Şimdi Ara

Yaşım 14 yazın işe başlamayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamunaleyküm . bişe sorcam başlıktada belirttiğim gibi okullar tatil olunca bi işe gircem ama şuana kadar hiç işe girmedim ama birazda utangaç gibiyim bilmiyorum .
    Düşündüğüm bi iş var arkadaşım söledi Dönercide çalışcam bisikletle getir götür yapcam günlük 50 tl miş beya iyi ama düşüncelerini söleyenler sölesin bilmiyorum suana kadar hiç ise girmedim nasıl bi işe gireym falan filan veyada bi teselli edin .

• 14 yaşında birine dönercide günlük 50 TL verecek adam yoktur Türkiye de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyondBend -- 17 Mayıs 2015; 16:13:27 >
  • Blok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

quote:

Orijinalden alıntı: BeyondBend

14 yaşında birine dönercide günlük 50 TL verecek adam yoktur Türkiye de

Hocam dalga mı geçiyon, aylık 1500 tl olur, asgari ücretin 1.5 katı. Kusura bakma da

Yaşım 14 yazın işe başlamayı düşünüyorum

saçmalama, günde 10 tl verirse şükret

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

quote:

Orijinalden alıntı: BeyondBend

14 yaşında birine dönercide günlük 50 TL verecek adam yoktur Türkiye de

Hocam dalga mı geçiyon, aylık 1500 tl olur, asgari ücretin 1.5 katı. Kusura bakma da

• 2001

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardesim ise gitmeden once turkce hocasina git. katliam yapmissin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 17 Mayıs 2015; 16:29:42 >
  • derslerim düşük :D
  • Aslında banada çok saçma geldi arkadaşım biraz garip birisi değişik hareketleri var siz o 50 tl yi boşverin önemli olan çalışayım mı çalışmayayım mı ? çalışırsam nasıl etkileri olur mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semerkand77 -- 17 Mayıs 2015; 17:26:46 >
  • Haftalik 50 dir o

• günlük sanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: semerkand77

Aslında banada çok saçma geldi arkadaşım biraz garip birisi değişik hareketleri var siz o 50 tl yi boşverin önemli olan çalışayım mı çalışmayayım mı ? çalışırsam nasıl etkileri olur mesela

Bütün gün lol oynamak yerine çalışmak en iyisi. Hem meslek öğrenirsin hem hayat tecrübesi. Aileden biri iş bulursa daha rahat olursun he burnum sürtsün diyorsan en yakın sanayiye çırak ol.
  • Kardeş çocuk işçi çalıştırmak ayda 300-400 tl bu tabi çalıştırana da kalmış babam '' yanımda çalışmak mı az durup para almamak mı istiyosun '' dedi çalışmak dedim ayda 400 veririm dedi neden bu kadar dedim nereye bu yaşta girersen en fazla bu kadar alırsın dedi iş böyle dönerci olabilir büfe olabilir biz pazarcıyız yazları il içinde geziyorum hep fakat pazarcılıkta 6 dan saat akşam 8 e kadar çalışmak var
  • Günde 50TL iş olsa baban işi bırakıp dönerciye eleman olurdu.
  • çalış.hayatı erkenden öğrenmen cok yaralı olur.
    ben üniversitede 50tl alamıyorum unut sen o işi
  • hayatının en güzel yıllarındasın. Maddi sıkıntınız yoksa çalışma zaten ömrünü çalışarak bitireceksin yaşının tadını çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 17 Mayıs 2015; 19:40:00 >
  • Blok.

• Peki arkadaşlar bu yaşta çalışacagım hangi işler var hayatı anlatırmısınız yaşım küçükde ondan
  • semerkand77 kullanıcısına yanıt
    Noldu girdin mi işe anlat bakalım

•  Yaşım 14 yazın işe başlamayı düşünüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.