Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (589. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: .montana. , _Oğuzhan_ , keremyan Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.117
Cevap
736
Favori
755.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 kasımdan önce alınan mevduat veya ppf stopajı eski tarifeden geçerli yani %7,5

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    mevduatı 1 aylık yaptım süresi dolunca yenilenecek o zaman stopajı artmazmı ki🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 3 Kasım 2024; 12:34:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

mevduat yenilenecekse güncel taridefen stopaj uygulanır. yani sen mevduattaki paranı kullan. diğeri dursun

bende öyle düşünüyorum

• leşber imza günü yapmış seçimden önce alışveriş sitelerinden taksitle pahalıya aldığımız bilezikler daha yeni maliyetine geldi

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

Dedenin fiziki altın tavsiyesine hiç güvenmiyorum. O bi kriz kaos savaş vs olursa diye fiziki tutuyorum diyor da öyle bir ortam olsa zaten o altını bir şekilde ya gasp ederler ya silah zoruyla alırlar gibi geliyor. Ben mi yanlış düşünüyorum?

Diğer bir sebebi de sanırım kontrat veya fon olarak alınan altının altının gerçek fiyatına çok fazla etkisi olmamasından kaynaklanıyor. Fiziki aldıkça ve tutunca teknik olarak piysadaki mevcut altın miktarı düşüyor bu da altın fiyatını yükseltiyor.

• Kassady kullanıcısına yanıt

savaş çıkarsa mal varlığını en güvenli şekilde yurt dışına çıkarmanın formlü bence kripto paralardır.

usdt veya kripto altın al. git yurt dışından istediğin yerden çek paranı.

bunun içinde yerli borsalardan değil global borsalardan alım yapacaksın,savaş durumunda zaten yerli kripto borsaları da puf olur.

örneğin

XAUT tether gold

https://coinmarketcap.com/tr/currencies/tether-gold

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 3 Kasım 2024; 17:47:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

savaş çıkarsa mal varlığını en güvenli şekilde yurt dışına çıkarmanın formlü bence kripto paralardır.

usdt veya kripto altın al. git yurt dışından istediğin yerden çek paranı.

bunun içinde yerli borsalardan değil global borsalardan alım yapacaksın,savaş durumunda zaten yerli kripto borsaları da puf olur.

örneğin

XAUT tether gold

https://coinmarketcap.com/tr/currencies/tether-gold

Tam tersi. Öyle bir savaş çıktığında kriptoparaları kullanılmaz hale getirirler. Ha ama lokal bir savaş durumlarında dediğiniz geçerli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Realsatoshi R kullanıcısına yanıt

kürsel 3 dünya savaşı çıksa zaten en son düşüneceğin şey paradır.

• savaş çıkarsa yüzlerce evi arsası olanlar düşünsün biz sığınacak bir yer bulmaya bakalım

• https://www.donanimhaber.com/intel-batmak-icin-cok-buyuk-olabilir-peki-neden--183798

inter batarsa ben de batarım niiye çünkü parayı smh etf i ne yani yaı iletken fonuna gömdüm

şimdi aylık hesabı bozup günlük on hesaba attım %56 faiz görünüyor ilginç bayadır kullanmıyordum🥳🥳

• mardin batman ve halfetiye kayyım ataması. Bu ülkede gün yüzü yok kardeşim. Borsa negatif açtı tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realsatoshi -- 4 Kasım 2024; 11:3:44 >

3-5 kişinin çıkarı uğruna milyonlar fakirleşiyor.

vatana ihanet asıl budur işte

• Dostlar fonlarını başka bankaya transfer eden var mı? Ben İş Bankası kullanıyorum ama artık Garanti Bankası'na taşımam gerekiyor. Bu noktada ne yapmam lazım? Ayrıca stopaj öncesi aldığım fonlar var, onları taşıdığımda yine stopajdan etkilenme durumu olmaz değil mi? Bilen var mıdır bu detayları?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

Bu mesaj silindi.
    Herşey o kadar mantık dışıki pes ettiğimiz yerde borsayı roketleyecekler diye satmıyorum bekliyorum ne olacaksa olsun artık

ben aptallik ettim 200 binlik riskli fonlari,agustosta satacaktim sonra vazgectim,borsa tekrar cikar diye 4düncü aya girdik,ana sermayeden 36 bin tl zarar+4 aylık para fonunda tutsaydim 32 bin tl=68 bin tl zarar,başkaları daha fazladır sanırım..

daha 3 ay önce birileri bana saldırırdı sen birşey bilmiyorsun evet bazı konuları bilmiyorum ama manipüleli borsanın haberini ilk verenlerdenim,bu kadar aşırı gideceklerini ben bile tahmin edemedim..

kavgalarımız boşuna kimsenin cebine akmadı kar, sonuç olarak..

• 
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.