Bildirim
yarinki finale saat 13,00 dan simdiye kadar (02,30) calistim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yatmanı tavsiye ederim 3 saat yeterli olmasada sınavda dikkatini toplayacak kadar yeterli bir uyku saatidir hiç uyumadan gireceğin sınavdan verim alamazsın.
Telefonun çalar saatini kurmayı unutma -
sınav o kadar zor olacak ki bütün çalışman boşa gidecek
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Uyumadan girilen sinavin verimli olmayacagina katilmiyorum keza gecen biyokimya sinavina sabaha kadar calistim uyumadan girdim 76 altım sinav ort 60 idi. Ve bugünkü anatomi sinavina da uyumadan girecegim hala ders calisiyorum. Dualarinizi bekliyorum ben de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yusufo007
Uyumadan girilen sinavin verimli olmayacagina katilmiyorum keza gecen biyokimya sinavina sabaha kadar calistim uyumadan girdim 76 altım sinav ort 60 idi. Ve bugünkü anatomi sinavina da uyumadan girecegim hala ders calisiyorum. Dualarinizi bekliyorum ben de.
Ben de şu düşüncedeyim.
2-3 saatlik uykuyla sınava girmektense hiç uyumadan girmeyi tercih ederim.
O kadar az uyuyunca beynim allak bullak oluyor,hiç uyumadığım zamanlar daha iyi halde oluyor beynim.
Kolay gelsin.
Aksam 16:30daki sinav icin ogleden beri calisiyorum. Sanirim uyumadan gidicem. Kahveden ellerim titremeye basladi ufaktan.
Sınav 2'de, şimdi bıraktım çalışmayı. Sınav da anatomiden ve anatomiyi de son güne bırakmak
EDIT: Harbiden anatomi kafa yapıyor, doğru dürüst cümle bile kuramadım
quote:
Biyokimya ve anatomi gibi bilgi ağırlıklı ezbere dayalı sınavlarda uyumamanın pek bir etkisi olmaz biliyorsan takır takır yaparsın bilmiyorsan soruya boş boş bakarsın bu tarz sınavlarda beyninin fazla çalışmasına gerek yok benim de uykusuz girdiğim oldu uykusuzluk sınavda pek bir sorun oluşturmuyor
Ama işlem yapacağın analitik düşünme gerektiren örneğin bir mühendislik sınavında uykusuzluk hakikaten verimi ciddi anlamda azalatabilir
Edit:sınavda başarılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woozer -- 24 Aralık 2015; 4:52:59 >
quote:
Bölüm ne? -
Diş hekimligi bölüm. Ama baktım ki konular bitmiyor hala ki 3 gündür araliksiz buna calisiyorum. Lanet olsun craniuma neurocraniuma. Psikolojim bozulmaya basladi. Ben lisede hic calisan birisi degildim ygs de 7k da idim. Lys de bir talihsizlik yasamam sebebi ile 17 k ya geriledim. Tamam dedim bir sey olmaz cok uzulmedim yani ama burada ailemden uzakta okuyorum. Universite cok zorluyoe gecen sene 120 kisiden 65 i kalmis. Ne yapacagimi bilmiyorum. Psikiyatriste falan gitmeyi dusunuyorum. Normalde hic bir sekilde ders calisamam bu kadar zorlugu kaldiramadim sanirim.
Oh be sinavim güzel geçti 3-4 saatlik uyku yetmedi ama sınava geçgittim hocada ggeç geldi eksik konularındattamamladım dualarinizi bana ulaştı tesekkurederim inşallah sizin sınavlarda. ggüzel gecer
Bana etmediniz sanirim gencler. Bildigim her sey birbirne karisti. Zilli sinavda hepsini biliyorum nerdeyse ama bir türlü aklima gelmedi 20 puanlik kisimdan 10 alabildim. 35 teorik sorunun da 20 tanesi max dogrudur. 5 puan da sozlusen vardi 55 alicam sanirim
Önündeki maçlara bakacaksın hocam
Haydi geçmişlerim olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X