Şimdi Ara

Yasaklarla dolu Kuzey Kore seyahatime çıkıyorum, dünyanın en kapalı ülkesine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Karanlıklar ülkesi Kuzey Kore'ye gidiyorum. Bağımsız seyahat yasak. 3 devlet görevlisi tarafından denetlenecek ve gezdirileceğim. Akşamları otelden çıkmak yasak. Yolda yürümek, halkla konuşmak, en küçük bir eleştiri yasak, harfiyen uymazsam ağır cezalar beni bekliyor. Kuzey Kore dünyada en az bilgi sahibi olunan ülke.

Bilgi ve hazırlık yazım:
    http://www.celebialper.com/ulkeler/kuzey-kore/kuzey-kore-seyahatim-bilgi-ve-hazirlik.html

Yasaklarla dolu Kuzey Kore seyahatime çıkıyorum, dünyanın en kapalı ülkesine

• Alper Bey,

Foruma hoş geldiniz, kapalı kapılar ardından Kuzey Kore' yi görmek bile büyük bir etkinlik olacak sizin için. Umarım istediğiniz gibi bir serüven olur. Detayları kesinlikle bekliyoruz. :)
  • Teşekkür ederim. Gördüğüm, öğrendiğim ve fotoğraflayabildiklerimi paylaşacağım :)
  • Şunu da sormak istiyorum, blogunuzu inceledim. Bir çok ülkeye gitmişsiniz , aslında nereden esti diye soracaktım ki. Siz zaten gezginsiniz. Nasıl izin aldınız ve masraflar tam olarak nedir ?
  • Kapalı ülke olduğu için yıllardır istiyordum. Devletin yetki verdiği aracılarla yazıştım. Turun fiyatı malesef 1800 Avro civarında.
  • Hocam döndüğünde anlat herkesin merak ettiren bir ülke kuzey kore. O 3 tane görevli de acayip ilgincmiş. Insanlarla konuşamamak falan cok esrarengiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Blogunuzu takip ediyorum.Hatta birkaç kez mailleşmiştik.İdolümsünüz.
  • takip

inşallah başınıza bi iş gelmez orada
  • Bu takip edilir işte, nasıl vize aldınız hocam?
  • beats by dr.oz kullanıcısına yanıt
    Çin-Kuzey Kore-Güney Kore seyahatimden döndüm, çok acayipti. 3 sanıyordum ama 7 kişi gezdirdiler. Facebook ve Twitter'da yasak fotoğraf ve videolarımı paylaşıyorum. Blogumda ayrıntılı yazacağım.

www.celebialper.com
  • alpsf kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.
  • Vizeye bireysel olarak başvurmak mümkün değil. Gitmeden önce 50 Avro vize ücretini gönderdim, onlar halletti. Pasaporta bir şey yapmıyorlar, vize veya damga yok. Ayrı bir belge şeklinde.
  • Alper Bey, facebooktan sizi takip ediyorum. Kuzey Kore seyahatine sizinle birlikte gitmiş kadar oldum.

Sizi takip etmek çok güzel, çok teşekkürler.
  • Takip etmenize sevindim. Öyle hissettiyseniz ne mutlu bana, teşekkürler :)
  • Hocam blogunuzu takipteyim
  • bunickonaltıharf kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • çok güzel ya ülke ülke gezmek, ilerde parayı bulursam bende Asya ülkelerini gezmek isterim. Bu arada siteniz gayet ayrıntılı, kore anılarınızı da bekliyorum. Yanınıza biri verilmesi güzel aslında canınız sıkılmaz veya kaybolmazsınız, İngilizce bilen ve aksanlı konuşan koreli bulmak çok zor olurdu galiba.
  • Cok heyecanli, adrenalin dolu bi gezi olmustur kesin. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle oldu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.