Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (725. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: okis , fujigef , Gerile3 , kordsa , kordsa Daha Az
5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 5 Misafir - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.341
Cevap
739
Favori
765.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 723724725726727
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • M şimşek geldi geleli nereye kaçsak çakıyolar, adam fakir fukarayı silkekemeye gelmiş nebatiyi bile arar olduk.her gelen gideni aratıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mojno M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle en güzel yorum bu olmuş.

• Fon'a yanlış zamanda girdik ben yine ortak'a geçiyorum , çok düşük getirmiş bugün , faizde en azından hergün sabit getiri var , düştümü çıktımı diye bakmıyorsun

• kaplanyy K kullanıcısına yanıt

yeni mevzuata göre,0 stopajli olan fonu aldiginiz araci kurumdan ekleme yaparsan ozaman %15 e tabi oluyor,ama o stopajliya dokunmazda baska arabulucudan alirsan 0 stopajli aldigin diger arabulucudaki degismisyor..

Yani ayni fondan baska arabulucu ile aldiginda stopaj %15,eski aldiigin diger arabulucudaki 0 stopajli degismiyor..

Mevzuat degisti,gazetede öyle yaziyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 4 Şubat 2025; 9:48:22 >
  • helsloot kullanıcısına yanıt

NRG ve PRD almıştım. 30 ocakta.

Bügün NRG 0.09 PRD ise 0.06 getirmiş hesabı doğru yaptıysam. Ortakta kalmak bu ara daha karlıymış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

Bes altın fonunda AGA yı inceledin mi. CFA dayım ama AGA şu aralar güzel performans gösteriyor ne dersin.

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 4 Şubat 2025; 9:50:34 >
  • FSK'nın selası okunmuş... %18 getiri getireceğine o kadar eksi yazsa koymazdı...

• dün akşam yazdım .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _Oğuzhan_ _ kullanıcısına yanıt

Bankanın birisi mkk ücreti kesiyor zaten, öteki bankada kesmesin ,sana yeni numara verdik falan diye.O yüzden sormak ihtiyacı hissettim.

Teşekkürler.

• helsloot kullanıcısına yanıt

Bu ortak nedir, kimdir?Kiminle ortaksınız? Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] 

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

altından daha çok kazandırmasının ana sebebi kıymetli madenler cinsinden ihraç edilen kamu kira sertifikaları

yani 100gr lık altın alıyorsun 1 sene sonra 103gr altın oluyor. yanı altın bazında para kazandırıyor.

• CUMHUR45 kullanıcısına yanıt

kısaca bu adam borsadan yatırımdan çok iyi anlıyor dediğiniz kişiye ortak olabiliyorsunuz onun portfmyüne ortak oluyorsun,komisyon karşılığında tabi.

o beğendiğiniz kişi çok iyi kazanırsa sizde kazanıyorsunuz ama o kişi yaptığı işlemlerden çok büyük zararlar ederse sizde aynı miktar zarar edersiniz.

Tamam teşekkürler.

• Bugun TBT ve YOT sağolsun portföy - yazmis 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

Vallaha doğru.Etrafı mayın tarlasına dönüştürtüler.Bu arada ilk göreve geldiğinde enflasyon %39 küsur du.

• Portföyümde %10 kadar FSK fonu vardı. Şimdi %5’e düşürdüm, euro ile döviz fonu ve hisse aldım. Bir hafta daha böyle devam ederse kalanla da aynını yapacağım. Kalktığımda “TL bugün ne kadar değer kaybetmiş?” demem en azından. RPP ve IDL yine de pek üzmemiş.

• arbitraj fonları dünkü borsa düşüşünde yine kazandırmış. .

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]
  • Guzelyali kullanıcısına yanıt

Finansal okur yazarlığı olmayan kolayca kendini geliştirmeye çalışmıyor, kendini eğitmiyor, kulaktan duyma şeyler ile hayatının yanlışlıklar ona devam ediyor, bu tipler türedi, cahil değiller ama bilinçsizler, yanlış bildiklerini yayıyor hatta iddia ediyorlar, milleti toksik zehirliyorlar. Bizim millet ümmetci şeyhci el etek öpmeyi seviyor, YouTube da, x de teitte falanca dediği ki ?!?!?!?

Bunlar bu cinsler, bu tipler doğruyu öğrenmeye değil yanlışı yaymaya alet oluyor.

Korku endeksinin en büyük sebebi.

Adam fon almış 1 günde eyvah diyor. Risk iştahı, risk toleransı ne belli değil.

Sepet yapmaz, panikle al, sat, kaç, sıç, batır....

Sert hareketler bunlar sebebli işlem sığ iken derine dönüyor. Mantık akıl temayyül bırakmadılar. Yatırım yapılan fona en az 3ay bakmayın desek 3 gün dayanamazlar.

Sabah 11 de belli olacak fonu dünden soruyorlar, maalesef günlük olacak şeyler değil bu işler, ve ürüyorlar yürüyorlar çoğalıyorlar, piyasayı dengesiz yapan unsurlardan biri oldular. Herşeye bulaşıyorlar. Hisse ye, hslka arza bulaştılar, fon onlara göreydi ama fonların mantığını snlamafılar bazı fonlar 3 yıllık alınıp unutulur tutulur. Bunlar onu bile bızdular altüst ettler.

Maalesef herkes entel dantel, hafif entel oldu. Yanlış bildiğini yayan ve dengeşileştirenler.

Ne krizler atlatıldı ama artık bu serseri yatırımcı. Yada yatırım yapamayan yatırımcılar sayesinde hiçbirimiz rahat edemeyecek. Elimizi neye atsak bu cinsler bu tipler oraya gelip bozacak. Kaçış yok. Borsa, halka arz .

Sabır yok

Saygı yok

Öğrenmek yok

Bilinçlenme yok

Yanlışa inanmak, uygulamak, yaymak..

Yatırım yapılmaz hale geldi sayelerinde.

Önce kendilerini tanımadan bodaslama dalan serseri paraya sahip bilinçsiz yatırımcı. Dengeri çok bozuyorlar çok.

VEGA - TAMAM TAMAM SUSTUM arka planda çalıyor.

X de Twitter'da, YouTube da mürit olan şeyhin şeyini öpen toplum mu olur yahu. Doğru kalmadı, norm kalmadı, etik kalmadı, işleyiş, prodesür, temayül ne varsa karıştı. Karıştırıldı

Hocam arbitraj alicaz da nitelikli yatırımcı olmanız lazım diyor onu nasıl yapicaz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 723724725726727
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.