Şimdi Ara

Yatırım yapılacak araba!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
8.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?

Sizce en az zarar veya kar yapılacak arabalar hangileri.

• quote:

Orijinalden alıntı: nihat01976

Arkadaşlar bu konu hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?

Sizce en az zarar veya kar yapılacak arabalar hangileri.

Hiç biri. Araçlar bir ihtiyaçtır, artık bunu kabullenmek zorundayız.
  • Otomobil forumunda uzun süredir böyle saçma konu görmemiştim.Gerçekten...
  • 2. el vw almak tabi ki gerisi yalan ha birde exotic supersport alip ileride koleksiyonerlere kakalayabilirsin
  • zamanında 1.6 mpi motorlu passat alsaydın 42.000 tl ye şuan 45.000 e satardın
  • araba yatırım aracı olmaz, her şartta her şekilde zarar edersin.
  • Araçlardan elbette kar edilebilir. Bunu yapan çok öğretmen polis var.
    Civic golf astra gibi çok çabuk el değiştiren araçları acil satmak zorunda olan insanlardan alırsanız kar ederek satabilirsiniz.
    Zira lisede beden öğretmenim bu işi yaparak hatrı sayılır ek gelir sağlardı. Okula araç bakmaya gelen çok kişi olurdu.

Edit:konu saçma diyen arkadaşların nelerden bahsettiğini biliyoruz. Adam gayet makul bir soru sormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insomnia__ -- 21 Mart 2011; 22:07:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arsa Yatırım Aracı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o iş eskidendi be hocam
    şimdi zor zanaat bu işten para kazanmak.
    galeriler bile bu işi, anca binbir üçkağıtla yapabilmekte
  • Citroen C4 Grand Picassolar ilk ciktiginda fulu 45'e satiliyordu. Simdi fiyatlari uctu. O sira alanlar (arac ticaretinden anlayanlar) en az 4-5 milyar karla satti. (istisnalar olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sungurtigin -- 21 Mart 2011; 22:40:06 >
  • değer kaybetmeyen araba olarak efsane kasa toyota corolla diyorum.
  • İkinci elde Civic,Focus,Golf,Corolla,Passat kısa vadede iyi kazandırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentex Dentex -- 22 Mart 2011; 7:46:55 >
  • arac ıhtıyactır yatırım ıcın bankaya yada kuyumcuya gıtcen
    bana 2 el alıp golf focus passat demıs arkadaslar, aldın zaten alım satım kasko sıgorta oldu sana 1250-1500 masraf
    zaten aldıgın aracı en fazla pıyasasından 1250-1500 satarsın nerde bunun kar olayı ben anlamadım hıc bır zaman kar etmez bence o eskı devırdeydı bundan 10-15 sene once bılezık bozup araba alırlardı sonra arabayı satınca bır adet bılezık kar edılırdı sene olmus 2011 kullandıgın zevkını aldıgın yanına kar artık
  • kullanıcı olarak arabada artık kar ediliyor mu...
    en son 2000 yılında sattığım arabadan bir miktar kar etmiştim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

arac ıhtıyactır yatırım ıcın bankaya yada kuyumcuya gıtcen
    bana 2 el alıp golf focus passat demıs arkadaslar, aldın zaten alım satım kasko sıgorta oldu sana 1250-1500 masraf
    zaten aldıgın aracı en fazla pıyasasından 1250-1500 satarsın nerde bunun kar olayı ben anlamadım hıc bır zaman kar etmez bence o eskı devırdeydı bundan 10-15 sene once bılezık bozup araba alırlardı sonra arabayı satınca bır adet bılezık kar edılırdı sene olmus 2011 kullandıgın zevkını aldıgın yanına kar artık

Eskisi gibi kazandırmasa da işi bildikten sonra dert değil.Yukarıdaki yorumunu mantık çerçevesi içinde bir daha oku.
  • passatın ettirdiği kar gibi ne altın ne dolar kar ettirir:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascuu

passatın ettirdiği kar gibi ne altın ne dolar kar ettirir:)

Jettayı söylemeyi unutmayalım. Prestij ve Alman kalitesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezginaydogan

quote:

Orijinalden alıntı: pascuu

passatın ettirdiği kar gibi ne altın ne dolar kar ettirir:)

Jettayı söylemeyi unutmayalım. Prestij ve Alman kalitesi.

Sırası bile para kazandırtıyor.
  • Fiat 500 al vakum paketlet,Gardobun bir köşesine koy 25 sene sonra kesin istediğin fiyata satarsın.
  • Sunu da goz onunde bulundurun lütfen. 50 bin tl ye aldınız arabayı 1 sene sonra sattınız diyelim 52000 e. 50000 in yıllık faiz getirisi 4000 civaridir. Enflasyon karşısında paranizin erimemesi için 54000tl sizin gecen seneki 50000 ınize eşittir. Bu durumda dahi 53 ye sattığınız arabadan zarar ederseniz. Binici olarak aldığınız araçlardan kar etmek diye birsey yoktur. Gelişmiş ülkelerde 2.el piyasalarına bakın fiyatlar ne halde. Bizde de zamanla 2.el ucuzlayacak ve araçtan kar etme gibi fikirler tamamen yok olacak bence.
  • Araçlar artık günümüzde ihtiyaçlarımızı karşılamak için vardır ve satın alınır. Araca yatırım yapma ve para kazanma, aynen vw kalite ve prestiji gibi geçmişte kaldı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.