Şimdi Ara

YASAK AŞK GİBİ..!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dayımın oğlunun çıktığı kıza aşığım ölecem aşkımdan kızlada dost gibiyiz arkadaş gibi geçenlerde dayıoğluyla araları bozuk baya oldu beni aradı konuştık saatlerce furkan niye böle yapıoo diye..felan derken bi hafta sonra baktım aşığımda zaten açıldım felan kıza derken sana aşık olmaktan korkuyorum gibisinden laflar etti bana sonra geceleri konuşmaya başladık felan ben diorum aşkım o diyor kocacım hayaller kuruyoruz evimiz olsa felan işte güzel bi kızmız olsa felan sonrada sülalede bununla dayıığlunu duyan kalmamıştı zaten şimdi kız dioki beni çeken bişey var dayıoğlunda yalnız sen dio çok iisin sen tam benliksin diyorr seninle kaçarım bile diyor yalnız aileler arası laflar benim annemi ööldürür diyor onun için diyo (dayıoğlunun adı furkan) furkan olmazsa diyo zaman gecer unuturuz diyo yasadıklarımızı diyorr furkanla dioo ben sana evlenme teklifini kendim edecem diyoo ortada kalmış hissetim kendimi oda furkandan bi tel. felan beklioo tamda ortada ayrılık yok yalnız 1 aydır konuşmuyolarmışş şimdi kız furkanın resimlerini bana göndercek dayıoğlunun yani bende dayıoğluna dicemki bunu işte o gönderdi felan diye sonrada kızla oturduk yalanı yapıcam felan yok bana çok değişik baktı sen ne yakışıklıymışın felanda dicem arabyla bi yerlere bıraktım diecm furkan çok kıkanç çünkü sen dio iyilikmeleğisin diyoo senin gibi hayatıma kimse çıkamaz yalnız aileler furkanla çıktığımızı 1 senedir bilioo diyoo ama kızın foto göndermesini çözemedim ayrılıkmı yoksa furkana bi msj mı beni ara gibisinden anlamadım Bİ OKUYUN YARDIM EDİN NE YAPMALIYIM KÖRKÜTÜK AŞIĞIM BENDE...YANİ ÖLDESE ÖLÜRÜM...

• bu bi arkadaşımın isteğidir onun hayatı ben sadece ön ayak oldum yorum yapsınlar hayatıma yön vereyim dioo..İZMİR...
  • ayni seyi dayioglu ona yapsaydi??
  • yaa onuda çok düşünmüşş yalnız işte ortada böyle durum var anlattıığıı bunlar yardım istioo genel olarak ASHK var ortada körkütük oğlan yemeden içmeden kesildi.
  • yazıyı tam olarak algılayamamakla beraber ;
    buyuk konusmayım ama insanın dusmanına bile yapmaması lazım bunu , bırak dayı oglunu falan ...
  • ben aşka izin verilmesinden yanayım ama..

ben kızıda anlamadım açıkcası.. iki lafa koyvermiş kendini...
    aşık olduğundan eminmiymişşş arkadaşın....
  • Kafadan KOCACIM diyen bir kız ...

Günahını almayayım ama 23 yıllık Tecrubelerim tekin bi kız olmadıgı yönünde ... Bu güne kdr 10-15 hatundan böle kocacımlı laflar duydum ve hepside afedersiniz kaşardı , Bi kızdan çok zor karsılık buldum elini cıkmaya başladıktan 2 hafta sonra tuttum aşkım lafınıda 2 ay da duydum ve şu an sözlüyüm nişanda yaza dogru inşallah
  • SÖle diyim... Bence Hayatı akısınıza bırakın.. ( yani onLar )

Zaman her sei Çözer.. Ama bide söLE bişi var Daha sonra dememnde LAzım yarın ne olcagını kisme biLmior.. Garip bi oLay...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.