Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.585
Cevap
291
Favori
2.057.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

soru çok cevap yok

yatak işi biraz zevk meselesi ben mesala o visko yatakları hiç sevmiyorum bildiğin sünger yatak gibi geliyor bana içine gömülüyon...arkadaşım 90*190 na 1500 tl mi ne saymış 2 gün yatıyım dedim hiç beğenmedim..burda genel onerilen modelleri yazıp mutlaka bayide uzun süre deneyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Haziran 2015; 14:04:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

soru çok cevap yok

yatak işi biraz zevk meselesi ben mesala o visko yatakları hiç sevmiyorum bildiğin sünger yatak gibi geliyor bana içine gömülüyon...arkadaşım 90*190 na 1500 tl mi ne saymış 2 gün yatıyım dedim hiç beğenmedim..burda genel onerilen modelleri yazıp mutlaka bayide uzun süre deneyin..

önerilen sistem paket yaylı olanlar galiba.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    bir kaç sayfa onde onerilen modeller var ma zevk olayı çok onemli yatak işinde birinin beğendiğinden sen iğrenebilirsin konfor olarak..
  • biraz inceledim konuyu. yaylı almayın diyen var (normal yay sistemi için diorlar bunu galiba) viscon ve latex almayın diyen var.

bu model iyi gibi geldi bana : Yatsan Otantique Plus
    acelem yok da gözüme çarpmışken bu konuyu araştırmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 27 Haziran 2015; 15:42:36 >
  • istikbal treapy almayın hiç memnun kalmadım ,okadar yumuşakki içine gömülüyorunuz resmen poponuz yatağın dibine gömülüyor yatak içinde ayrı noktalara gitmek bile bir mesele iade ettim...çok sert yatak sevmem ama bu berbattı cidden, 8 senelik yatağım daha konforlu..
    +olarak çevremde yaysız yatak alanlarında bir çoğu memnun değil bir kaç aydan sonra sünger yatak gibi geliyor diyorlar..hemde pahalıdır iyidir diye alıyorlar bayıldım diyen görmedim..
    yeni yatak arayışındayım tecrübelerimi yazarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Temmuz 2015; 23:57:05 >
  • Ben de çok bakındım ve kafam karıştı. Yatsan uzak olduğu için gidip bakmadım. Yataş övülen five z yi denedim biraz gömüldüğüm için hoşuma gitmedi. Prestige prime de kampanyadaydı ama çok yüksek ve üst pedi yumuşaktı. 12 yıllık istikbal yatağın çökmesi ve sırt ağrılarım ve kilo nedeniyle yataş'ın klasik yataklarından bluestar aldım. Bugün geldi. Tam istediğim gibi sert ve çökme yok. 160x200 olanı peşin 1000 TL ye aldım.
    Yatağı bir haftadır kullanıyorum acayip memnun kaldım ve şimdiye kadar değiştirmediğime pişman oldum. Sert yatak arayanlara tavsiye ederim. Yazlık ve kışlık yönü var. Yaz tarafı pamuklu diğer taraf yünlü. Visco yataklar gibi yakmıyor ve terlemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roadkingtr -- 13 Temmuz 2015; 3:46:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omurgamda kifoz var,ayrica ileri derecede boyun fitigim var.Sirt agrilarim yuzunden yatagimi degistirip Istikbal Ametist Relax adli tamamen sunger(lateks katmanli),ortopedik bir yatak aldim ama sert geldi ve agrilarim artti.

1.70 boy-60 kilo ve rahatsizliklarimi da goz onunde bulundurarak bana en Uygun yatagi onerebilir misiniz?

Magazalarda deneyerek anlayamiyorum:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

Arkadaslar yatsan crown yatak kullanan varmi ?Terapi aldim hic memnun kalmadim yatak bana gore degil.cok yumusak rahat edemedjm

valla arkadaşım istikbal terapy iade ettim yumuşaklığın şahıydı resmen ortaya çöküyordum uzerine yatsan terapist aldım ilaç gibi geldi beli filan tam kavrıyor içe gömülmüyom memnun kaldım diğerine gore, tabiki sert bir yatak sayılmaz ama viskonun sert tipi denebilir sert yatak kanepe tarzı yataktan hoşlanıyorum diyenler zaten visko bakmasın ...değiştirip yatsannın isveç yatağını alabilrisin süren dolmadan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Temmuz 2015; 21:30:25 >
  • Bende İstikbal IQ Comfort almak istiyorum. Terapi Plus denedim içine çok gömüldüğüm ve terletme ihtimalinden dolayı vazgeçtim. Onun yerine orta-sert ve rahat edebileceğim bir yatak istiyorum. IQ comfort u kullanan var mı acaba? Varsa, Yatak ile ilgili memnuniyetiniz nedir? Birde uygun fiyata veya indirimli satan bir bayiye ihtiyacım var, malum evlilik masrafları aldı başını gitti...

