Şimdi Ara

Yattığı Yerden DEĞİL, Çalışarak Para Kazanmak İsteyenlere !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evden Oturarak Para mı Kazanmak İstiyorsunuz??

---- O ZAMAN BU YAZIYI OKUMAYIN BİLE TEMBEL İNSANLAR ----

Evet doğru okudunuz, eğer oturduğum yerden para kazanayım derdindeyseniz bu yazıyı okumayın bile çünkü hayat üzerinde öyle bir iş yok.. Bir işe emek vermelisiniz ki o işten kazandığınız paranın bir değeri olsun..

Amaaa ben çalışırım, emek veririm ve zaman ayırırım fakat sadece bu çalışmayı istediğim zaman yapayım, istediğim yerde yapayım, bir yere bağlı kalmadan ve mesai saatlerim olmadan yapabileyim diyorsanız, özgürlüğünüze düşkün bir insansanız o zaman bana kulak verin..

Size şu anda burada network marketing işinin nasıl işlediğini anlatmama gerek yok sanırım bunu herkes biliyor.. Fakar bazı insanlar bu işi çok yanlış şekilde biliyorlar bunun nedeni de vakti zamanın da Titan Zinciri, Saadet Ziciri gibi oluşumların da bu tarz bir yönetim şekli benimsemiş olmalarıdır.. Network marketing sistemini kötü biliyor ya da hakkında çok fazla bilgi sahibi değilseniz özelden msj atmanız durumunda bu konuyu size detaylı şekilde açıklarım..

Network marketing sisteminde en önemli şey gerçekten kendini kanıtlamış, insanlarda güven sağlamış ve ürünlerinin kullanımının devamlı olacağı bir firma ile çalışmaktır.. Ben yaklaşık 10 senedir network marketing sisteminin içinde bulunmaktayım.. Bu süre zarfında çok çeşitli firmalarla çalışma imkanım oldu.. Bu firmaların bazıları 2 sene sonra kapandı, bazılarının ürünleri pyasada rağbet görmedi, bazıları da süreklilik arz etmediği için zamanla hepsinden çalışma enerjimi kaybederek ayrıldım..

Son 2 senedir çoğu insanın bildiği AMWAY markası ile network marketing işine devam ediyorum.. Ve bunca zaman neden böyle saçma firmalarla uğraşıp da amway ile başlamadığım konusunda kendime kızıyorum.. Çünkü gerçekten network marketing işini yapacağım diyen bir kişinin çalışması için BENCE en doğru aile AMWAY AİLESİDİR..

Gerek ürün yelpazesinin genişliği, gerek sponsorlarına sağladığı avantajlar gerekse ürünlerinin kalitesi bence tartışılamaz.. Sizde AMWAY ailesi hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak ve isterseniz de bu ailede yer almak için lütfen aşağıdaki linkten kişisel olarak bilgilendirme amaçlı açtığım sayfayı beğeniniz..Konuyla ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz bana özelde mesaj atarsanız her türlü bilgiyi verir ve yardımcı olurum.. Yazıma ilgi gösterip okuduğunuz için teşekkür ederim..

https://www.facebook.com/amwaybilgilendirmeveuyekayit

• okumadım, emeğe saygı +rep
  • ben yattığım yerde çalışıyorum
  • yav he he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 mesaj reklam için açılmış üyelik olmasaydı okuyacaktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reklam yapma, para ver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla yeter artık insanların çektiği şu Network Marketing'den. Bildiğimiz saadet zincirini amma allayıp pulluyorsunuz ya.
  • quote:

AMWAY

şuraya kadar okudum, pişmanım.
  • arkadaşlar kimse okumak zorunda değildi zaten ama okuyana da okumayanada teşekkürler.. Ben network marketing yapan ve amway ile çalışan bir insanım ve bundan memnunum.. Kimseyi yanlış bilgilendirmek gibi bir amacım da yok.. Yazıyı okuyan arkadaşlardan bu konuda bilgi almak isteyenler zaten pm yoluyla bana ulaşmışlar... Sadece böyle bir sektör dünya üzerinde var ve insanların yanlış bilgilendirilmeleri nedeniyle bunu yokmuş gibi görmemek lazım.. benim amacımda burdan bu konu hakkında isteyenlere daha detaylı ve doğru bilgi vermek.. Tabi ki ondan sonra da isteyen olursa aynı yolda yol arkadaşı olmak..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.