up |
Yatay geçiş hakkında sorular cevaplanır... (4. sayfa)
-
-
Hocam bende tıptan tıpa yatay geciş yapacagim ama transkriptim hala sistemde gözükmüyor. Notum belli ama bütlerden sonra notlari gireriz diyorlar. Ne yapmam gerekiyor? Çogu üniversitenin ki başlamış ama transkrip olmadan başvuraiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
Not ortalaması ile yatay geçiş yapacağım, başvurmak istediğim 3 üniversite var aklımda ama bir üniversitenin kesin kayıt tarihi diğer başvurduğum üniversitesinin sonuçların açıklanmasından daha erkende. Yani diyelim ki a üniversitesi 8 ağustosta kesin kayıt tarihi belirtiyor ama B üniversitesinin tarihi 15 ağustosta sonuçları açıklıyor ve B üniversitesinin kesin kayıt tarihi 28 ağustos. Kendimi garanti altına almak adına ilk çıkana kesin kayıt oldum diyelim ama sonradan bu diğer başvuru yaptığım üniversitede çıkarsa kaydımı sildirip o üniversiteye geçebiliyor muyum. Nasıl oluyor cevaplarsanız çok sevinirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X