Şimdi Ara

Yaris mi i20 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kardeşim araç almayı düşünüyor yaris 1.33 ile i20 1.4 arasında kaldı hangisini tavsiye edersiniz? Yardımlarınız için teşekkürler

İmza:
    http://yaris.rforum.biz

• yaris 30 binden başlıyor terra donanımda ABS+klima standart..
    i20 bir kaç bin daha ucuzdur ama ben Yaris tercih ederdim..

edit: Elektrikli katlanır aynalar standart Yariste.. yalnız şehir dışı 4.4 litre ş.dışı yakıt tüketimi benzinli araç için cezbedici....dizelci olarak imrendim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toz-koparan -- 10 Ocak 2010; 22:07:35 >
  • Yarise oldum olası ısınamadım , İ20 diyorum. Hem daha yeni bir yüz
  • ikisinide kullanmadım ama tasarım olarak i20 derim.
  • Bende Yaris, bacanağımda i20 var.
    Tasarım, donanım, fiyat / performans olarak i20 önde bence.
    Hele ki ESP`li alırsanız süper olur.

Not : Dizel alacak olsaydınız Yaris derdim.
  • Kardeş kesinlikle İ20.
    Neden dersen babam geçen hafta yeni Era Dizelini teslim aldı. Bende fırsattan istifade İ20 test ettim Dizel olanı , valla bayıldım.
    Güvenlik 5 yıldız , Tasarım , Donanım , Motor / Performans , Görünüm çok hoş , alınası bir araç.
    Eğer o sınıfta araç alacak olsam kesinlikle İ20 derim.
  • Punto Evodan sonra Fiyat/performans olarak en iyi araç i20. Tek kötü yanı Opel Corsaya yoruma mahal vermeyecek kadar benzemesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jazz mı Getz mi Yaris mi?
    3 ay önce açıldı
    Civic mi, Cruze mu?
    10 yıl önce açıldı
    Qashqai mi Sportage mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben yarisi tercih ederdim
  • i20 yi inceledik yaristen daha iyi değil, sonuçta içine can biniyor. Kardeşim yarisi tercih etti yardımlarınız için teşekkürler

İmza:

http://yaris.rforum.biz Türkiyenin analiz ve karşılaştırma dolu bilimsel oto forumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabbardavut

i20 yi inceledik yaristen daha iyi değil, sonuçta içine can biniyor. Kardeşim yarisi tercih etti yardımlarınız için teşekkürler

İmza:

http://yaris.rforum.biz Türkiyenin analiz ve karşılaştırma dolu bilimsel oto forumu

mantık dısı bı yorum.i20 guvenlı eurncap den 5 yıldızlık b ır arac,yarısın on bolgeden alacak darbe tehlıkeyı maksımuma cevırebılır cunku aracn nerdeyse kaput-önü yok ve daha dar

• quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

yaris 30 binden başlıyor terra donanımda ABS+klima standart..
    i20 bir kaç bin daha ucuzdur ama ben Yaris tercih ederdim..

edit: Elektrikli katlanır aynalar standart Yariste.. yalnız şehir dışı 4.4 litre ş.dışı yakıt tüketimi benzinli araç için cezbedici....dizelci olarak imrendim...

2010 yarıs 1.33 benzınlı sahıbıyım.sehır dısı 4.4 yaktıgını gormedım.her zaman 5.5 yakar
    sehır ıcı 6.2-6.4 ortalamada
  • Kesinlikle İ 20! Yaris'in bir espirisi yok. İ 20 nin baz 1,2 lt. versiyonu 25.000 gibi bir fiyata satılıyor. Yarisi beğenen de yok. 2. Eli de kötü. Fiyatlarıda şişik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norpitiyan
    quote:

Orijinalden alıntı: cabbardavut
    i20 yi inceledik yaristen daha iyi değil, sonuçta içine can biniyor. Kardeşim yarisi tercih etti yardımlarınız için teşekkürler

