Şimdi Ara

yayınevleri hakkında bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bazı klasikleşmiş kitapları okucam.bunları olabilecek en iyi yayınevinden yani olabailecek en iyi çeviriden okumak istiyorum.hatta varsa gerçek nüshaları tarzında ondan bile okumak isterim.(demek istedigim sefillerin 5 ciltlik halide var tek kitap halide orjinal haliyle 5 kitap tercihimdir).

bana tavsiye edeceginiz , tercih etsen daha iyi olur diyeceginiz yayınevlerini yazarmısınız.daha çok felsefi ve eski kitaplarda çevirisi iyi olur dediginiz bir yayın evi varsa yazın mutlaka.

konuyu açmışken sorayım delilige övgü - erasmus.kabalcı , alter ve arya yayınları var hangisini tercih edeyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan1122 -- 5 Şubat 2014; 19:09:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Can yayinlari en kaliteli yayindir bence ama cok pahali kitaplari.
    Bordo-siyah yayinevi var cok ucuz ama cevirileri o kadar kaliteli degil.
    En uygun ve en iyi ceviri yapan yayinevi ise Is bankasi dir derim umarim yardimci olmusumdur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğin kitap elimde mevcut Kabalcıdan okudum çevirisi güzel. Diğerlerine bulaşma derim
  • Pahalı olsada iletişim çeviriyi çok iyi yapıyor. Tabi başta gelenler İletişim Can İş Bankası şaşma bunlardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

http://forum.donanimhaber.com/m_67690216/tm.htm

Eyvallah hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kabalcı'yı tercih edin kesinlikle.

Yayınevi konusunda ise Can Yayınları en iyisi falan değil. Benim ilk tercihim İletişim olur her zaman. Onun dışında İş Kültür, YKY gelir. Can da yine bu yayınevleri arasında yerini alır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunlerinkopugu

Kabalcı'yı tercih edin kesinlikle.

Yayınevi konusunda ise Can Yayınları en iyisi falan değil. Benim ilk tercihim İletişim olur her zaman. Onun dışında İş Kültür, YKY gelir. Can da yine bu yayınevleri arasında yerini alır.

http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=Delili%F0e%20%F6vg%FC&siralama=fiyatartan&bks=52&page=1

Şu sitede mesela onlarca yayın evi çıktı deliliğe övgü için.fiyata göre sırala diyince 5 milyonluk kitap 15-20 milyona kadar çıkıyor.pahalı olanın yayınevi de öteki yayınevi.bu kadar iyimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

quote:

Orijinalden alıntı: gunlerinkopugu

Kabalcı'yı tercih edin kesinlikle.

http://www.nadirkitap.com/kitapara_sonuc.php?kelime=Delili%F0e%20%F6vg%FC&siralama=fiyatartan&bks=52&page=1

Şu sitede mesela onlarca yayın evi çıktı deliliğe övgü için.fiyata göre sırala diyince 5 milyonluk kitap 15-20 milyona kadar çıkıyor.pahalı olanın yayınevi de öteki yayınevi.bu kadar iyimi

Evet. Ucuza alıp kitaptan hiçbir anlamayıp daha sonra hayıflanırsınız keşke biraz daha para verseydim diye.

• Cem Yayınları ve Kabalcı'dan çıkan Deliliğe Övgü tercih edin. Diğer yayınevlerinde çevirmen adı bile bulunmaz, bir ton yazım hatası ve eksik yazı bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

ben bazı klasikleşmiş kitapları okucam.bunları olabilecek en iyi yayınevinden yani olabailecek en iyi çeviriden okumak istiyorum.hatta varsa gerçek nüshaları tarzında ondan bile okumak isterim.(demek istedigim sefillerin 5 ciltlik halide var tek kitap halide orjinal haliyle 5 kitap tercihimdir).

bana tavsiye edeceginiz , tercih etsen daha iyi olur diyeceginiz yayınevlerini yazarmısınız.daha çok felsefi ve eski kitaplarda çevirisi iyi olur dediginiz bir yayın evi varsa yazın mutlaka.

konuyu açmışken sorayım delilige övgü - erasmus.kabalcı , alter ve arya yayınları var hangisini tercih edeyim ?

alterden kesinlikle uzak dur

can iletişim evrensel işbankası yayınları iyi gayet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.