Şimdi Ara

yas 15.5 boy 1.78 sizce daha ne kadar uzar boyum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kusura bakmayin ben bu forumda yeniyim size bir sorum olacakti simdi ben 15.5 yasindayim boyum 178 annemin babamin boyu kisa babam 1.61 annem 1.58 filan bende ergenlige 12 yasindan tam dort ay once girdim(anlarsınız ya :D) boyumun da 1.87 1.88 filan olmasini istiyorum sizce olabilir mi bu arada dedem filan uzundur amcalarim amcaogullarimin boylari uzun sizce ne kadar daha uzarim okuldaki arkadaslarimin boylari hep benden uzun bende iki haftadır belimi esnetip dik durma çalışmaları yapıyorum evde günlük 30-40 saniye evde demire asılıyorum barfix cekiyorum balık yagı kapsulu ve gece yatmadan once bir bardak sut iciyorum boyumu cok fazla kafama takmaya basladim daha once benden kisa olan arkadaslarim beni gectiler artık surekli boyumu dusunuyorum keske biraz daha uzasa diyorum bende bu sebepten oturu biraz daha uzamak istiyorum mumkunmudur sizce kac santim uzayabilirim.
    Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.(konuyu yanlıs yere actıysam kusura bakmayın)

• Baban 161 o boya şükret gayet iyi

Edit:ben 17 yasindayim boyum 173

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardelis -- 21 Mayıs 2014; 20:28:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

Baban 161 o boya şükret gayet iyi

Edit:ben 17 yasindayim boyum 173
    evet ama dedem ve amcalarım hep uzun uzun dediysem 70in uzerinde de sans iste tek babam kısa kalmıs :D
    sizce uzarmıyım ki daha gercekten cok fazla takıyorum boymeselesını :(
  • Basketbol oynamaya calış baya etkiler Yaz geldi bu araa yuzmeye calis acaip boy uzatiyo Evdede ip atla rahat uzarsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SCHİWERSKOPH

Basketbol oynamaya calış baya etkiler Yaz geldi bu araa yuzmeye calis acaip boy uzatiyo Evdede ip atla rahat uzarsin
    Ben 14 yaşındayım , 1.70'im. Fakat ben 13,5 yaşında falan girdim ergenliğe. Sen bayaa erken girmişsin lo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Ben 14 yaşındayım , 1.70'im. Fakat ben 13,5 yaşında falan girdim ergenliğe. Sen bayaa erken girmişsin lo

Alıntıları Göster
    ben normal diye biliyorum bizim okuldakilerbenimle hep aynı zamanda girmişler ergenliğe sanırım ortamdan ve bolgeden bolgeye degişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldeneagle16

evet ama dedem ve amcalarım hep uzun uzun dediysem 70in uzerinde de sans iste tek babam kısa kalmıs :D

Sütünü iç yani kanındaki kalsiyum oranı yüksek olsun. 18'e kadar rahat 185+ olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just Silence -- 21 Mayıs 2014; 21:10:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 Yaş , 174 boy normal mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

quote:

Sütünü iç yani kanındaki kalsiyum oranı yüksek olsun. 18'e kadar rahat 185+ olursun

Alıntıları Göster
    eyvallah abilerim kusura bakmayın simdi hesapladımda ben 12.5 yasında girmisim ergenliğe :D

• quote:

eyvallah abilerim kusura bakmayın simdi hesapladımda ben 12.5 yasında girmisim ergenliğe :D

Alıntıları Göster
    25 yaşına kadar uzar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

25 yaşına kadar uzar.

Alıntıları Göster
    O yaşta o boy uzun boy zaten. Nasıl sıkıntı ettin anlayamadım.
    Boyunda 1.85 civarı bir şey olur. Babana çekmemişsin boyda şanslısın
  • quote:

12.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

quote:

12.5

Alıntıları Göster
    peki bazı arkadaşlarım ilk dönem benden biraz kısayken beni geçtiler bu dönem bi akrabamızda benden 4-5 cm kısaydı simdi aramızda 2 cm ya var ya yok neden?

• quote:

peki bazı arkadaşlarım ilk dönem benden biraz kısayken beni geçtiler bu dönem bi akrabamızda benden 4-5 cm kısaydı simdi aramızda 2 cm ya var ya yok neden?

Alıntıları Göster
    1.90'ı geçmemeye çalış basketbolla ilgili felan herhangi bir ilgin yoksa. İleride düşünmüyorsan. Kız bulması 1.88'ken bile çok sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8D8ACBB0

1.90'ı geçmemeye çalış basketbolla ilgili felan herhangi bir ilgin yoksa. İleride düşünmüyorsan. Kız bulması 1.88'ken bile çok sıkıntı

Alıntıları Göster
    1.90 imkansız zatende :D basketbolada bu yaz baslıcam buyuk bir hızla Allah izin verirse .
  • quote:

1.90 imkansız zatende :D basketbolada bu yaz baslıcam buyuk bir hızla Allah izin verirse .

Alıntıları Göster
    Herifin babası 1,61 kendi 1,78 olmuş daha 15 yaşında sıkıntı yapıyor.
  • Ama bazilarinin boyu 14-15 yasindan sonra uzamiyor benimkide oyle olur diye endiseleniyorum.
  • kaç metre olmak istiyosun ki :D barfiks ve basketbol boyunun uzamadına yardımcı olur.ama boyunun uzamasına görede kilo alman lazım.kilo almazsan leylek gibi durusun ve kamburun çıkar
  • 184 boy var.uzamamasi için spor yapmadım.annem 175 babam 178 ben hormonlu gibiyim yaş 24.17 yaşından sonra durdu Uzama.fazla süt içme ergenlik 24 25 yasa kadar uzuyor.boy atarsin. Ben 1.sinifta sene 97 1.47 bey vardı :D
  • 1 yıl geçmiş boy durumu nedir?
  • Senle aynıydım.Kardeşim kendini kandırma 187 ne yahu.Bak iyi oku.

Babam 165 annem 163z

Seninle aynı yaştayken (16) boyum 177 di.şuan 19 yaşındayım boyum 180.Yani 3 cm uzadım ben.

Öyle 185-190 olmadan önce şükret.

Annesı ve babası bizim boyumuzda olanların çoğu genelde 170 altı.boy olarak 175 geçtiğim için ben şükrettim.Tahminim sende benim gibi 180 olursun ama her arkadaş için diyorum öyle 186-188 beklemeyin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.