Şimdi Ara

Yaşlı Bakı mını Tercih etmelimiyim sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ark. ben bu sene Yaşlı Bakı mını tercih etmeyi düşünüyorum ama bu bölüm hakında fazla bir bilgim yok bu bölümü bilen yada okuyan biri varsa , görüşlerini beyan ederse sevinirim...Hani gitmelimiyim neden , gitmemelimiyim nedenlerini söylerseniz sevinirim...

• ben olsam otopsi yardımcılığı seçerdim 2 yıllık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fan of Canada -- 17 Temmuz 2012; 17:29:30 >
  • Mature sever misin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Mature sever misin

• anlamadım jigololugun okulu da mı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitin

anlamadım jigololugun okulu da mı var

• kardeşim senin buradaki dalgacı tayfayı tınlama.yaşlı bakımını seçeceksen yardımcı olayım.facebook takii ygs-lys tarzı sayfalarında tanıştığım biriyle tercihlerin son günü konuşuyoruz ne seçtin gibisinden 2 yıllık bankacılık dedi.hemen vazgeçirmeye çalıştım.kendimde hemşire olmak istediğimden 2 yıllık sağlık mesleklerini araştırdığımdan onun puanına en uygun olan bu bölümü önerdim ve tercihlerin son günü burayı yazdı ve kırklarelinde okuyor son konuştuğumuzda gayet memnun olduğunu ve stajlarını yapacağını söyledi.gel gelelim nasıl ikna ettim sağlık mesleği olduğundan her türlü sağlık hizmeti veren yerde çalışabilirsin.hemşirelerin öğrendiği çoğu şeyi öğreniyorlar özelde iş alanları geniş devlettede bu yıl atama olacağı söyleniyor.akademik olarak düşünürsen dgs ile diyetisyenlik ftr hemşireliğe geçiş hakkın var
  • Ne yapcan o bölümü kardeşim Halk Eğitim de veriyor o sertifikayı.
  • Radyoloji , Anestezi varken etme bence.
  • Yorumşlarınız için tşk..ederim
  • bilgilendirdiğin için tşk.. .Diğer arkaşlara cevap verirsem Radyoloji ve Anestezi gelmez öncelikleri varr diye biliyorum SİZ Baba sadece bu bölüm ile ilgili yorumlarınızı yapınn gideyimm i gitmiyeyimmi gibisinden
  • ben otopsi yardımcılıgı istiyom millet kaç net yapmam gerekıyo acaba bı el atsanız ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.