Şimdi Ara

Yaris, Jazz ve Fiaste arasında seçim yapsanız, hangisini alırdınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yarın yaris 1.0 terra ve 1.3 terra ile deneme sürüşü yapacağım. sonra da honda jazz ile. babam da ford fiastayı beğeniyor (arabayı ona alıyorum). bir de grandepunto dene diyen bir sürü yorum okudum. siz ne dersiniz? bir de 1.0 yaris çok mu yetersiz kalır? genelde bu araba şehir içi veya yakın mesafe şehirler arası mesafede kullanılacak. 120 yi de fazla geçmez (eğer ben kullanımıyorsam).

• Jazz kullanıcısı olarak mitsubishi colt a da bir bak derim. 24 bin ytl ye full ve 95 hp araç satıyorlar.
  • ben 4 gün önce yaris 1.0 aldım performans çok iyi 1.0 için

sollamalarda güçlük çekmedim

ama düz vites al otomatik törpülüyo gücü
  • orlando 1.3 yaris almayı düşünüyorum aldığın araba nasıl kaça aldın. pişmanmısın anlatıver.
  • selamlar.

bugün jazz ve yaris'i denedim. yaris kafama daha çok yatıyor gibi (1,3 motor). özellikle frenleri iyi ve daha güvenli gibi. yani jazz'ın kasası ince gibi geldi bana. yoksa içi çok geniş. yanlız iki nokta kafamı kurcalıyor.
    1- içeri fazla gürültü giriyor gibi
    2- araba yüksek olduğu için virajlarda nasıl bir performans gösterir bilmiyorum.

kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
  • 23 Kasım 2006; 16:31:05

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşım jazz aldı ,mutat bakımları çok pahalıymış, 8 adet bujisi var o yüzden az yakıyor, kontak anahtarını kaybetme 800 ytl, idamesi yarise göre zor.vergisi 500 ytl yarisin 300 ytl.ön sis farı çatladı korkunç bir rakam söylemişti o zaman için.Oyüzden jazdan vazgeçip yarise yöneldim.corsayı satabilirsem bende alacağım.Büyük bagaj için araba almak arada bir süt içmek için inek beslemeye benziyor(kalabalık aileler hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toyyarisçi -- 23 Kasım 2006; 16:32:29 >
  • Bir jazz kullanıcısı olarak kesinlikle jazz tavsiye edebilirim.Ben jazz otm. kullanmama rağmen şehir içi km de 20 ykr. un üzerini görmedim ve sınıfının en geniş iç mekanına sahip aracıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YARİS DERİM BEN TOYOTA KALİTESİ ORTADA AMA JAZZ DA FENA DEGİL ZATEN FİESTA VE YARİSİN SINIFININ ÜZERİNDE JAZZ AMA YİNEDE TOYOTA DERİM
  • bu üç araç arasında kaldıysanız performans açısından fazla beklentiniz olmadığını düşünerek ben jazz diyorum..yaris ve fiesta da güzel araçlardır fakat jazz daki iç mekan kullanışlılığını her iki aaçta da bulamazsınız..bu bakımdan jazz bir aile aracı beklentinizi daha iyi karşılar...ayrıca 1.0 ve 1.3 motordan daha performanslı bir 1.4 motora sahiptir...
  • bende üçünü bayağı inceledim sonunda jazz aldım... ve gayet memnunum....
  • Üçünü de incele, sonra git Note al .
  • yarisde jazzda colt da harika araçlar
    beğendiğini al
    ama fiestadan uzak dur derim pişman olursun
    ben yaris satıp fiesta tdci almıştım ve çok pişman olmuştum dahası hanım çok kızmıştı
    eski kasa yarisler oldukça sağlam ve ii bi araçtı ama yenileri sanırım daha iidir
  • tekrar merhaba.

toyota yaris'te karar kıldık. artık kullandıkça size de bilgi veririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktaykk

tekrar merhaba.

bence iyi bir seçim yapmışsınız güle güle kullanın
  • güle güle kullan arkadasim kazasiz belasiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktaykk

tekrar merhaba.

ii bir tercih
    2000 yılında yarisi; eşime clio hb almaya giderken dur bi toyotayada bakalım diye bayiye girdik ve hanım tutturdu illede yaris alalım diye ben bunu satamayız elimizde kalır çok zarar ederiz diye almak istememiştim ama maalesef yaris beni utandırdı ben satmak istemedim zorla elimden aldılar çok kaliteli ve 2. elde aranan bir araç 2002 haziranında 13bin ytl ye satmıştım
    güle güle kazasız belasız kullanın
  • deneyimlerini toyota yeni yaris 1.0,1.3 topikine bekliyoruz hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.