Şimdi Ara

Yaya Geçidinde Ben Durdum, Arkamda ki Duramadı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
10.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laaa üzüldüm araca yaa, geçmiş olsun, can kaybı olmaması teselli ediyor. Şu takip mesafesini koruyamayanlara sinir oluyorum. Arkadaş önünde Audi var azıcık aklını çalıştır ya vurursam diye başıma iş alırım diye azıcık laa. Focus 'ta kasko yok haliyle astarı pahalı olur şimdi bunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Alim

Geçmiş olsun.Bu sabah bana da araç çarpıyordu yaya geçidinde.Göstere göstere geçmeme rağmen hızını azaltmadı andaval burnumun ucundan vınlayıp geçti.Sövdüm arkasından ama duymadı gitti.
    Bizim millet yaya olayı ve sürücü olmayı beceremiyor.Çünkü 3.dünya ülkesiyiz ve kurallar da çiğnenmek için vardır.
    İki dakika beklesen ölürmüsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gri arabanın marka modeli ne, kağıt gibi yamulmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why Shy

Gri arabanın marka modeli ne, kağıt gibi yamulmuş.
    2001 model Ford Focus
  • Ben yayalara bulunduğum ile göre veya bölgeye göre yol veriyorum.

Örneğin izmirde/aydında vs. yayaya yol verdiğimde arkadaki arkadaş gayet güzel yavaşlıyor, yaya da benim durduğumu gördüğü anda teşekkür edip yoluna devam ediyor.

Ankara da bir kaç sefer yol vereyim dedim. Bir tanesi anlamsız şekilde beni mi ezeceksin geçsene diye bana çıkıştı, kavga ettik. Bir diğerinde ise yavaşlayarak durdum, yaya bana ben yayaya bakıyorum geç işareti yapıyorum bana ne var el hareketi yapıyor. Arkamdaki de bas bas kornaya basıyor. Başlarım dedim devam ettim aynadan baktım o yaya benden sonra karşıya geçti. Daha böyle nice olaylar...

İşte bu yüzden iç anadoluda bir yerdeysem vermiyorum yol. Sahil sehirlerinde bir yerdeysem denk gelirse veriyorum.

Malesef ülkenin profili bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun. Sizin araç sağlammış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Geçmiş olsun. Sizin araç sağlammış.
    Teşekkür ederim sağ olun. Maalesef karşı tarafta hasar büyük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguzhantasci

Teşekkür ederim sağ olun. Maalesef karşı tarafta hasar büyük.

Alıntıları Göster
    Tüm suç karşı tarafta. Siz olması gerekeni yapmışsınız.
  • Yolun ortasinda ki yaya gecitlerinde eger herhangi bir isik yoksa yol hakki arabaya aittir ? Yolun ortasinda şak diye duran araclara gicik oluyorum .. kirmizi isiklerda zaten yaya icin lamba vardir ona uyarsin ama yol ortasinda yaya arabalarin gecmesine de musade etmek zorunda yayalarda kurallari bilmiyor atliyolae yola mesela gecen gun yaya gecidi olmayan bi yerde kadin sofor şak diye durdu yayaya yol verdi yola bakiyorum cizgi mizgi yok bastom kornayi sovdum ..

• Çakallık yapayım derken A6'ya toslayan bir yobaz Hiç acımadım. Umarım kasko, sigorta vs hiçbir şey yoktur. Bu kendini bilmezler yüzünden dönel kavşakta, yaya geçidinde falan yavaşlarken ter döküyorum. Sürekli aynayı kontrol edip arkadakinin durup durmayacağını kestirmeye çalışıyorum. Kaptırıp gelenleri görünce durmuyorum fakat bu sefer de başkalarının hakkını yediğimi düşünüp kötü hissediyorum. Umarım hepsi böyle zor yoldan öğrenir kurallara uyulması gerektiğini.

• Oooo Audiden paralar yatmış

Geçmiş olsun hocam.

• Geçmiş olsun. Doğru olanı yapmışsınız.
    Ama yaşadığınız bu olay benim başıma gelmesin diye yola birisi atlamadiğı sürece durmuyorum şahsen.

• TheJudgé kullanıcısına yanıt
    hocam yol hakkı arabaya aitse yaya geçidinin hiç bir anlamı olmaz ki.
  • Geçmiş olsun. Taş gibi a6'ya yazık olmuş.
  • Arkadaki arkadaş ya telefondaydı yada takip mesafesi diye birşey yoktu heralde,çünkü şerit de değiştirebileceği bir alan anladığım kadarıyla.
  • Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenbalx

Gerçekmi bu olay arkadaki tank a çarpmış gibi duruyor :)
    Araclarin onu kaza esnasinda darbeyi iyice sonumlemek icin boyle olur. Eger o aracin onu cok sert sekilde yapilsaydi buyuk ihtmal 40 ile carpan bile on camdan cikip gidecekti. Bunu herhalde foruma 50000 defa yazmislardir da bizim millet ogrenemiyor. Daha once de bir volvo dolmusa arkadan carpmis onu de kagit gibi katlandigindan aa volvo o kadar da saglam degil yorumlari yapilmisti.

• Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Cano37

Geçmiş olsun
    Teşekkür ederim sağ olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Turkiyede buyudugum icin simdi Avrupada yasarken hala yaye gecidinden korkarak geciyorum, millet bam diye yola atliyor araclar duruyor diye. Tr ye gelip olen turistler fln oluyordur kesin bu sebeple.
    www.turizmguncel.com
    Alanya'da araba çarpan iki Rus turist öldü - Turizm Güncel - Turizm Haberleri - Turizm Gazetesi
    https://www.turizmguncel.com/haber/alanyada-araba-carpan-iki-rus-turist-oldu

Her sene oluyor malesef bu tarz durumlar.

Konu sahibine geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 15 Haziran 2019; 20:21:34 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.