Şimdi Ara

Yaya Geçidinde Ben Durdum, Arkamda ki Duramadı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
10.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yay geçidinde durmak çogu zaman yaya için risk yaratıyor. sen dursan yan şeritten gelen adam durmuyor. bu sefer yaya göremiyor onun durmadıgını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlatan07

Audisi olan birinin konu dışında yeri yok. Git burdan burası bimden beslenen kişilere ait bir yer.
    Yaya Geçidinde Ben Durdum, Arkamda ki Duramadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • funky-nd kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi bir kaç haber izlemiştim. Ölümlü dahi kazalar oluyor çok korkutucu. Yayaya yol verme konusunda herkesin belli bir seviyede duyarlılığı olsa hiç bunları konuşmazdık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam arkadan çarpan sürücü ile aranızda tartışma oldu mu?
  • sıkıntı bende çok yol vermek istiyorum ama trafik ışığı olan yaya geçitlerinde bile arkadan korna yapıyor embesiller yayalarımızda alışmışlar bekliyorlar zaten bu iş trde asla düzelmez cezalar göstermelik olmaktan çıkıp herkese yazılması lazım otomasyon sistemler ile
  • İyiki o sana çarpınca sende yayaya çarpmamışsın.

• Çarpan şerefsize hiç bi konuda yardımcı olma senden ricam

• ben yayalara yol vermeye korkuyorum arkamdan gelen adam durmayıp onlara çarpacak diye.
  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Yok üstat herhangi bir tartışma yaşanmadı çünkü hatasını kabul etti. Kendi aramızda tuttuğumuz tutanakta da hatasını açıkça kabul etti.

• _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Çarptıktan sonra önde fiesta olmuş arkadan fokus

• Çarpan ne dedi peki?
    Niye duruyon felan dedi mi?

• apali42 kullanıcısına yanıt
    Yok üstat, herhangi bir gerginlik vs olmadı hatasını kabul etti.

• Audi virali

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birebir aynı olay benimde başıma geldi..Araç kargo kapsamında işlem gördükten hemen sonra değer kaybı davası açtım..Çok basit bir işlem..Sadece vekaletname ve bir dilekçe veriyorsunuz..
    Sonrasında aracımı değer kaybından gelen tutarı düşerek sattım..Zarar etmemiş oldum..
    Siz de aracınızı satın demiyorum ancak elden çıkaracağınız zaman gelen tutarı düşerek satabilirsiniz..

Geçmiş olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divxcimcime -- 16 Haziran 2019; 10:24:14 >
  • divxcimcime kullanıcısına yanıt
    Yarın servise gideceğim bakalım ne kadarlık bir masraf çıkacak. Duruma göre artık 😊

• Ford kullanılabilir durumda. Sizde de masraf çılar hele ki sensörler zarar gördüyse. Maalesef köpeğin teki yüzüne arabanız kirlendi.

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Maalesef üstat. Bakalım ne kadarlık bir tramer olacak.

• TheJudgé kullanıcısına yanıt
    Her hangi bir ışık yoksa yol hakkı her halükarda arabaya ait değildir! Yaya geçidi konulmuşsa bunun bir maksadı vardır. Ayrıca araçlar için olan kırmızı ışıkların sadece yayaların karşıya geçebilmeleri için olduğunu düşünmüyorum daha çok araç trafiğini düzenleme ve yönlendirme amacı olduğunu düşünüyorum. Uygun trafik durumlarında çevredeki insanların durumu gözetilerek yol verilebilir; çocuklu, hasta, yaşlı veya engelli birisi için trafik duraksatılabilecek bir şeydir, bence. Toplum olarak en azından bir takım şeyleri saygı çerçevesi içinde yürütmeyi en kısa zamanda sindirmemiz gerektiğine inanıyorum.

• Plakayı bugulamissin arabanın logosunu neden bugulamidin? Ekonomik kriz var arkadaşım olan var olmayan var ....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.