Şimdi Ara

YAŞ 19 FUTBOL İÇİN GEÇMİ.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
5.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAŞIM 19 HALISAHALARDA OYNADIĞIM KADARIYLA KİMLE YAPARSAK YAPALIM MAÇ SONUNDA BANA DEDİKLERİ BİR KULUPTE OYNUYORMUSUN.. SİZCE BU YAŞTA BİR TAKIMIN A TAKIMINDA OYNANIRMI..SEÇMELERE GİRİP ŞANS DENENMELİMİ YOKSA HİÇ UĞRAŞILMAMALIMI..

DALGA GEÇMEYİN...LÜTFEN

• Çok geç hemde..
  • Amatör falan oynamak istersen neden geç olsun.
  • Evet çok geç
  • amatörde oynarsın rahat. çok iyi filan oynarsan yükselirsin ama 1. lig filan zor yani pek umut bağlama ancak geç başlayıpta meşhur olan futbolcularda var tabii. kısaca şansını dene yakınlarda bir amatör kulübe git antremanda denesinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Private

amatörde oynarsın rahat. çok iyi filan oynarsan yükselirsin ama 1. lig filan zor yani pek umut bağlama ancak geç başlayıpta meşhur olan futbolcularda var tabii. kısaca şansını dene yakınlarda bir amatör kulübe git antremanda denesinler

misal ibrahim üzülmez gönenin tarlarında kesfedilmiş 23 yaşında
  • He unuttum gsde oynayabilirsin Öyle koşul felan aramıyorlar zaten zorlanmassın seneyede 2. ligdeler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 yaş üniye başlamak için
    12 ay önce açıldı
    23 yaş geç bir yaş mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tuncay 17 yaşında başlamış futbola geç değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko
    He unuttum gsde oynayabilirsin Öyle koşul felan aramıyorlar zaten zorlanmassın seneyede 2. ligdeler..

Aynen öyle..En mantıklısı bu :D :D
  • ARKADAŞLAR BENİMDE UMUDUM YOK AMA DÜNYAYA BİR KERE GELİYOR İNSAN DENEMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM NELER YAPMAM LAZIM YOL GÖSTERİRMİSİNİZ.
  • +LARIM BANA GÖRE FİZİKSEL GÜCÜM VE HIZIM...
  • Geç değil.Yeter ki İnan.Ben şu an gitmediğime çok pişmanım.Şimdi git dersen 4 senedir adam akıllı top oynamıyorum.

İlham al

YAŞ 19 FUTBOL İÇİN GEÇMİ.......
  • Çok yetenekliysen geç filan değil, amatör bir takımda oynarsın.
  • Hocam artık Barcelona falan 2 yaşında altyapıya alıyor çocukları. La Masia'da gördüm ben, çocuk yürümeden koşmayı öğrenmiş.

Sen çok kalmışsın.
  • MESELA BEN BİR AMATÖR KULÜBE GİTTİM BEYENDİLER BAŞLADIM BENİ SÜPER LİGDEN GÖRÜPTE BEYENENLER OLURMU YOKSA OT GİBİ OYNARMIYIZ.
  • Ot gibi oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldo32

MESELA BEN BİR AMATÖR KULÜBE GİTTİM BEYENDİLER BAŞLADIM BENİ SÜPER LİGDEN GÖRÜPTE BEYENENLER OLURMU YOKSA OT GİBİ OYNARMIYIZ.

Ot gibi oynarsın gibime geliyor
  • Süper Lig Ekipleri Amatör Ligler ile İlgilenmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Ot gibi oynarsın.

• Millet 19'unda jübile yapıyo
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.