Şimdi Ara

Yavru Kedi Bakımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar apartmanın arka bahçesinde beslediğimiz kedilerden birisinin tahminen 2 aylık yavrularından birini aldım. Ben biraz daha büyümelerini bekleyecektim fakat anne yan apartmanın boş olan 5. katının balkonuna yavrulamıştı. Bugün yavruların oradan inişlerinin sıkıntılı olacağını gördüm ve almaya karar verdim. Anne bize alışkın sayılır resimlerde görüldüğü üzere yavruyu aldıktan sonra bizim balkonda yanına geldi yavrunun. Ben 2 aylık diye tahmin ettim ama size desormak istedim. Bundan sonra beslenme ve temizlik gibi konularda yardım bekliyorum. Resimlerde görürsünüz anneye verdiğim beyaz peynirden yiyebildiğini de gördüm sanırım katı gıdalar yemeye başlayabilir.

Yavru Kedi Bakımı
     Yavru Kedi Bakımı

Yavru Kedi Bakımı
     Yavru Kedi Bakımı

• uyyyş çok tatlı bunlar tam ısırmalık balkonunuz yüksekse beslemeyin orda düşüyolar
  • Katı gıda yiyebiliyorsa tahminim 1, 1,5 aylık civarı olduğu.

Temizlik derken kum alıp ona yapmasını sağlayabilirsiniz. Islak bir pamukla arkasını silip kuma yaptırın daha sonra ensesinden tutup kumun içindeki çişi koklamasını sağlayın öğrenicektir kuma yapması gerektiğini.
  • Bu yavru kedi kuru gıdalar yemeye başlayabilir. Hâlâ bakıyorsanız anneyi de bu kediyi de yakın zamanda kısırlaştırın.
    Yumuşak ve baharatlı gıdalar vermemeniz gerekiyor, bu da bir not.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.