quote:Orijinalden alıntı: JonnyCaqeGece susuzluktan uyandiriyor yav,arasira yiyorunHer zaman yaparım , hem kilo almam lazım .
quote:Orijinalden alıntı: ScaryMovies08 Evet millet yatmadan önce ekmek arasına peynir ekmek vs koyup yemeyi hobi edinen birileri varmı Önceden yapardim,peynirin uzerine de reçel veya bal dökerdim
quote:Orijinalden alıntı: Phantom IIquote:Orijinalden alıntı: ScaryMovies08 Evet millet yatmadan önce ekmek arasına peynir ekmek vs koyup yemeyi hobi edinen birileri varmı Önceden yapardim,peynirin uzerine de reçel veya bal dökerdim Peynir- ekmek ikilisi kadar damak tadımı mahveden bir kombinasyon yok. Kaşarlı tost yaparım yerim daha iyi.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-3AA68E795Sİmdiki nesil sucuk yiyiorVallahi boy sırık kadar olunca kilo pek sorun olmuyo
quote:Orijinalden alıntı: Guest-3AA68E795Sİmdiki nesil sucuk yiyiorpeynir ekilmez bitki mi bu peynir proteinden oluşur hayvansal yani yıl olmuş 2014 peynir yetiştirmeye çalışan var
quote:Orijinalden alıntı: ScaryMovies08Vallahi boy sırık kadar olunca kilo pek sorun olmuyo Alıntıları Göster Zeytini unuttun hocam birde taze sıkılmış portakal suyu
quote:Orijinalden alıntı: ScaryMovies08Zeytin yanında çerez o olmadan tadı oturmuyo Yazın çok yaparım.3,5-4 gibi
quote:Orijinalden alıntı: ScaryMovies08 Kilo 90 ama boy var o yüzden pek sorun değil 2.00 değilsen çok o kilo.