cerrahpaşa mı istanbul medipol tıpı mı önerirsiniz. Hacettepe ing tıpta 2. Sınıfta sınıfta kalıp yatay geçiş yapacağım. Daha önce de konu açmıştım ama fikrim değişti ve 2’si arasında kaldım |
Yatay geçiş tıp
-
-
Başkent tıpı da medipole göre biraz daha zorladığı için eledim
-
Medipol Tıp’a gelmeniz durumunda burs alabiliyor musunuz?
-
Hocam fakültemin kolay olduğunu düşündüğümden değil de Ankara ing düşünmüyor musunuz
Diğer ikisi arasında da Cerrahpaşa öneririm
Medipolde arkadaşlarım var pek kaliteli eğitimi olduğunu düşünmüyorum, hem cerrahpaşa kolay rahat edersiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet tam burs alıyorum
-
Hocam türkçe okumak istiyorum ve ankara tıp da hacettepeden daha zor değildir belki ama ankara da zor. Ben de cerrahpaşaya geçecektim ama dekan değişmiş ve sınıfın yarısından fazlası büte kalıyormuş
-
Hocam her halükarda Hacettepe zorluğunun yakınından geçemez Cerrahpaşa sistemi itibariyle kolay bir okul zaten Cerrahpaşa ya geçin kafanızın rahat edeceğine eminim ben , size kıyasla yata yata geçiyorlar diyebilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalonPatlatann -- 26 Temmuz 2024; 11:11:18 >
Hocam medipolle ilgili neyden memnun değiller biliyor musunuz, 220 kişiden 120 kişi finalsiz geçmiş 20-30 kişi kalmış diye duydum 2. Sınıf için
-
Yani arkadaşlarım memnun olmadıklarından değil de bilgi birikimimizi karşılaştırınca baya eksik kalıyorlar o yüzden kalitesi düşündürmüştü beni biraz , ama burs veriyorlarsa orası da çok makul
cenge geç kanka
-
kanka git askere artık ak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Medipol Tıp’ta hem teoriklere devam zorunluluğu aranıyormuş hem de hocaların bir kısmı yabancı olduğu+dekanlık çıkmış sorulmasını istemediği için çıkmış soru oranı bayağı azmış.
-
Haklısınız ama cerrahpaşa’da da artık pek çıkmış yokmuş bazı komitelerde sınıfın yarısından fazlası büte kalmış dekan değiştiği için zorlaştırmışlar. Seneye daha da zorlarlarsa medipol daha mantıklı diye düşündüm çünkü 220 kişilik sınıfın sene sonu 40’ı falan büte kalmış
-
Hocam dediğiniz şeyi kim söyledi?Ben de yatay geçiş düşündüğüm için araştırmıştım biraz.Sizin dediğiniz dekan da bu sene değişti,yeni biri geldi.Benim araştırdığım çıkmış geçmiş senelere göre cidden azaltılmış ama hala bayağı var.Sorduklarımın çoğu sözlüde kötü hocaya denk gelmezsen kalmazsın dedi.Genel olarak dediğiniz kadar zorlaştırıldığına dair bir şey görmedim.
-
Hocam cerrahpaşada son komitede 260 kişiden 165’i büte kalmış birkaç kişi aynı şeyi söyledi, en son komitelerde çıkmış sayısı 10-20 falan dediler onu bilmiyorum, medipolde de sene sonunda 220 kişiden 120’si finale girmiş diğerleri finalsiz geçmiş, 40 kişi de büte girmiş
ama sanırım cerrahpaşada ilk komiteler bu kadar zor değilmiş
-
Eskiden cerrahpaşada neredeyse 40 soru falan çıkmış çıkıyordu dediler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X