Şimdi Ara

Yaya Geçidinde Ben Durdum, Arkamda ki Duramadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
10.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle olaylar daha çok yaşanacak misal yayanın biri süpermen sanıp hızlı gelen arabaların önüne atlıyacak belki kazadan tazminat koparmak için canını hiçe sayacak.

Arka tanponları audi tamponu ile modifiye ettirmek şart :)
  • kenbalx K kullanıcısına yanıt
    Audi tamponları gerçekten başarılıymış 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun.

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Ben son dönemde yaya geçinde durma konusunda bilinçlenmeye başladık diye seviniyordum ben hep duruyorum arkadan korna çalan dahi olmuyor son zamanlarda önceden selektör yapmak mı dersin ne dersin insanları ez geç dercesine korna çalanlar oluyordu son zamanda azalmışlar gibi düşünüyordum olaya bak şaka gibi arkadaki muhtemelen telefona bakıyordu yada sağı solu seyrediyordu böyle vurulmaz ki arkadaş.
  • Maalesef telefonla uğraşıyordu arkadaş 😊

• Ne yalan söyleyeyim ben durmadan önce arkama bakıyorum, çoğu zaman duramıyorum çünkü durduğum an arkadamdaki araçların hiç biri duramayacak ve bana vuracak. Geçenlerde sol şeritteyim ışıklara 50 metre kala yaya geçiti var ben durdum yayalar 2-3 adım attı atmadı sağımdan bir kamyonet öyle bir geçti az daha yayaları biçiyordu. Hayır şerefsiz zaten ışıklara yaklaşıyorsun şehir içinde bu ne hız.

Ayrıca yayalara da kızıyorum adamlara yol veriyorsun adamlar o kadar yavaş geçiyorlar ki aheste aheste, ben kendim yaya olunca bir araç bana yaya kaldırımında ve başka bir yolda geçmem için yol veriyorsa karşıya hızlı veya koşar adım geçiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

Ne yalan söyleyeyim ben durmadan önce arkama bakıyorum, çoğu zaman duramıyorum çünkü durduğum an arkadamdaki araçların hiç biri duramayacak ve bana vuracak. Geçenlerde sol şeritteyim ışıklara 50 metre kala yaya geçiti var ben durdum yayalar 2-3 adım attı atmadı sağımdan bir kamyonet öyle bir geçti az daha yayaları biçiyordu. Hayır şerefsiz zaten ışıklara yaklaşıyorsun şehir içinde bu ne hız.

Ayrıca yayalara da kızıyorum adamlara yol veriyorsun adamlar o kadar yavaş geçiyorlar ki aheste aheste, ben kendim yaya olunca bir araç bana yaya kaldırımında ve başka bir yolda geçmem için yol veriyorsa karşıya hızlı veya koşar adım geçiyorum.
    Yaya olarak yol verilince trafik aksamasin diye bende hizli gecerim ama bu benim insiyatifimdir. Bunun yaslisi var topali var topuklu giyen kadini var hastasi kilolusu var. Kimse kosarak gecmek zorunda degil hocam yanlis dusunuyorsunuz. Ayrica yaya gecidinde yinede durmaya calisin birine carparsaniz cinayetten yargilanirsiniz normal yol gibi degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: break the cycle

Bu mesaj silindi.
    AUYDİ arabam var
  • quote:

Orijinalden alıntı: break the cycle

Bu mesaj silindi.
    Kendi pis düşünceleriyle başkalarını yaftalamak karaktersizliktir.. Suizandır, iftiradır, yalancılıktır. Herkes önce kalbini temizlemeli, kalp temiz olursa başkalarına karşı suizanda bulunulmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Yaya olarak yol verilince trafik aksamasin diye bende hizli gecerim ama bu benim insiyatifimdir. Bunun yaslisi var topali var topuklu giyen kadini var hastasi kilolusu var. Kimse kosarak gecmek zorunda degil hocam yanlis dusunuyorsunuz. Ayrica yaya gecidinde yinede durmaya calisin birine carparsaniz cinayetten yargilanirsiniz normal yol gibi degil.

Alıntıları Göster
    Elbette haklısınız hocam ben yaşlı, hasta, hamile vb kişilerden bahsetmiyorum. Sapasağlam öküz gibi tiplerden bahsediyorum, hani birde suratına bakar mal mal

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Fiesta değil Focus Mk1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meslekte memursun yazıyor

memur olarak nasıl biniyorsun o arabaya??
  • Parasını verip alıyorsun sonra biniyorsun üstat.

• Arabayı kaça aldın Şahin'le takas olur mu

• Ne mezunusun uz mesleğiniz ne

• Ben bu gün Fatihte ana caddede hiç durmaya niyeti olmayan bir jip in direkt önüne geçtim yaya geçidinde tam söylenecekti gözünün içine baktım vaz geçti bende oyalana oyalana yürüdüm sırf gıcıklığına.
  • Yavaş araba surmuyorlar ki, geçenlerde dedim sakin sakin gideyim , yok abi bırakmıyorlar, arkana gelip sağ şeritte olmama rağmen selektör eden mi dersin, makas atanı mi dersin bırakmıyorlar yavaş yavaş surelim, bu halde nasıl duracağız.

• Arkadan çarpan araç her zaman daha fazla hasar alır zaten.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.