Bildirim
Yasaklı sitelere giriş
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
buradakı yontem calısıyor dene ıstersen benı asıl merak ettıgım bu sıtelere gırmek suc mu?
http://forum.donanimhaber.com/m_52286395/tm.htm -
Ben google'ın 8.8.8.8 dns adresini kullanıyorum tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: comm
Ben google'ın 8.8.8.8 dns adresini kullanıyorum tavsiye ederim
-
hocam forumdaki dnsleri denemeni öneririm lakin tamamen sorunsuz bir internet olmaz bu nedenle dns degiştirme işlemini sürekli tekrarlaman gerekir... -
Arkadaşlar konu açma gereği duıymadım belki vardır diye...
Şimdi pclerde dns değiştirmek çocuk oyuncağı..peki...cep telefonlarında bunu nasıl yapabiliriz...yani yasaklı sitelere cep telefonlarından giriş yapılabilirmi yapılıyorsa nasıl..
mesela avea-vodafone-trkcell...bunlar için ayrı ..wireles için ayrı aarmı yapmak gerekir...
möesela ben vodafone kullanıyorum diyelim..dnsleri açtım ..ve bir ortama girdim havadan bağlantı var...ordanda direk girebilecekmiyim..v.s... -
yukarı .... -
arkadaşlar neden cvp yok illaki konu mu açmam gerekli..cevap alabilmek için..açıncada aynı konudan var diye kilitleniyor..ne iş anlamaıdm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X