fiziksel özellikleri taban yapmışta mental özellikleri hala yüksek aktif olarkada oynuyor baksana 12 maça çıkmış
quote:Orijinalden alıntı: Darth Mentor fiziksel özellikleri taban yapmışta mental özellikleri hala yüksek aktif olarkada oynuyor baksana 12 maça çıkmışVay anasını
quote:Orijinalden alıntı: Darth Mentor fiziksel özellikleri taban yapmışta mental özellikleri hala yüksek aktif olarkada oynuyor baksana 12 maça çıkmışÇocukluğunu bilirim keratanın Gün geçtikçe mentalitesi arttı. Avrupada bile gol atmış.
quote:Orijinalden alıntı: erakcoraÇocukluğunu bilirim keratanın Gün geçtikçe mentalitesi arttı. Avrupada bile gol atmış.Alıntıları Göster vay halil vay. 30yaşından önce milli takıma almazlardı 44 yaşında milli takımda oynuyo
quote:Orijinalden alıntı: uAslAnkaravay halil vay. 30yaşından önce milli takıma almazlardı 44 yaşında milli takımda oynuyo Alıntıları Göster omg..
quote:Orijinalden alıntı: 258 Noiseomg..Alıntıları Göster YuhFiziksel özellikleri görmezden gelirsek süper bir profil
quote:Orijinalden alıntı: OraLeTHYuhFiziksel özellikleri görmezden gelirsek süper bir profilAlıntıları Göster Yokmilli takıma pek çağırmadım
quote:Orijinalden alıntı: DaRLoRdvay anası beAlıntıları Göster Ulan yine almamışlar milli takıma. 22 maç.
quote:Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweRUlan yine almamışlar milli takıma. 22 maç.Alıntıları Göster Oyunun bu tür durumlara izin vermemesi gerekir.
quote:Orijinalden alıntı: KénanOyunun bu tür durumlara izin vermemesi gerekir.Alıntıları Göster Neden böyle topçular yok mu? Maldini, tugay gibi adamlar var.
quote:Orijinalden alıntı: erakcora Neden böyle topçular yok mu? Maldini, tugay gibi adamlar var. maldini 44 yaşında mı?
quote:Orijinalden alıntı: uAslAnkaraquote:Orijinalden alıntı: erakcora Neden böyle topçular yok mu? Maldini, tugay gibi adamlar var. maldini 44 yaşında mı? Alıntıları Göster aşmış adam
quote:Orijinalden alıntı: talariaadam bırakmasın diye paso oynattınmı bunu nedir olay Alıntıları Göster Ben bir şey yapmadım kendi hocası oynatmış.