Ayrıca bu yatağa alternatif olabilecek bir yatak da önerirseniz sevinirim.

160x200 - İstikbal IQ Comfort
  • star86 S kullanıcısına yanıt
    Istikbal yataklarindan uzak durun!
    hem kalitesiz,hem teshirdeki urunler daha farkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: star86

Bende İstikbal IQ Comfort almak istiyorum. Terapi Plus denedim içine çok gömüldüğüm ve terletme ihtimalinden dolayı vazgeçtim. Onun yerine orta-sert ve rahat edebileceğim bir yatak istiyorum. IQ comfort u kullanan var mı acaba? Varsa, Yatak ile ilgili memnuniyetiniz nedir? Birde uygun fiyata veya indirimli satan bir bayiye ihtiyacım var, malum evlilik masrafları aldı başını gitti...

Ayrıca bu yatağa alternatif olabilecek bir yatak da önerirseniz sevinirim.

160x200 - İstikbal IQ Comfort

İSTİKBALDEN UZAK DURUN.
    GERÇEK YATAK MARKALARINA YÖNELİN.
    İDAŞ GİBİ.
    www.idas.com.tr
    IIS 8.5 Detailed Error - 404.0 - Not Found
    http://www.idas.com.tr/index.php/yataklar/gold-collection/deluxe-pedli.html

www.idas.com.tr
    IIS 8.5 Detailed Error - 404.0 - Not Found
    http://www.idas.com.tr/index.php/yataklar/gold-collection/millennium.html

• Çok az kullnanılmış İŞBİR ergoplas yatak (visco+yay özellikli) SATILIKTIR arkadaşlar. (1.60 x 2.00) faturası mevcuttur.

Yatak odasını değiştireceğiz. Daha büyük bir yatak ve baza almak istiyoruz. Bu sebeple satıyorum. Yatakta hiçbir sıkıntı yok.

Ürün hakkında ayrıntılı bilgi içinİŞBİR in web adresi
    http://www.isbiryatak.c...illi-yataklar/ergoplas/

NOT: Ürünün görsellerini isteyene gönderebilirim.
  • urve U kullanıcısına yanıt
    Biz 150x200 kullanıyoruz.
    160x200 en ideal ve yeterli yataktir.
    Extra rahatsızlığınız veya obeziteniz yoksa.

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Gereksiz cevap yazmana gerek yok kardesim. demek ki ihtiyac ki daha büyük bir yatak ihtiyac hasıl olmus. senin yatağının kaça kaç oldugu beni hiç ilgilendirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urve

Gereksiz cevap yazmana gerek yok kardesim. demek ki ihtiyac ki daha büyük bir yatak ihtiyac hasıl olmus. senin yatağının kaça kaç oldugu beni hiç ilgilendirmiyor.

Amacımız maydonoz olmak değil, fikir alış verişi yapmak.
    Zaman israf zamanı.
    Arkadaşım da yataklarını (keyfi) büyüttüler , pişman oldular.
    Masrafa ve sıkıntıya gireceksiniz, bir kez daha düşünmenizi sağlayabildiysem ne ala.
    Dediğim gibi ihtiyaç varsa , doğrudur.

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba bugünler bir yatak almak istiyorum araya girdim de kusura bakmayın. 160*200 ebatı kalite olarak ne önerirsiniz orta veya ortanın biraz üstü sertlikte olabilir bütçem ise 1200 civarı yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkking06

hocam merhaba bugünler bir yatak almak istiyorum araya girdim de kusura bakmayın. 160*200 ebatı kalite olarak ne önerirsiniz orta veya ortanın biraz üstü sertlikte olabilir bütçem ise 1200 civarı yardımcı olursanız sevinirim.

yatsan therapist hakkında düşünceleriniz nelerdir benim aradığım özelliklerde bir yatak mıdır yatsan nasıl bir firmadır. ??
  • darkking06 D kullanıcısına yanıt
    kullanıyorum memnunum rahat yatak sert sayılmaz yumuşkta sayılmaz ama viskonun serti denebilir içine gömülme minumun çünkü diğer denediğim viskolarda resmen gomuluyordum çünkü, yanlız şu yönden biraz pişman oldum tüm visko yataklar biraz cilt yakıcı tipteymiş sıcak havada çok terletiyor haberin olsun komşum 3000 lik visko aldı ondada var aynı sorun var viskolar ferahlatıcı bir yatak değil..sıcak memlekette oturanlara pek visko yatak tavsiye etmem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ağustos 2015; 15:10:44 >
  • boy 1.80 kilo 70 , bazasız, başlık dahil rahat bir yatak önerisi istiyorum. 500 e kadar olabilir. geniş bir şey olursa çok iyi olur. internetten alacağım. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Vitamine -- 6 Ağustos 2015; 15:15:31 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.