Şimdi Ara

YATIRIMCI ORTAK - KALİTELİ İNGİLİZCE EĞİTİMİNE YATIRIM YAPIP 1'E 5 KAZANACAK ORTAK ARIYORUM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KALİTELİ İNGİLİZCE EĞİTİMİNE YATIRIM YAPIP 1'E 5 GARANTİ PARA KAZANACAK ORTAK ARIYORUM.

Ne Yapacağız;

İngilizce kursu açacağız, Türkiye'de verilemez denilen birinci sınıf İngilizce Eğitimi vereceğiz.

Kursta ders verecek İngilizce öğretmenlerini biz yetiştireceğiz, bizim istediğimiz gibi orijinal, kaliteli, nitelikli, sıfır hatalı, doğru İngilizce öğretecek.

Oxford ve Cambridge Üniversitesini KLONLAYIP Türkiye'ye taşıyacağız, aynı eğitimi vereceğiz, İngiltere Londra'da konuşulan İngilizce ne ise aynısını öğreteceğiz.

Bağımsız bir İngiliz kuruluşundan (İngiltere-Londra Merkezli İngilizce Eğitim Ölçme Değerlendirme Hizmeti Veren) öğrettiğimiz İngilizce'nin kalitesini ölçmesini ve puan değerlemesi yapmasını isteyeceğiz.

Öğrettiğimiz İngilizce ile IELTS, TOEFL gibi sınavları garanti edeceğiz.

Kursiyer bizden öğrendiği İngilizce ile yurtdışına çıkacak ve tek bir sorun yaşamadan kendi işlerini sorunsuz halledecek, bunu garanti edeceğiz.

Türkiye'deki EN İYİ DİL KURSU olduğumuzu biz değil, bağımsız kuruluşlara TASDİK ettireceğiz, gerekirse Oxford ve Cambridge Üniversitesi ile işbirliği yapıp KALİTEMİZİ ölçmelerini isteyeceğiz.

Onların vereceği değer üzerinden AÇIKÇA ve NET olarak öğrettiğimiz İngilizce'nin bir DEĞERİ ve KARŞILIĞI olacak.

Hiç bir kursiyer bizden öğreneceği İngilizce ile yarı yolda kalmayacak, istediği iş alanına girebilecek ve biz bunu garanti edeceğiz..

Bütün detaylar tabi ki bu kadar değil..

İKİNCİ OLARAK ÖZEL OKUL!

Yine Türkiye'nin İngilizce'yi en iyi öğreten özel okullar içerisinde ilk 3 sırada olacak bir eğitim kurumu oluşturacağız.

Anasınıfı
    İlkokul
    Ortaokul

İlk aşamada her bir sınıftan bir tane olsa yeter, ve bu kurum bulunduğu İlde, İlçe'de İngilizce'de 1 nuamara olacak.
    Özel okul ücretleri verdikleri eğitim kalitesine göre her yıl 20-100 milyar arası.
    İlk 3'te olacak bir okul için fiyatı siz belirleyin ve hacmi düşünün.

EĞER bunları yapamazsam, yapacağımız protokolde, tazminat ödeyeceğim ve en az 1 yıl ücret almadan gönüllü olarak açılan kurumda hizmet vereceğim. Tek kuruş almadan.

...

Eğer İngilizce eğitimime para yatırıp 1 yıl içerisinde amorti edip, diğer yıllarda da keyfine bakmak ve kazandığını paranın hayrını görmek isteyen bir yatırımcı varsa, tanıdığı olan varsa BUYURSUN detayları konuşup hemen başlayalım.

-İngilizce kursu ve özel okul, açacağımız kursu, okulu kendi üzerine yapabilir. %51 hisseye sahip olup söz hakkı kendinde de olabilir.

-Kursiyer, öğrenci ücretleri ortak hesaba yatabilir ve kimsenin tek başına çekme hakkı olmaz. Yada bana güvenmezse şirket hesabına yatabilir ve tek başına ücreti kullanma hakkına sahip olabilir.

Ne zaman ki bana güveni olur o zaman herşey normal haline geçer, bunu da eğitim verdiğimiz kursiyerlerden veya özel okul öğrenci ve velilerinden gelen geri bildirimler, güzel yorumlar ve fazlalaşan kursiyer sayılarından anlayabilir.

- Siz ne yapacaksınız, kurum binası ayarlama, kiralama, sınıf modernizasyonu, reklam sizden, kaliteli eğitim vermek ve para kazandırmak benden.

Hakkımda bilgi almak isterseniz,
    icel.ozelders.com
    Özel Ders Veren English Teacher / İngilizce Uzman Öğrtm Bülent Ş. Mezitli Yabancı Dil Cambridge English - YLE Starters Cambridge English - YLE Movers Cambridge English - YLE Flyers Cambridge English - Key (KET) Cambridge English - Preliminary (PET) Cambridge English - First (FCE) Cambridge English - Advanced (CAE) Cambridge English - Proficiency (CPE) Cambridge English - Business (BEC) IELTS LGS YDS YÖKDİL İngilizce İçel Türkiye
    https://icel.ozelders.com/ders-veren/ingilizce-ogretmeni-dil-uzmani-bulent-s-1666

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oxford English -- 4 Haziran 2019; 23:49:4 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.