Bildirim
yas sorun olur mu
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım babam yurt dıusından telşefon getırdı ben 17 yasındayım ben posta mudurlugunden onaylarını yaptırdım tk ya kendım goturdum ve babamın adıyla bende bı problem olmadı ama sen getıreceksen dısardan bılmıyorum tam -
evt ben getircem -
bi sorun olmaz diye tahmın edıyorum cunku kayıt ıslemlerını burda babam varken yaptırdım ogluyum dıyordum tamam dıyorlardı bana sana bısey demezler herhalde -
yaw hocam siz bu kayıt işinde tecrübelisiniz sanıırm.. tam belgeleri yazabilirmisin kayıt için ve kayıtı kim yapıyo.. tlkom mu şebekelermi.. şimdiden saol -
TELEFON NE HOCAM N SERİSİNDENSE EGER TECRÜBELİ ARKADASLARA KONUYU BIRAKIYORUM DEĞİLSE PASAPORT FOTOKOPISI (KİŞİ BİLGİLERİNİN OLDUGU VE GİRİŞ ÇIKIŞ YERLERİNİN) FATURANIN ONAYLI FOTOKOPISI GUMRUKTE DOLDURDUGUN DILEKCE FOTOKOPISI ILE TK YA GIT OPERATORLERLE UGRASMA
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X