< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (723. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Enflasyon yüksek çıkınca, tahviller arttı, bu da fonları olumsuz etkiledi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sallamışlar.
-
ppf ler devlet tahvili de bulunduruyor, oynaklik olabilir ancak genel olarak ppf ler piyasa faizinde seyreder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujigef -- 3 Şubat 2025; 14:10:27 >
E yatirimci da nvb hala eski fiyat yazıyor ne salak sirket bu neo
Mkk kaydı dediğin senin yatırım sicil numaran hocam :) kimlik numaran gibi düşün :) nereye gidersen git o numara ile takip altındasın zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neoda güncelleme olmadımı henüz bende şaşırmış durumdayım?
bende gecen onu dedimn,mevzuat degisti,baska arabulucudan alirsan sadece onda %15 devam eder,eski aldigin arabulucudaki %7.5 devam edecek.
Takasbankta iki ayri arabulucudan aldigin vk6 nin stopaj oranlari farkli olacak,eskisinde %7.5 devam ederken digerinde %15 olarak isl,iyecek..
-
Hocam akbank uzerinden ale fonunu 24 saat al sat yapabiliyorum ancak günlük getiriyi almak için en geç saat kaçta almak gerekiyor acaba mesela akşam 8 de alsam fonu o günkü getiriden yararlanabiliyor muyum?
yarın borçlanma fonları kaput eğer yanlış bakmadıysam.
-
Ppfler de paramparça aynı şekilde
www.akbank.com
Ak Portföy Para Piyasası Fonu - Akbankhttps://www.akbank.com/tr-tr/urunler/Sayfalar/ak-portfoy-para-piyasasi-fonu.aspx
Saat 18.00’e kadar o günün fiyatından alım yapabiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gross -- 3 Şubat 2025; 17:6:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
faizler normal olarak çok yükseldi, borçlanmalar yarın da berbat öbür gün de büyük ihtimalle, ama ocak ayında enflasyon yüksek çıkar diyorlardı bunu hiç düşünemedik cuma gün satıp bugün almak gerekiyordu.
-
Vakıfbank VK6 fon yarın getirisi 0.10 olmuş,yıllık mevduat eşleniği 38 malesef.Hafta sonuda 3 günlük 0.33(Günlük 0.11)vermişti yıllık mevduat eşleniği 40 olmuştu.Günlük olarak böyle düşük gelmeye devam edecek galiba.Tadı kaçıyor yavaş yavaş
T+1 den dolayı satış zamanını insan kestiremiyor. Mesela bugün nörtdu benim emri bugün versem yarın ki fiyattan satacak malum ee yarında düşük gelecek. Böyle bir döngü.
tahviller yükselmiş benim gördüğüm siz nereye bakıyorsunuz ki🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana soruyorsanız https://www.ziraatbank.com.tr/tr/fiyatlar-ve-oranlar
Bu link üzerinden yarın ki getiri oranı görünüyor
garanti GUV yarın sabahki fiyat -0,43 (eksi)
elimize verdiler resmen
-
konuya bakıyorumda burası fon yatırım değil mi ? mevduat gibi günlük 0.13-0.14 vermez. bir gün 0.5-6 bir gün 0.20 verir. paniğe gerek yok güzelce sepetini yap arkana yaslan. ben şuan hsbc %53 hoşgeldin faizininde üzerinde getiri sağlıyorum keşke 2 ay önce yapsaydım sepetimi şuan +100K bakiyem vardı.
-
Tbt dr durum nedir hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X