< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (721. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Cuma günü FSK ile NRG almıştım FSK 0.29 NRG 0.34 getirmiş , gün gün değişiyor ...
-
Günlük olarak düştü çıktı diye bakacaktınız madem niye fon aldınız diye sorarlar adama..
-
tüik - 5,03
enag - 8,22
(ocak enflasyon)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yine her şeyin çakıldığı bir gün
borsa -2
amerikan borsa -2
bitcoin 10.000 dolar birden düşmüş
altın gümüş bugün ekside
Euro 37 altına inmiş
bir tek Dolar artıyor Tether 37 oldu bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 3 Şubat 2025; 10:8:6 >
Tetheri takma eth %30 a varan düşüş yaşamış. Büyük ihtimal kumarcılar long vs açmak için kredi borç vs bulup atmıştır köşede bekliyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 3 Şubat 2025; 10:14:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunak munak böyle fevri çıkışlar yapıp içine etmiyordu biden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten kripto satışlarında tether fırlıyor her zaman olduğu gibi…
Ama bizim borsadan bu sene de adam olmayacağı aşikar… Belki 2026 ortasından sonra…
TL bazlı yıllık getirisi %10 olan bir yatırım aracına kim niye güvenip para yatırsın
Son 6 ayı da %7 zarar
enflasyon %50 olan ülkede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 3 Şubat 2025; 10:18:8 >
Herşeyin bir zamanı var hocam. Hatırlıyorum 23 sonbaharında bir ayda %100 e yakın almıştım hemde 2-3 fondan birden. Gene gelir zamanı ama kimbilir ne zaman.
Öyle ama para TL bazda eriyor haliyle…
Şu gidişatla da bir erken seçim de patlattılar mı 2 sene kendine gelmiyebilir BİST
O çok fena ben portföyün %10 unu bırakmıştım bugün keşke bırakmasaydım diyorum. Genele vurunca total portföyün %6 sı kadar kayıp oldu.
ne zaman aldıysan o tarihler geçerli .yeni alırsan 15 eskiler yuzde10 kalır .satarsan yüzde 10 satılır önce.kısa zamanda satacaksan başka fon al .eskilerin üzerine ekleme yapma .satarken eskileri satıyorlar secme şansın yok
-
halk bugüne kadar sokaga dökülmemis bundan böyle dökülürmü saniyorsun,turkiyedeki halk avrupa halki degil,sen umit ed dur erken secim icin...
-
Ne alaka be dostum? Erken seçimi muhalif olarak ümit ettiğimi nerden çıkardın? :)
Bizzat Tayyip Erdoğan tekrar seçilsin diye erken seçimi onlar uygulayacaklar öngörüm var. Öcalan ve sonrasında Demirtaş planları uygulamaya girip erken seçimle bir şekilde yine %51 alma aşamasına giriyoruz bence adım adım…
Para da belirsizliği sevmediği için hele ki bizim borsa nasıl adam olsun 1-2 sene daha?
Ersin hocam 7.5 stopajlı aldığım fon var.Aynı fona ekleme yapacağım.Ekleme yapınca stopaj oranı bütün bakiye 15 e mi dönüşecek. %15 stopaj konusunu soracağım demiştim sorabildin mi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk giren ilk çıkar mantığı olur. Sattığında eski aldıkların eski stopajla en son aldıkların güncel stopajla olur. Bu durumu engellemek için millet fonun muadili olan başka fon alıyor.
başka fon al ya da aynı fonu başka bankadan al.Yoksa satarken ilk 7,5 stopajlı fon gider
-
bütün dünya ülkelerinin başında deli yöneticiler var en güvenli olan uzun vade altın bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ocak enflasyonunu TÜİK bile kurtaramadı. Ekonomistlerin %4.3 beklediği ortamda %5.03 çıkarabildi. Sırf bir avuç laz müteahhit millete tepeden konut iteleyemiyor diye yangından mal kaçırır gibi faiz indirimlerine başladılar, bu da pahalıya patladı. Zaten sırf faiz indirimi beklentisiyle bile fırsatçılar Kasım-Aralık döneminde %20 gibi zamlar yapıştırmıştı, indirim sonrası da ayrı yapıştırdılar.
Faiz politikası çok agresif olmalıydı. Enflasyon %30 altına düşene kadar %50 devam edecekti. O fırsatçılara, karaborsacılara TL bazında bile fiyatlar kırdırılacaktı, ne kadar balon varsa patlatılacaktı ki işte asıl o zaman enflasyon gerçekten düşecekti. Seri faiz indirdikleri yetmiyormuş gibi bir de stopaj ile üstü kapalı bir indirim daha yapmış oldular. İnsanları zorla mala yönlendirip, talebi körüklüyorlar.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X