Bildirim
Yavuz Tuna Coğrafya Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Şimdi sen söyledin baktım gerçekten kaldırmış hepsini
2-3 gün önce duruyordu yeni kaldırmış sanırım -
DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİM: YOUTUBE KANALIMIZDA YAŞADIĞIMIZ TEKNİK BİR SORUN NEDENİYLE DERSLERİMİZ BİR SÜRELİĞİNE İZLENEMEYECEKTİR.BİLGİNİZE....BU KONUDA AYRINTILI BİLGİ ŞU AŞAMADA LÜTFEN SORMAYINIZ.SAYGILARIMLA....
yazmış. -
zaten bu dönemde videolarını silen bir kanalı izleme. hocalara geldik vs bak. Youtubeda ne sorun olacakta silenecek videolar. -
Ben de tam derse başlayacaktım daha dün akşam açılıyordu yorgun olduğum için yarına bırakayım dedim, bugün bir girdim o da ne
Demedi demeyin adam da Behzat gibi paralı yapmasın? Yapar mı yaparlar anasını satayım paranın gözü kör olsun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrıca milleti enayi yerine koymasın. Bu ne biçim bir teknik sorunmuş da YouTubeda tüm videoları gizli yapıp facebook twitter instag hesaplarını tek tek dondurmuş?? İşin içinde para kokusu alıyorum beyler herkes bir Fethi Demirci olamaz nihayetinde ah ulan fethi demirci Ygs anlatacaktı da böylelerine mi kalacaktık? Neyseki hocalara geldik duruyor en azından, oradaki abi de çok iyi anlatıyor bazen Gereksiz geyik yapsalar bile
Daha dün izlemistim vay arkadaş.
Hocalara geldikte cok geyik dönüyor be hocam izleyesim gelmiyo -
Dün indirecektim hepsini,AKK belası yüzünden dedim 2-3 gün bekleyip rahat rahat indireyim.Patladık iyi mi -
Videolarin tamamı var bende takas için pm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drop_shot -- 28 Kasım 2016; 16:2:50 > -
adam bu işten daha fazla kazanmak isteyip başka yollara girmek isteyebilir ona bi şey diyemem ama öğrencileri salak yerine koymak niye? bi de soru sormayın teknik arıza falan demiş. en kötüsü de salak yerine konmak herhalde, doğru düzgün açıklasa neyse -
Zamanında videoların %90 ini indirmiştir br takas yapılır puhahaha :D
Bu arada paraliya geçerse harbi ayıp yapmış olur. -
Youtube hakkında bir fikrim yok ama ne gibi bir teknik sorun olabilir
Baktım instagram twitter falanda kapatılmış
Bakalım artık -
quote:
Orijinalden alıntı: SLaYerr444
Hocalara geldikte cok geyik dönüyor be hocam izleyesim gelmiyo
Yine de YouTubeda en iş görür hocalardan biri coğrafya alanında, Tonguç gibi amatör değiller en azından ama bence de geyiğin dozu kaçıyor arada.
En müthişi Fethi Demirciydi ama ne yazık ki adam kpss anlatmış çoğu konu Ygs ile alakasız
quote:
Orijinalden alıntı: J.Valjean
quote:
Orijinalden alıntı: SLaYerr444
Hocalara geldikte cok geyik dönüyor be hocam izleyesim gelmiyo
Yine de YouTubeda en iş görür hocalardan biri coğrafya alanında, Tonguç gibi amatör değiller en azından ama bence de geyiğin dozu kaçıyor arada.
En müthişi Fethi Demirciydi ama ne yazık ki adam kpss anlatmış çoğu konu Ygs ile alakasız
Benim kanallarla endemik tür kaldı coğrafyadan ya
ne güzel dünya haritası çizip yerlerini belirte belirte anlatıyordu... -
Ben de var hepsi ama upload uzun surer keske hizli netim olsa da paylassam -
matematik degil bu. paralı yapsa bir şey kazanamaz. napacak 800 soruyla 20+ saatte iç dış kuvvet mi anlatacak?
hocalara geldik'te tabi geyik olacak, adamların mottosu sohbet tadında ders zaten. kanyon vadiden kovboy filmlerine dalıyorlar, benim hoşuma gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tazemeta- -- 28 Kasım 2016; 16:30:13 > -
paralı olursa böyle bir şeyi anlayabilirim emek var falan fakat Her şeyin bir zamanı var.Eğer dönemin ortasinda böyle yaparsa ayıp valla -
Aynen sinir oluyom o geyige yaaa bide o kadar abonesi var!!!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allahtan önemli olanları yedeklerin Elimde adamakıllı bir bilgisayar olsa yandexe yedekleyip dağıtırdım ama yok.
Bu arada elinizde linkler varsa bunları bi YouTube mp4 gibi sitelerden convert edin belki iner. -
Yaptıkları ayıp gerçekten o kadar kanala bakmıştım bu adam gibi anlatanı yoktu. Hocalara geldik desen çok geyik yapıyor izleyesim gelmiyor Yavuz Tuna direk konuya odaklandığı için güzel oluyordu. Twitter ve instagram hesaplarını kapatmışlar videoları da gizlemişler kendinden soğutuyor bu saçma hareketle. Neymiş teknik arızaymış kıvırmaya gerek yok para kokusu alıyorum ben de bu işten.
Benzer içerikler
- genlik neye bağlıdır
- iyonik bağ sağlamlığı
- üstel fonksiyon olma şartı
- yds ne işe yarar
- trigonometri için bilinmesi gereken konular
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X