Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce yerleşip yatay geçişmi daha mantıklı yoksa mezuna kalmakmı yerleşirsem köpek gibi çalışırım ünide yatay geçiş için

• takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardım
  • Bi üniversiteli olarak söylüyorum kesinlikle bi sene kalmak daha mantıklı. yatay gecis o kadar kolay bisey değil okul hocalar faktörü de çok önemli ki bi de iyi bi yere geçmek istiyosan işin çok daha zor bi sene kalmak daha garanti olur

• üstteki arkadaşa katılıyorum hangi bölüm bilmiyorum ama tıp için söyleyebilirim ki çok çok zor yani ygs lys ile yerleşmek yatay geçişin yanında çocuk oyuncağı kalır öyle diyeyim
  • Ben de tıp yatay gecis istediğim yere olmadığı için yeniden sınava girdim hatta

• hukuk için ikinci öğfetim den örgün e geçme (aynı üni içind) ne kadar zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Doğrucuİnsan

hukuk için ikinci öğfetim den örgün e geçme (aynı üni içind) ne kadar zor

up
  • mrs.serebellum M kullanıcısına yanıt
    Neden tıpta çok zor yatay geçiş yapılır diyorlar ben İngilizce Cerrahpaşa ya geçmeyi istiyorum Kıbrıs tan veya başka yerden tecrübelerinden yararlanabilirmiyim bu yıl tercih yapacam tıp okuyacam İngilizce fakülte okuma bı tık onde telefonum 05535930349 ister telefonunu yaz arayayım istersen çaldır ben arayayım lütfen çok acill önemli internete her zaman giremiyorum telefon lazım

• falxcerebri F kullanıcısına yanıt
    Neden tıpta çok zor yatay geçiş yapılır diyorlar ben İngilizce Cerrahpaşa ya geçmeyi istiyorum Kıbrıs tan veya başka yerden tecrübelerinden yararlanabilirmiyim bu yıl tercih yapacam tıp okuyacam İngilizce fakülte okuma bı tık onde telefonum 05535930349 ister telefonunu yaz arayayım istersen çaldır ben arayayım lütfen çok acill önemli internete her zaman giremiyorum telefon lazım

• yatay geçişte bölümden aldığın puanın önemi yok artık. üniversite sınav puanına göre yatay geçiş yapabiliyorsun. üniversite puanına denk ya da o puanın altındaki yerleri yazabiliyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.