Şimdi Ara

Yayın yaparken çok kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar işin içinden bir türlü çıkamadım sizin bilginiz varsa lütfen yardımcı olun

Notebook: Asus G551JK
    İşlemci: Intel Core i7 4710HQ
    Grafik kartı: NVIDIA GeForce GTX 850M
    RAM : 16 GB

İNTERNET HIZIMDA [simage]
    [/simage]

Bir tahmin yada kesin bilgi neden kastığıyla ilgili söylerseniz sevinirim iyi forumlar.

• Kasan sey nedir ? Yayin mi yoksa bilgisayarin mi ? Eger yayin ise normal, cunku upload'in 5 mbps olmasi lazim. Yok diyorsan ki bilgisayar kasiyor, o zaman birden cok etken madde var. Bunlari siralayacak olursa;

• Oyunun goruntu kalitesi
    • Yaptigin yayinin ' encoding ' ve cozunurluk ayarlari
    • Arka planda olan seyler

Bu kriterler isiginde cozume ulasacagini dusunuyorum. Bunlara suruculerin guncellikleri, windows'un guncellikleri yada antivirus programi gibi seylerde etkileyebiliriz.
  • Genel olarak yayın kasmıyor
    Hatta counter oynarken oyundada sıkıntı yok Ping 100 lerde oluyor o ayrı
    Ama gereksiz bir şekilde lol e girdiğimde fps 30 Lara Düşüyor Ping 130-140 felan oluyor zaten fps düşünce oyun oynanmıyor normalde 200-300 sabit oluyor
    Not: yine tabi daha iyi bilirsinizde Türkiye'de 5 mb upload Hızı olan yer çok az hatta Çayır çayır oyun oynayan ünlü Yayıncılar Söylediklerine göre 1-3 arasıymış upload hızı

Ilk önceliğim bu fps düşmesi ve Ping i birazdaha indirebilmek zaten hd yayın yapmıycam şehir dolayısıyla fiber yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joaker -- 1 Mayıs 2016; 2:24:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingilizce varsa buraya bakin bi'.
  • Pek faydalı bişey bulamadım malesef
  • Upload hızın yetersiz, ekran kartı çaresiz pc nin kendisini soğutamaması da etkili..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoadSing3r kullanıcısına yanıt
    Ekran kartım 8 gb nasıl yetersiz olabiliyor hocam acaba ? bide asus bilgisayarım var şu ana kadar 7/24 bir oyun açık kalsa bile gram ısınma yapmadı ?
    Ünlü twich yayımcıları 1-2 mbs upload hızı ile yapıyorlar bunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.