< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaşım 27 olacak evlenmedim evde mi kaldım sizce (2. sayfa)
-
-
İstediğini yap salla gitsin. Yada düşür ağına bi delikanlı zevkin dibini yaşayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
32 yaşına girecem evlenmedim. Avrupada genelde evlenme yaşı zaten 35-40. bilginiz olsun. Erken evlenenlerde mutluluk oranı çok az. Ha çok sevgili yaptım ayrıldım o başka konu. Ama türkiyede sevgili yapmadım.
-
Boşver evlenme. Zaten çocuk mocuk doğurmayacaksan evleneceğin adama faydan olmaz.
-
Ben adama faydam olsun diyemi varım
Cogalman gerek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üzüldüm
Benim baldız haziran da 39 olacak evde kalmış mıdır,
-
26 yaşındayım hiç evlenmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faydan yoksa ne işe yararsın? Birinin senden beklentisi yoksa niye alsın ki? Kaşına, gözüne kimse kimseyi beslemiyor. O iş için evlenen varsa salaktır. Çünkü 1-2 bine halledeceği bir meseledir. Dışarısı et pazarı gibi.
Zaten 27 yaşına gelmişin birkaç sene sonra erkekler 20'li yaşlardaki gibi aptalca her kıza kabul demiyor. Mantık devreye giriyor kimsin, ne iş yaparsın, ailen neci , yemek bilir misin gibi kriterler oluyor. Bunlardan geçmezsen niye evleneyim ki deyip bırakıyor. 38 yaşında biri olarak yazıyorum.
-
25i geçtin mi artık olmaz o iş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
avukat hamzoş versek?
-
Kadınların hiçbirisi evlenmeyi hak etmiyor. Hele bu feminist kanunlar varken. Bence erkekler kızlarla sadece günübirlik ilişkiye girip nextlemeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
33.1 yaşımdayım, hiç sevgilim olmadı. Bir iki kız haricinde de aklımda kimse yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimle evlenir misin?
Olur
Dm den bilgi verilmiştir efendim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X