bu da başarıya giden yolumun içine edip beni karamsar bir ruh haline sokuyor.Bilmiyorum gidişat nasıl olacak.Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33846A974 -- 16 Kasım 2023; 21:22:44 >

• kaç sıralamayla yerleşmiştin üniye,hukuk mantıklı değil artık ortalama bi sayısalcıysan ortalama müh kovala

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

92k dan girmiştim.Hukukda devam zorunluluğu yok ve benim mesleğimde önümü açıyor diye seçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durum güncellemesi:Az önce kızla aramdaki her şeyi bitirdim.Tuhaf hissediyorum.Daha önce hiç kalbim kırılmamıştı.Olsun iyi yanından bakıyorum kalbim varmış varlığından haberdar oldum hiç değilse.

• Başarılar hocam

• thatisreal kullanıcısına yanıt

sağ olun hocam

• sayısal 92k yapmak ea da 10k dan daha zor illa ea diyorsan iyi ünilerde işletme falan daha mantıklı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Hocam ama aynı zamanda kendi şehrimde işte çalışıyorum hem dışarı çıkamam hemde normam örgün öğretim okuyamam

• he anladım o zaman çok kasmana gerek yok rahat kazanırsın

• İş+yks+spor beraber götüreceğim

• sence götüremez miyim ;)

• bir gün sana 72 saatse neden götüremeyesin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim adım laz ziya kullanıcısına yanıt

Olum bak kafanız çalışmıyor.Akşam 5 de işten çıktık diyelim 7 de derse otursak gece 1-2 ye kadar çalışılır.Bunun haftasonu var ve işteyken çalışma şansı var.Ki ben yks konularını zaten biliyorum.Spor dediğin haftada 3 gün birer saat.Yapamayana şaşarım yapana değil.

• Tamamiyle konsantrasyon meselesi. gücü beyinde toplamak gücü beyinde topladıktan sonra sal kendini gitsin. artık öküz mü çekersin arabalı vapur mu çekersin tren mi çekersin çek çekebildiğin kadar.

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

:)

• beslenmeyle detaylarla falan kafayı bozmadan haftada 3-4 saat spor ders çalışmaktan daha hayırlı

• katılıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.