Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (607. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 18 Misafir (3 Mobil) - 19 Masaüstü8 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
14.806
Cevap
728
Favori
739.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

güzel arkadaşım benim,sen kendi hislerini dinle,ve iyi araştırma yap,bak donanimhaberde BES sirketi olan sonunda foyası ortaya çıktı,sana biri tavsiye adı altında birşey verir birisi ve bu çete,o kişiyi alt edib sana yönelirler,sadece tavsiye al ve iyi araştır yoksa yazık olur yatırımlarına..aldığın tavsiyeyi al ve araştımanı yap,gözü kapalı birşey yapma derim..

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler Özbey, inceliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Etf leri nereden alıyorsunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • geçenlerde battım bittim zarar ettim ortalama düşürmedim diyen arkadaş 9 bine düşünce yine ortalama düşürmedi galiba🤔

önümüzdeki ay 2,5 puan faiz düşürülecek😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 22 Kasım 2024; 7:43:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersin345 E kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum

👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sizleri bilgilendirmek amacıyla söylüyorum,özbeye çok dikkat edin,son zamanlarda etf lerden bahsediyor,size mükimlik ve vergi konusunda uluslararası bilgileri kanıtıyla gösterdim,sizleri etf lere yönlendirib vergi konusunda çıkmaza girdiğinizde,yine kendine ait uluslararasi muhasebeci veya kendiside yapabileceğini söyleyib,birde vergi üzerinden danışmanlık vurgunu yapabilir bu konuda çok dikkat edin,etfleri bankanız tarafındanda sorabilirsiniz hatta direkt o etf fonlardanda alabilirsiniz,vergilendirme konusunda çevrenizdeki uluslararasi muhasebecilik yapanlardanda bilgi alabilirsiniz..

Bunları göz önünde bulundurun derim,yabanci borsadan para kazanayım derken kazancınızdan olabilirsiniz,zaten farkettiyseniz,gene ortakları veya yandaşları ile etfleri gündeme getiriyorlar,sakın bu tuzaklara düşmeyin eğer özbey sizlere etf ler hakkında bilgi veriyorsa,bilinki kendi bankanızın uzmanlarıda bu konuda bilgili..

Son bir bilgi daha vereyim,gogobaba denilen arkadaş sürekli bedava linkler veriyordu,özbey çetesinin hoşuna gitmediği için sürekli donanımhabere şikayet ediyorlardı,adamı bezdirdiler amaçları o bedava verilen linkler kendi kazançlarına darbe manasında olduğu için bu kirli oyunları bilinçli yapiyorlar,özbey ve çetesine birkez daha söylüyorum,bilindiği gibi spk tarafından ceza 200 bin tl ama cuhuriyet savcılığı devreye girerde sizin sahtekarlığınız ortaya çıkarsa daha ağır cezalarda yiyeceğinizi biliyorsunuz..

Özbey seni uyarıyorum,köpeklerini ipe bağlamazsan,senle beraber cumhuriyet savcılığı ile bu halledilir,ben fazla donanımhabere girmiyorum,kendime ait işlerimden dolayı,zaten çoğu nitelikçi yatırımcı arkadaşlarımda ne olduğunu biliyorlar,sen uzman yatırımcı olduğunuda biliyorlar artık.BES şirketim var dedin orda durmak gerek,bize sizin gibiler lazım değil,sizler altın yumurtlayan tavuk değil sinsi fırsat bekleyen zihniyetlersiniz...

• SPK denetimindeki kurumlar dışında kşmseye para göndermeyin size özelden link web adresi yazanlara itibar etmeyin. Sahte siteler kurmuşlar paranız borsa ya değil dolandırıcılara gidiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ferber F kullanıcısına yanıt

midas

• ferber F kullanıcısına yanıt

midas karışmıyor stopaj veya vergilendirme konusunda,amerikan etf leri almak istersen,diyelim amerikan etf aldın sonra karıyla sattın ama mükimlik belgesini amerikan vergi dairesine göndermezsen bu sefer ödedigin vergileri geri alabilmek icin veya vergiden düsmesi icin vergi dairesine muracad edeceksin,onca zahmete girilmez,zaten vergi doldurmak kompleks iş,benim türk borsasini secme sebebim,zaten otomatik stopaj veya vergisi aliniyor turk borsasinda,istesem avrupadanda alirim etf ama vergi işi ile ugraşmak istemiyorum,zaten bazitefasda amerikan borsasindan hisseler alanlar var %90 amerikan borsa bazli türk fonlar var,tefasdan ararsan bulursun..anlamadığın zamanda özbey gibi yiyiciler,işi bildikleri için senden vergi beyanı için yüklü para alırlar,yarin başka uluslararası vergi konusunda uzman bir firmaya gidersin özbeye ödediğinin belk 1/4 masrafını ödersin yani kazıklandığını farkettiğinde,kime şikayet edersen ed,liberal ekonomi adı altında herkes istediği fiyatı almada özgürdür dendiği için özbeyi mahkemeyede versen gene o kazanır,almsaydın onun servisini der hakim,o yüzen bilmediğin işlere girişme,bankana danış amerikan etf leri hakkında yoksa kafan çok ağrır..

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 22 Kasım 2024; 16:12:11 >

• yersin54 Y kullanıcısına yanıt

önce versin54 simdide yersin54 rumuzumu aldin can950 14 kasımda versin54 yersin54 de 20 kasımda siz ne ayakasınız,harbi kaşınıyosursunuz sizle anca cumhuriyet başsavcısı ilgilenir,devam edin az kaldı yakında kıskanıyormuyum,cumhuriyet savcısına söylersin bunlari,acaba o yermi sizin bu çetecilik hareketinize,zaten özelden arkadaşlar dedi bu yersin54 de yeni rumuzlu acaba can950 olabilirmi,dedim kesin odur..özbeyin gider ayağı sermayesi yok,özbeye calışan kukla..

