Alttaki linkten kontrol ettiğimde 6 ay ve 1 yıllık getirilerde stopaj %15 olsa dahi altın fonlarının altında veya paralel kalmış kalmış. Yanlış mı baktım acaba? Ben vergiden dolayı daha büyük bir fark olur diye düşünüyorudm açıkcası %15 az değil sonuçta. ALTIN Hisse Senedi Fiyatı ve Grafiği — BIST:ALTIN — TradingView https://tr.tradingview.com/symbols/BIST-ALTIN/ |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (718. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
yanlışlık yok. midasta da öyle gösteriyor altıns1 1 yılda %40 artmış,ama gram altın 1 yılda %56 artmış.
sertifika ile gerçek altının yükselişlerinde uyumsuzluk var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 2 Şubat 2025; 14:25:51 > -
Hocam fonların geçmiş günlerdeki getirisini gün gün görebilme imkanımız var mı? Örneğin fsknın geçen hafta sonu getirisi gibi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
borsaya rağbet gelirse fiziksel altından daha 150 200 tl daha düşük olur bu , bunu almanın mantığı borsa zirvesinde iken alıp borsa dipte iken satmak
nitelikli yatırımcı olmak için para lazımdı, tüm fiziksel altınları satıp s1 aldım, o zaman s1 fiziksel den 1gram da 150 200 tl daha düşüktü,
sonra borsada işler tersine döndü borsa düştükçe 1s yükseldi, suanki gibi fiziksel den 150 200 tl daha pahalı ondan beri
borsa coştuğu zamanlar gelirse s1 yine fiziksel den 150 200 daha düşük olacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam son cümlenize de istinaden aslında fonu yöneten biz değiliz.
e durum öyle olunca hangi fonu alacağımız kararı sadece bizde değil mi?
o kararda ne etkili olmalı kısaca yazar mısınız?
-
Bu bilgiye göre nasıl hareket etmeli ki, S1 mi almalı o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 2 Şubat 2025; 14:20:2 > -
Arkadaşlar dün verllen MKK ya ait resmi uygulama olan e yatırımcı yı indirdim.Giriş yaptım ama nitelikli olmayan yatırımcı olarak görünüyorum.Halbuki nitelikli yatırımcı sayılacak miktarın baya bi üstünde miktarı fonlardan bulunduruyorum.Nitelikli yatıtımcı olmanın avantajı nedir,olmak için nereye başvurmalıyım.Vakıfbank kullanıyorum
bankaya basvurun müsteri temsilcinize.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
burda gün gün fon fiyatları var,ama yüzdesel kazancı göstermiyor.
https://www.fonbul.com/FonBulPlusTest/YatirimFonlari/FonProfilleri/FonFiyatTablosu/FSK
fiyatı buraa yazarak hesaplattırabilirsin
-
Serbest fon almaya çalış beyan verip oluyorsun veya garantide direkt başvuru menüsü var oradan da yapabilirsin.
Avantajı serbest fonları alabilmek başka birşey yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 2 Şubat 2025; 15:13:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güvenirseniz Kapalıçarşı'dan alım için banka hesaplarına havale edip hesabınıza altın alabilirsiniz güvenilir bir firmadan.
-
Altının alındığı hesap nerede tutuluyor tam olarak?
-
Ben Ankara'da bir tanesi ile haberleştim. Ankara'da olduğum için. Hesaba altın alımı var.
Detaylar için Kapalıçarşı açık olduğunda en güvenilir firmalara sorun - aydınlatırlar.
Ancak, Nkolay, On, Fiba, TEB FX ile makas aynıysa riske girmeye değmez. Makas vesaire hepsini hesaplayın avantajlı mı diye.
-
onların komisyonları çok yüksek.
hepsipay ile altın alımı yapılabiliyor.
alış 3269
satış 3189
yani arada 80tl makas var. buda %2,45 lik fark var alım-satım makasında
mesai saatlerinde bu makas farkı daha da düşüyordur.
-
-
Teşekkürler Özbey.
-
Mevduata göre daha iyi kazanç saglamayabilir, ortalama piyasa faizi getirisinde olur.
Hocam Bgp ye nereden bakıyorsunuz
-
buradan baktım ben
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X