Şimdi Ara

Yatarak para kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dışarıda yiyecek içecek otomatları var biliyorsunuz.Bir tanıdığıma ait 3 adet makine var.Çay kahve makinesiymiş.Bu tanıdığımın başka hiçbir geliri yok.Sadece o 3 makineden gelen parayla geçiniyor.Her akşam gidip hasılatı alıyormuş makinelerden.Yurt dışına gidiyor sürekli gezmeye.Bu makine madem bu kadar para getiriyor askerden sonra bende 1 adet satın alıp yolu yordamı nasıl olduğunu öğrenip denemeyi düşünüyorum.Fiyatlarına baktım bu makinelerin 2.eli 10 bin tl civarı sıfırı 20bin civarı.Sizce tutar mı?İşlemese bile zarar etmezsin bence azda olsa gelir getirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 14 Aralık 2019; 22:20:27 >

• Fikir için teşekkürler yarına milyarderim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu çocukların bindiği araba, helikopter gibi oyuncaklar iyi para getiriyor. Bizim orada bir kadın geldi, jeep'ten inerek parktaki 10 tane oyuncaktan parayı topladı gitti. Ben parkın sahibine sordum, bence koyma zarar edersin filan dedi. Ne alakaysa. Bence yiyecek-içecek otomatları da iyi gelir sağlıyordur. Ancak çocukların bol olduğu bir yerde oyuncaklar hiç boş kalmıyor o nedenden dolayı daha iyi kazandıracağını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charm

Hocam bu çocukların bindiği araba, helikopter gibi oyuncaklar iyi para getiriyor. Bizim orada bir kadın geldi, jeep'ten inerek parktaki 10 tane oyuncaktan parayı topladı gitti. Ben parkın sahibine sordum, bence koyma zarar edersin filan dedi. Ne alakaysa. Bence yiyecek-içecek otomatları da iyi gelir sağlıyordur. Ancak çocukların bol olduğu bir yerde oyuncaklar hiç boş kalmıyor o nedenden dolayı daha iyi kazandıracağını düşünüyorum
    Aynen olabilir yumruk makineleride iyi gelir getiriyor olabilir hemde bir giderleri yok.Anca bozulursa falan.
  • O makineleri nereye koyacaksın?
  • 35 yaşındayım.

35 yıldır yatıyorum,

ama beş kuruş para kazanmış değilim.

Otomat fazla para getirmez arkadaşlar, izinleri algısı vergisi yaktığı... Hesapsız kitap olmaz. Şu anda elektronik cihaz tasarımları yapıyorum. Her yerden bir sorun çıkıyor ve düzeltmek zaman alıyor. Tüketiciye uygun fiyattan ürün tasarlayıp üretmek için herşeyi ucuza getirmeye çalışıyorum. Devamlı araştırma yaparken yoruldum zaten. Kenara makine koymaylan olmaz o işler. Geçen senelerde şarjmatik olayına gireyim dedim, olum zaten herkes powerbankını yanında taşıyor. Yaktığını boşver yapım maliyetini kurtarmayacak diyerekten vazgeçtim.

Çalışın arkadaşlar çalışın. Yatmayla olmaz.
  • japonya ve güney kore de her tarafta otomat makineleri var.

benim favorim otomat dürbünler. parayı atıyorsun 1 dakika gösteriyor sonra kapanıyor.
    yiyecek içecek otomatlarına sürekli yeni malzeme alıp koyman gerek.
    ama otomat dürbünler hizmet sattığı için ektra bir masraf çıkarmıyor. elektrik masrafıda yok.

şu arkadaş
    www.hepsiburada.com
    Makroptik Ticari Amaçlı 25X100 Jetonlu Seyir Dürbünü Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/makroptik-ticari-amacli-25x100-jetonlu-seyir-durbunu-p-HBV00000N99LX

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16 Yaşında Para Kazanmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.