Şimdi Ara

Yavaş yavaş olsun istiyorum diyen kız hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız benden hoşlandığını açıkca söyledi ama her şey yavaş yavaş olsun istiyorum dedi

Sizce bu kızın niyeti evlilik mi ?

• ne olacağımız belli değil, bakarsın seni aldatırım. aldatmasam da başkasından hoşlansam seni rahatça bırakır ona giderim. daha önümüzde çok yol var belkide 1 ay sonra senden soğuyucam slk şey. şimdilik beni idare et, yedir, gezdir, iltifat et bana, egomla oyna, sabahlara kadar benim için öl, birazcık elletirim sadece o sana yeter, olmadı iki resim atarım hadi yine iyisin. resim seni 3 ay oyalar, kim öle kim kala 5 aya uzatırım belki. 1 yıl olmadan soğurum sanırım, kusura bakma ama şimdilik kölemsin cnm
  • Hayır. Birinden hoşlanıyor onunla düşük de olsa olma ihtimali var ama belli değil. O yüzden seni yedekte tutup ağırdan alıyor.

Ya da, tipsizsin/fakirsin/yımışaksın ki yavaş olsun sindirebilsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne olacağımız belli değil, bakarsın seni aldatırım. aldatmasam da başkasından hoşlansam seni rahatça bırakır ona giderim. daha önümüzde çok yol var belkide 1 ay sonra senden soğuyucam slk şey. şimdilik beni idare et, yedir, gezdir, iltifat et bana, egomla oyna, sabahlara kadar benim için öl, birazcık elletirim sadece o sana yeter, olmadı iki resim atarım hadi yine iyisin. resim seni 3 ay oyalar, kim öle kim kala 5 aya uzatırım belki. 1 yıl olmadan soğurum sanırım, kusura bakma ama şimdilik kölemsin cnm
  • aynı olay sürekli benimde başıma geliyo

yavaş yavaş

tanımam lazım

zaman lazım

bi anda sevemem seni

hemen üstünemi atlamamı bekliyosun
  • Kıza vereceğin cevap kalıpları şunlar olabilir;

"Bir şeylerin yavaş olması gerektiğini düşünseydim bunu sana zaten söylerdim. Ben duygularımı sana yeterince açtım zaten, bir şeylerin yavaş ilerlemesine gerek yok."

"Seninle evlilik hayallerimizi ertelemek beni yıkıyor, alkolik olursam suçlusu sensin."

Ayrıca sana bir özel mesaj attım, onu da dikkatle oku. Saçma olduğunu düşünme, bu şans herkesin eline geçmez.
  • Kizlara bulasmayin butun fitne fesat onlarda var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen de yavas yavas sey yaparsin... Sey yani... Sey iste ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hızlı boşalma demek istiyor.
  • Sen buradaki looser arkadaşlara bakma kardeşim

Kız çocuğa senden hoşlanıyorum demiş,bunlar da hala yedek klübesi falan

Öyle çok zengin iddalı çok üst düzey takılan biri değilse kız hoşlanıyorum diyorsa hoşlanıyordur

Fazla üstüne düşme kızın yakınlaşır muhtemelen

Ayrıca bir şekilde kızla sevişmeye bak seviştikten sonra kız sana mecbur olur,psikojik olarak sen öne geçersin

Beyler kızlar sizi peçete gibi kullanıyor olabilir ama emin ol bazı erkeklerde kızları öyle kullanıyor
  • niyetin ciddiyse bu işler yavaş olur ne güzel işte 2 günde herşeyi konuşup hemen sıkılacağınıza yavaş yavaş tanışırsınız. Ayrıca erkenden triplere girmezsiniz ilişkinizin temeli sağlam olur

bi kızla konuşuyordum internetten 2.gün mü ne bana h emen aşkım beni seviyor musnu dedi

bende noluyoz adana kırsalı dedim bi dur

sonra bi daha konuşmadık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.