Bilgisayarım açılırken acayip bir yavaşlama olmaya başladı, bu gün ilk defa karşılaştım bu problemle herhangi bir program felanda yüklemedim yani yüklediğim bişeyden dolayı oluşan bir problem değil diye düşünüyorum. Açılış ekranına gelmeden mouse çıkıyor fakat görüntü gelmıyor çok yavaşladı. en sonunda güç bela açtım şu an bir sıkıntı yok ama denemek için kapatmaya korkuyorum. Sizce sıkıntı neyden kaynaklanıyor olabilir.
Geçen hafta bana da oldu bir kere ama şimdi 10 saniye de açılıyor. Windows 8.1 benim sistem bu arada. Bu hafta oyunlar tutuk ilerliyor bakalım inşallah haftaya da o düzelir :), Windows 8i hiç anlamıyorum kendi kendine bişeyler yapıp duruyor, benden daha fazla işlem yapıyor bilgisayarda :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
windows xp kur kafan rahat olsun kardeş benim kullandıgım pc eski win 7 başlangıcı yavaş oldugu icin xp kurmayı planlıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: -iltimas-
windows xp kur kafan rahat olsun kardeş benim kullandıgım pc eski win 7 başlangıcı yavaş oldugu icin xp kurmayı planlıyorum
katılıyorum ama Win 7 - 8 ciler eksiler.
En iyisi Windows 95
quote:
Orijinalden alıntı: Turkish_Union-687
En iyisi Windows 95
ben de xp fantiğiyim, xp sürücü sorunu var yeni bilgisayarlarda, sürücü üretilmiyor artık xpye.