Bugün GUV ve TBT patlamış.. eksi % 1 getiri vermiş. |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (692. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
sosyal medyada mevduat ve ppf stopajı artacak diye dedikodular konuşuluyor almak isteyen acele etsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Borçlanma fonları kaput
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, bu bes mobil uygulması me kadar güvenli? Resmi program değil ve edevlet bilgileri giriyoruz. Güvenli midir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet işliyor süre. 3-4-5 tane açmak lazım nedenmi 56 yaşına gelince emekliliği hak edince aralık ve ocak aylarında her yıl birine toplu para yatırıp %30 devlet katkısının tamamı alınıp sistem den çıkılır. 5 tane açsan 56 dan 66 yaşına kadar her yıl yapılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 29 Ocak 2025; 8:22:16 >
demek ki dediğim gibi oldu pazartesi tahvil faizleri %1 civarı yükselmişti onun patlaması bugün oldu bekliyordum zaten, saat 14 e kadar olan tahvil faizlerinin fiyatı ertesi gün 14 den sonrakiler 2 gün sonraya yansıyor anlaşılan.
-
njr güzel gidiyor demekki uçana kaçana yapışmamak lazım.faizler indikçe tahvil faizleride düşecek.
-
Stopaj kararı öncesi Ortak'tan IDL'e geçilir mi sizce? Ya da başka öneriniz var mı?
2 aydır eksi yazdığı olmadı , nazar değmesin .
ppf üstü borclanma altı kazandırdı hep .
borclanma zarar yazdığında , artıdaydı hep .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guzelyali -- 29 Ocak 2025; 8:38:15 >
bana sorarsan ıdl olsun bikaç tane daha al.ıdl dahil 4 ayrı ppf fonu olsun yanıda birde njr ekle paranı beşe böl.
Herkes gözünü tbtye dikmişken biz njrden devam :) Stabil iyidir
-
Teşekkürler cevap için.
Bir sürpriz olmazsa zaten PPF'lerde stopaj artmayacak.10'da kalmaya devam edecek.
-
Teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim, kusurluk birşey yok ortada.
-
Bu yolda foneria ile yürümenin riski varmı sizce ? Hesabı şimdi açtım ama henüz işlem yapmadım, denizbank ile ortak çalışıyorlarmış.
-
bugün tbt ve yot eksi verdi,bakalim düzelecekmi,sanki borsa endeksi düstügünde tbt ve yot kazandiriyor,borsa endeksi ciktimi kaybettiriyorlar :))devlet tahvillerin faizleri genelde devlet garantili ama burasi turkiye,burda hersey olur
-
düşme sebebi nedir bilen varmı....mb faiz düşürmeye devam edecekse tahvillere talep devam etmiycekmi....varmı analizi olan...
-
5 tane açıp uzun yıllar hiç ödeme yapmadan kenarda bırakabiliyormuyuz yani hocam?
Resimli paylaşımınızı gördüm, o sözleşme pasife dusmediyse dediğiniz güzel bişey.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X