Şimdi Ara

Yaşlanmayan topçu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 tane gol atmış daha ne yapsın o yaşta oynar tabi.
  • Romario var 42 sinde mi ne bırakmıştı reis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodSmacker -- 27 Ekim 2009; 17:30:20 >
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Marco_Ballotta UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden en yaşlı futbolcu 43 yaşındayken almıs bunu :D

Kamerun Milli Takımı’nın kaptanı Albert Roger Milla, 1994 Dünya Kupası’na katıldığında 42 yaşındaydı ve dünya kupalarına katılan en yaşlı oyuncu rekorunu kırdı
    http://en.wikipedia.org/wiki/Roger_Milla :P

Aceleden bulabildiğim 2 kişi :D birde celtictemi rangerstamı ne bi arjantinli vardı. 44 mu 45 yasındamı ismi gelmedi bir türlü aklıma :D buldum sonradan Caniggia idi :D 37 de nanay olmuş :P

• Benim oyunumda ilginç bir olay olmuştu yeni bir regen çıkmıştı takımımda 18 yaşındaydı bir sakatlık yaşadı 11-13 ay oynayamacağı yazıyordu sakatlandıktan 1 hafta sonra futbolu bıraktı
  • Demek ki bu oyunda müthiş bir yapay zeka var. Helal olsun yapana.
  • yuh
  • Saçma.
  • Özelliklerine bakarak oyundaki amacının sahanın bir köşesinde durup giden gelen pasları dikkatlice izlediğini (Anticipation 20) ve top yokken oraya buraya yürüdüğünü (Off the ball 20 & Pace, Acceleration 1) düşünüyorum. Bazen ilgiyi çekmek için sahada bayılma taklidi yapıyor (Strength&Stamina 1) gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var?

Sizce böylesine yaşlı bir oyuncunun hâlâ oynaması tesadüf olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

Benim oyunumda ilginç bir olay olmuştu yeni bir regen çıkmıştı takımımda 18 yaşındaydı bir sakatlık yaşadı 11-13 ay oynayamacağı yazıyordu sakatlandıktan 1 hafta sonra futbolu bıraktı

bende de benzer bir durum olmuştu.
    serbest bıraktığım bir genç vardı 20-21 yaşlarında falan . oyuncuyu takip ettim serbest bıraktıktan sonra ve yaklaşık 1-2 hafta sonra emekli oldu
  • 2026
  • oha 2026 oyun kasmıyo mu
  • ikizi bırakmayınca hamitte bıkrakmamıştır nede olsa fiziksel özllkleri aynı saylr:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHandOfGod

quote:

Benim oyunumda ilginç bir olay olmuştu yeni bir regen çıkmıştı takımımda 18 yaşındaydı bir sakatlık yaşadı 11-13 ay oynayamacağı yazıyordu sakatlandıktan 1 hafta sonra futbolu bıraktı

serbest bıraktığım bir genç vardı 20-21 yaşlarında falan . oyuncuyu takip ettim serbest bıraktıktan sonra ve yaklaşık 1-2 hafta sonra emekli oldu

yazık değilmi,hiçmi vicdanın sızlamadı ? gencecik çocuk senin yüzünden kariyerinden olmuş.ben olsam uyuyamam geceleri

• Kalpten gider bu adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

ikizi bırakmayınca hamitte bıkrakmamıştır nede olsa fiziksel özllkleri aynı saylr:)

Evet, zaten Gökbörü Yamtar Tunguz(34) isimli bir gazeteci ile yaptığı söyleşide "Hamit bırakmayınca biz de bırakmamış sayıldık. Yoksa Mohammed Lewis Stadyumu'nu dolduran seyircilerimi çok sevmeme rağmen formasını terlettiğim takımımla jübilemi çoktan yapmıştım. Hamit bu satırları okuyorsan topsun olm top:(" demiş. Kendisini ailecek yan gözle takip ediyor, ne diyeceğimizi pek bilemiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 5 Kasım 2009; 17:24:26 >
  • edgar davids cm 01 02 de 46 yaşında bırakmıştı. hatta sonrada manager oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

ikizi bırakmayınca hamitte bıkrakmamıştır nede olsa fiziksel özllkleri aynı saylr:)

Evet, zaten Gökbörü Yamtar Tunguz(34) isimli bir gazeteci ile yaptığı söyleşide "Hamit bırakmayınca biz de bırakmamış sayıldık. Yoksa Mohammed Lewis Stadyumu'nu dolduran seyircilerimi çok sevmeme rağmen formasını terlettiğim takımımla jübilemi çoktan yapmıştım. Hamit bu satırları okuyorsan topsun olm top:(" demiş. Kendisini ailecek yan gözle takip ediyor, ne diyeceğimizi pek bilemiyoruz.

haha komedi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

quote:

Orijinalden alıntı: TheHandOfGod

quote:

yazık değilmi,hiçmi vicdanın sızlamadı ? gencecik çocuk senin yüzünden kariyerinden olmuş.ben olsam uyuyamam geceleri

bu cok oluyo yaw.. sezona baslarken bazi begenmedigim gencleri gonderirim her yil.. bi kac hafta sonra transfer ozetime baktigimda serbest biraktiklarimin yarisi futbolu birakmis oluyor!
    bi keresinde japon liginde yaptim bunu, harakiri yaptiklarini dusunmustum..
    icim ciz etmedi degil yani.. ama futbol dunyasi bu acimasiz naparsin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.