Şimdi Ara

Yaşama Hevesim Öldü :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birgün cansu die bir kız ile tanışmıştım,
    Kıza Ciddi niyetli olduğunu söyledim,
    Tamam diyor hayırlısı diyordu,
    Eski sevgilisinin kendisini aldattığını söyleyerek,
    onu hiçbir zaman affetmeyeceğini,
    sadece kendisine zaman tanımamı söyleyerek, bana ilgi gösteriyordu,
    Zamanımızı birlikte geçiriyorduk,
    değer veriyordum,
    buluşuyorduk, yemekler yiyorduk, geziyorduk,
    onu dualarına ortak ediyodum,
    terslemiyordum,
    küfür etmiyodum
    hayaller kuruyorduk,
    beraber vakit geçiriyorduk,
    Ben ona değer verdiğim, küfür etmediğim,
    saygı duyduğum için bana iyiki varsınlar,
    şu tarihte ailemle tanıştırırım, şu tarihte sözleniriz şu tarihte nişanlanırızlar dolu mesajlar, atıyordu ister istemez bende kapılmıştım ona ve seviyodum da,
    Birgün bana AYRILALIM mesajı attı,
    ben de mesaj atılarak ayrılacak kadar basitmiydi bu iş dedim,
    oda evet dedi;
    Ve karşısına çıktım;
    Bana dediki;
    ben seni yeminle sevmedim eski sevgilimden ayrılmıştım o ara bunalımdaydım senle sevgili oldum, o an bunalıma düşmüştüm dedi şimdi eski sevgilimle (kendisini aldatan sevgilisi ile) mesajlaşıyoruz, her sevgili olan evlencek die bi kuralmı var parklarda el ele tutuşan gezen tozan bir sürü insan var dedi bana istediğin küfürü edebilirsin dedi;
    o an, gözümde o kadar küçüldüki, ona küfür etmek hakaret etmek yerine, teşekkür ettim ve bana dediki şurda seni bi kızla el ele bile görsem inan umrumda olmazsın dedi… daha da ne aradım ne mesaj attım… herkes unut diyor, değmez diyor, iyi kurtulmuşsun diyor ama yaşama hevesini birkez öldürünce bir insan başkasına bağlanamıyorsun…
    “Mevlâna’nın dediği gibi: En kusursuz cinayet birinin yaşama hevesini öldürmektir” :((

• Affedersin de kız öküzmüş
    Ne demek yok umurumda olmazsın o kadar süre mesajlaşılmış
    Boşver değmes ciğeri beş para etmezlere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte ne hali varsa görsün o umrumda değilde, inanın yediremedim kendime şimdi başkasınada aşık olamıyorum, ayrıldık bide buluşalım dedim yok dedi canım sıkkınken trafik kazası yaptım bi geçmiş olsun demedi, unutamıyorum bu olayı valla başkasınada bakamıyorum ne kadar güzel olursa olsun başkasına bakamıyorum artık benim yaşama sevincimi öldürdü çok ağır bi yara açtı, işallah onda vicdan yok ama vicdan azabı duyar bana yaşattıklarını yaşar die dua ediorum
  • Bence bu kız için üzülüyorsan ölen yaşama hevesine çokta üzülmemen gerek

• Kimse için yaşamdan vazgeçilmez.
    Çünkü kimse vazgeçilmez değildir.
    Ne geçecek eline bu şekilde?

• kızın ne olduğu belli olmuş. daha ileriye gitseydi daha kötü olabilirdi. (nişan vs.) senin durumunda olan çok adam gördüm. sonradan doğru kişiyi bulunca hepsi iyiki bıraktı diye şükretti. bu kızların çoğuna acımayacaksın çok sinsiler o kaybeder sen değil 2-3 aya atlatırsın kardeşim.
  • dedimki en kötüsüde bir mesajla ayrılalı demen beni üzdü dedim, oda bunalımdaydım daha önce benim canımı yaktılar geçer dedi bana istediğin küfürü edebilirsin dedi, bende sen küfür edilecek biri değilsin dedim o günden sonra ne aradım ne sordum bazen karşılaşıyoruz kafamı eğip geçiyorum :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaşlanmak ve Ölüm korkusu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla kardeş, hakikaten iyi ki kurtulmuşsun. böyle gerizekalı birine nasıl aşık olabildin ki?
  • karaktersizlikte yüksek lisans yapmış zilli
  • Hani diolarya kızlar benim için tip önemli deil adam olsun beni korusun yanımda olsun değer versin başka bişe istemem valla billa yalan ben elini tutmaya kiyamadim senin kadar bana değer veren biri olmadı dedi nolur beni bırakma derdi şimdi ne oldu bana basit birisin dedi ayrıldı terketti yüzüme karşı bana istedigin küfürü edebilirsin deyince dedimki kendi kendime buna küfür etsem bu rahatlar vicdanı rahatlar dedim bunu rahatlatacagima teşekkür ederim daha çok koysun dedim teşekkür ederim dedim çıktım geldim evime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asik06 -- 31 Mart 2015; 8:55:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.