özbey kendiside olabilir,uc kagitci sahtekar,gogobabayida öyle uzaklastirdiniz adam sirf linkler veriyor diye,hosunuza gitmeyenleri,ezmede bir numarasiniz ama az kaldi,bizler bilinen yatirimcilariz,savci ifade ister,gösteririz ama sizlr gösteremezdiniz,ben kimseyi zarara ugratacak birsey vermedim,sürekli %80 güvenli limanda paranizi tutun dedim,özbeyin akliyla gidenler zaten burda yaziyorlar,zararlarini,hatta özbeye coğu ver yansin etti..o yüzden özbey reklamini birak,2 tane yeni rumuz almis adamin neyine güvenecekler,biri geldi tsskkur etti diye rahatsiz oldunuz,sonra adami doldurasa getirdin,adama rica ederim diyemeden adam blokladi,sana bastim kufuru hosuna gitmedi,gittin donanimhabere beni sikayet ettin ama asil kavga cikaran senin oldugunu onlara bildirdim,yedinmi sende ceza,ben donanimhabere ceza aldigimdan berli girmedim,ama bes kurus parasi olmayan zübük gittin önce versin sonra yersin niki aldin..

Özbeyin neyini kiskanacagim sahtekarliginimi..

can950 rumuzunda yeni ne bok oldugun belli ortaligi karistirmak dogru durust bilgi verenlere cesitli rumuzlar altinda saldiran sülük veya lagam faresisin..

Özbeyin herseyi yalan kendi agziyla Bes sirketi oldugunu soyluyordu,gecmise dönersek,kredi kartiyla borc cekib yatirim yapiyorum diyen özbeyin acaba dahada geriye gitsek kac tane yalani ortaya cikar..

Bir arkadasin sakasi ile gercek zihniyeti ortaya cikti,artik agziyla kusda tutsa,özbeye kim inanir,siradan yatirimci süsü veriyordu megersem BES sirketi varmis..,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 22 Kasım 2024; 16:30:22 >

• birsey daha özbey fonlardaki sermayenizi tutun derken,kendi kariyla o fonlarin hepsini satti,adamin BES sirketi var gerizekali biri degil sonucta,tutanlarin parasi eridi ama kendisi kariyla siyrildi bu isden,zaten para kaybettim süsü vererek simdide etf reklami yapiyor,ordada yurtdisi vergi olayi var,birazda ordan para yerim ayaginda..

o arkadasin sakasi ile kendi ayagina sikan özbey oldu,siradan yatirimci süsü veren kendisi degilmiydi,gecmisi acsak herkes görür siradan sahis yatirimcisi demisdi,simdi ise sirket sahibi sahtekar dolandiricinin teki,o kaymagi ile aldi karlari,zararlarida digerlerine yedirdi,biri ciksin desin,suan kardayim özbeyin akliyla aldigim fonlarda,, diyemez..hepsine tutun akli dagitti ama asil tutmayan kendisi idi :)))..

ozbey in bes şirketi olduğunu nasıl anladınız hocam

• S918B kullanıcısına yanıt

klavye diyen arkadas,sahte bi fatura gösterdi özbey hakkinda,buda cikti bes sirketimde var dedi,halbusiki arkadas komisyondan bahsetti ona BES sirketin varmi diye soran olmadi,kendi agziyla söyledi o yetmezmi,yani saka manasinda dedirtecek sekilde diyen kendisi..

Herkesin karlari vardi aldiklari fonda,tutun satmayin cikacak dedi,herkes tuttu satmadi,karlarida eridi,birde herkes asiri yatirim yapti cogu fonlara..ben %80 güvenli liman dedim o se tutun gene cikacak ama 4 aydir asiri yatiranlar suan moralleri sifir..

Hatta biraz daha ileri tasiyayim yaraya tuz basalim,ozbeyde bankadaki yatirimlarini göstersin bende bakalim ne kadar sermayesi var,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 22 Kasım 2024; 17:9:32 >
    Faturada kemal gıkıcdaroğlu yazıyor şakaydı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

kemal kilicdar yazmistin oda cikti benim bes sirketimde var,yani kilicdaroglu ile alakali saka manasinda yazdin sen ona,ama o onu goremedigi icin kendini bir nevi ifsa etti olay o diyorum,özbey ciksin bankadaki yatirim fnlarina yaptigi sermayeyi göstersin,gösteremez cünkü sermayesi hepimizden cok :)))...

• ozbey seni düelloya cagiriyorum varmisin bankamizdak yatirim fonlarina yaptigimiz yatirimlari göstermeye,can950 gösteremedi,bakalim sen ne kadar kendine guvenilirsin,resmen duelloya cagiriyorum seni,gel adam gibi sermayeni göster,sakin kivirma durust ol,eger durustsen tabiki..

• ben pazartesi eklemelere basliyorum,istedigim 9500 seviyesine ulasti borsa..

%80 güvenli limanda hepsi,simdi ordan ekleme ile kara basliyabiliriz..

Özbey köpeklerini salma bak sürekli rumuz degistiriyorlar..

Biraz daha sulandiralim olayi,hepinize tutun diyen adam acaba kac fonu tuttu :)))...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 22 Kasım 2024; 17:33:17 >

• pazartesi fonlara bi %4 daha gelicek sanki 🥳🥳

• 
Sayfa: önceki 605606607608609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.