İmza:

mantık dısı bı yorum.i20 guvenlı eurncap den 5 yıldızlık b ır arac,yarısın on bolgeden alacak darbe tehlıkeyı maksımuma cevırebılır cunku aracn nerdeyse kaput-önü yok ve daha dar
    sanırım bıraz fanatıkce bır yorum olmus
    yarıs ın kaput onu nun olmaması on camın i20 e nazaran daha uzun ve on tarafa dogru uzaması ıle alakalıdır.yarıs te motor kapagı acıldıgında motorun az da olsa kapagın altında olmadıgını gorebılırsınız.

ayrıca b segmentı bır arac.bunlarda oyle ahım sahım guvenlık kaygınız olmamalı.takla falan bertaraf edılebılır.ama sonucta segmentı b.
    rally pılotu da olmadıgımıza gore.efendı gıbı 90 km neyınıze yetmıyor.takıp mesafenızı de koruyun.emnıyet kemerınızı de takın

• toyota ile hyudai kıyaslanmaz bile bence.
  • i20. Araç kendini ispatladı. Bu arada Hyundai diğer araçlarla kıyaslanamaz gibi yorumlar araba piyasasını bir 10 sene geriden geliyorlar herhalde. Azıcık araştırıp tarafsız yorum yapın.

Euroncapte iki aracın puanlarını karşılaştırırsanız i20 üstün.
    i20 nin ön ve arka frenler disk iken yarisin sadece ön tekerler disk arkalar kampana.
    Yarisin yakıt tüketimi i20ye göre 0.5 lt daha az.
    İ20 nin yakıt deposu 3 lt daha büyük
    İ20 nin bahaj hacmi 295 yarisin 228
    Yarisin ağırlığı 1055kg i20 nin 1200kg

Ben olsam bu devirde hiç tereddütsüz dizel alırdım.
  • kesinlikle i20 ayrıca ford fiesta ve mazda 2 yi de incelemenizi öneriyorum.
  • arkadaslar kusura bakmayın ama yaris ne ya arabamı gecen gün kaportacı arkadasın yanına gittim sürücü kursu almıs kaza yapmıs inceledik.kaportacının tek dedigi bes para etmez hic saglam degil. gercekten bende biraz ineceledim berbat bir araba ya hiç albenisi yok göstergeler cok kötü valla i20 onun yanında kral. birde ncap testlerini izleyipte tek hosuma giden etkilenen araba i20 oldu benim için cok başarılı gercekten helal olsun hyundai a
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

toyota ile hyudai kıyaslanmaz bile bence.

Bana göre de....
  • hyundai ile toyota kardes firmalardır ama dediginiz laf artık eskide kaldı arkadasım hyundai cogu segmentte toyotayı gecmiştir. avrupada satış rakamları bile toyotanın üzerindedir. toyota kötü bir marka degil cok eski cok kaliteli bir markadırç ama hyundai da eski hyundai degildir artık otomobil sektöründe cıgır acıcak yeni teknolojilerle geliyor
    quote:

Orijinalden alıntı: matem@tiqçi

quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

toyota ile hyudai kıyaslanmaz bile bence.

Bana göre de....
  • İkisinide alma diyeceğim sana.

Şu an dizel değilse seçimin en ideal olan seçim bana göre Fabia.

Hem fiyatı çok daha uygun hem de kullanıan malzemeler ve işçilik daha kaliteli.

Ayrıca hemen hemen herşeyi bu iki araçtan çok daha iyi yapıyor.

1.2lt lik motoru çok ekonomik ve kolaylıkla devirleniyor ,yeterliçekiş sağlıyor.Oturma pozisyonu çok iyi ve yeterli donanıma sahip ve iki araçtanda çok daha geniş içmekanı var.Şanzıman daha iyi keza diraksiyon tepkileri daha iyi.Bagaj özellikle yaristen daha geniş.

Bana göre tek dezavantajı yüksek devirlerde 4 silindirli rakiplerinden biraz daha fazla gürltülü olacağıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.