Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (693. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: travmasurgeon Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
15.174
Cevap
735
Favori
758.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tahmin ettiğim gibi geçen günkü faiz artışları bugüne yansıdı, borsayla ilgisi olmaması gerekiyor ama takip edelim bakalım, devlet tahvillerine satış gelince faiz oranları yükseliyor alış gelince düşüyordu sanırım, büyük ihtimal tarihi gelen tahviller satılıp yenileri alındı, bu fonların arada bir eksi getirmesi normal ama bu kadar büyük olması normal değil, devamı gelmez umarım.

• iki gün arayla yapılan yatırımlar ve değişim. trend olana hemen atlamamaya güzel örnek.

pazartesi 12897 yatırımcı, çarşamba 16111 yatırımcı iki günde 2 milyar lira para yatırıldı

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]

• hemsinirlihemsakinuzaylı H kullanıcısına yanıt
    Faiz düştüğü için tbt gibi fonların elindeki eski tahviller kıymetliydi. O yüzden güzel getiri sağladı. Şu an devlet uzun vadeli yeni tahvil ihraç ediyor. Bunların faizleri fonların elindeki tahvillerin faizlerinden daha yüksek. O yüzden uzun vadeli tahvil tutan fonlar eksi yazdı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar akbank ın bgp fonunu Akbank değilde başka banka uygulamasından alsak herhangi bir fark olurmu alış satış saatleri açısından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valorlu fonlarda satin aldigimiz an mi yoksa islem gerceklesip hesaba gececegi anki fiyat mi baz aliniyor?

• arnold34 kullanıcısına yanıt

fark olmaz. saat 13.30'a kadr alış emri verirseniz aynı gün 4'e kadar geçer.

• ronnettee kullanıcısına yanıt

işlemin gerçekleştiği günkü fiyat baz alınıyor.

• mmtgs kullanıcısına yanıt
    İyi bari yuksek miktarda tbt ve yot almistim 😁

• Tesekkurler yanit icin

• keremyan kullanıcısına yanıt

İyi de, aylık %8, %7 küsur getirmiş.Bundan iyisi vardı da millet bunu mi tercih etti.

• Dün elime beklenmedik bir 20 bin TL geçti, dedim şu TBT'ye atayım madem. Haftalardır yardıran fon bugün eksi Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] 

Neyse ki ana portföye dokunmadım henüz. Borçlanma araçlarının portföydeki yeriyle ilgili son kararımı Ocak enflasyonu verisi geldiğinde vereceğim.

TBT de sürekli eksi yazmaz diye düşünüyorum. Arada negatif getiri önemli değil, aylık bazda kurtarsın yeter.

• CUMHUR45 kullanıcısına yanıt

sorun yok, bende dün alacaktım yetişemedim. yarın %0.5, öbürgün %0.5 verir küçük zarar kapanır bence.

• %1 düştü diye üzülenler yahut isyan edenler için en iyi yatırım mevduat veya ppf sanırım .
    yatırım risktir , kazancta var kayıpta .
    reguse nickli arkadaşımız gayet güzel açıklamış .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guzelyali -- 29 Ocak 2025; 11:20:2 >
  • FSK nasıldır acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt

ben de aldım,son günlerin en iyilerinden biri.Bugün 64,8 verdi.

• reguse kullanıcısına yanıt

Yani hocam fon getirisi düşmeye devam eder mi.Bende dün 80 bin tl lik tbt aldım denemelik.Şansa bize denk geldi düşüş.Dün büyük portföyümü taşımakta kararsız kalmıştım iki almamışım.800 tl zarar yazmış,büyük portföy allahtan 11 bin getirdi.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Umarım istikrarlı gider bu oranlar.

• glory34 kullanıcısına yanıt

her gün bu oranalrı ppf'ler vermez. Ama haftada 1-2 gün 50-60 geliyor şimdilik.

Bu ay 27 günlük getiride PRD lider,bileşik getirisi 51,2...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 29 Ocak 2025; 11:37:26 >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler.

• Vk6 da 2 haftalık mevduat eşleniği 49.15

• 
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.