|
Yaşım 16 boyum kısa
-
-
Boy konusunu çok takma 21 e kadar uzarsin genetiğe göre değişir ne kadar uzucan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boy genetik ile alakalı bir durumdur. squat deadlift boyunun uzamasına engel olmaz. Ben 195 im bu hareketleri yapıyorum. Aşağı yukarı senin yaşlarından beridir fitness içindeyim. He şuanki kadar aktif değildim ama yinede çalışıyordum. O yüzden birde kendimden değil Eddie Hall den örnek vereyim. 500kg deadlift rekoru var. 190 boy var :)
Boyu kafana takma olucağına varır. Profesyonel basketbol hedefin veya boyun gerektirdiği başka sportif hedeflerin varsa ne kadar tavsiye etmesemde boy uzatan takviyeler var. Bu tür durumlarda da takım koçuna danışarak hareket edebilirsin. Ama ben sadece sağlıklı olmak istiyorum ve normal bir yaşam sürmek istiyorum diyorsan, genç adamsın erken yaştada spora başlamışsın. Böyle devam et bence çok iyi durumdasın. (NOT: Tek korkum yüksek kalorili besleniyorsun. Kas kütleni bilmiyorum ama yinede yüksek. Yaşın çok genç yarın bir gün okul vs için spora ara verdiğinde çok hızlı kilo alma riskin var. Uyarayım. )
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X