Şimdi Ara

Yaz için MMORPG arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Şimdiye kadar sürekli moba oynamıs biri olarak mmorpg oyunlarına başlamaya karar verdim denedigim cok fazla mmorpg var bunların başında aion geliyor yalnız aion için son zamanlarda kötü yorumlar duyuyorum ve son zamanlarda oyuncu azlıgı oluyor hem şu saatten sonra aiona 1 leveldan başlamak hem zor hemde sıkıcı olur. Bu yüzden sizden ricam mmorpg konusunda yeni olan birine zorlanmayacagı bir oyun önermeniz.

Oyunda aradıklarım pvpsi düşük leveldan başlayıp eglenceli ve güzel olmalı ayrıca aiondaki gibi ortak bir mapte karşı ırkı arayıp kesmek cok hosuma gitmişti benim eğer böyle bir oyun varsa denemek için ilk sıraya koyacam. Ayrıca grafikler de güzel olsun echo of soul denedim archlord 2 denedim grafikler hosuma gitmedi ve echo of soulun ayrıca oynanısı cok yavas yani bir assasin olup anında adamın üzerine atlayıp tüm komboyu yagdırmak isterim ben aiondaki gibi.. Biraz uzun bir yazı oldu kusuruma bakmayın vede sürekli aion ile karşılaştırmısım bu bir tek aion oynamamdan kaynaklanıyor.

• 2 temmuzu bekle. cabal 2 geliyor.

ve evet eski bir aion oyuncusu olarak aion'u tavsiye etmiyorum. bu tavsiyemin sebebi aion yüzünden değil, dağıtımcısı gameforge yüzünden. malesef çok iyi bir oyun saçma sapan bir şekilde yönetilerek mahvedildi. ingilizce serverlardaki online ortalamaları yerlerde, türk serverı olan zubabanın durumu da pek evla değil. online ortalamaları private serverlar kadar bile yok. bu yüzden aiona başlamayı düşünen varsa tekrar düşünmeli.

2012 yılındahttp://rainy.ws/2012/11/29/all-thats-wrong-with-gameforge/ adresindeki gameforge eleştirileri halen geçerliliğini koruyor. varın gerisini siz düşünün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 24 Haziran 2015; 12:21:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nephiss

2 temmuzu bekle. cabal 2 geliyor.

ve evet eski bir aion oyuncusu olarak aion'u tavsiye etmiyorum. bu tavsiyemin sebebi aion yüzünden değil, dağıtımcısı gameforge yüzünden. malesef çok iyi bir oyun saçma sapan bir şekilde yönetilerek mahvedildi. ingilizce serverlardaki online ortalamaları yerlerde, türk serverı olan zubabanın durumu da pek evla değil. online ortalamaları private serverlar kadar bile yok. bu yüzden aiona başlamayı düşünen varsa tekrar düşünmeli.

2012 yılındahttp://rainy.ws/2012/11/29/all-thats-wrong-with-gameforge/ adresindeki gameforge eleştirileri halen geçerliliğini koruyor. varın gerisini siz düşünün :)

Hocam öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Cabal 2 dısında aklınıza söyledigim kriterlere uygun bir oyun gelmiyrmu acaba?

• rica ederim. wow oyuncuları haricinde kalan mmorpg severlerin bir çoğu yeni oyun arıyor. malesef piyasada böyle bir açık var uzun süredir.

şu anda oynanabilirliği olan ve tavsiye edebileceğim bir tek archeage var. fakat oda kısa süreli bir oynanış için ne kadar yeterlidir o kısım tartışılır, ayrıca oyun içi ekonomisi oldukça pahalı. yani para harcamadan birşeyler yapabilmek, belirli bir seviyeye gelmek pek kolay değil.

son baharda yine bir ncsoft oyunu olan wildstar free to play'e geçecek. bu da piyasanın beklediği oyunlardan. ayrıca blade and soul ve black desert avrupa serverları uzun süredir bekleniyor fakat bu iki oyun 2016'nun ikinci yarısında kendini gösterir diye düşünüyorum.

bunların haricinde tavsiyesi olan varsa dinlemek isterim. forumda benzer şekilde açılmış olan tüm konuları okudum, bir çok oyun denedim fakat bahsettiğim 4 oyun haricinde pek kaydadeğer bir şey bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nephiss

rica ederim. wow oyuncuları haricinde kalan mmorpg severlerin bir çoğu yeni oyun arıyor. malesef piyasada böyle bir açık var uzun süredir.

şu anda oynanabilirliği olan ve tavsiye edebileceğim bir tek archeage var. fakat oda kısa süreli bir oynanış için ne kadar yeterlidir o kısım tartışılır, ayrıca oyun içi ekonomisi oldukça pahalı. yani para harcamadan birşeyler yapabilmek, belirli bir seviyeye gelmek pek kolay değil.

son baharda yine bir ncsoft oyunu olan wildstar free to play'e geçecek. bu da piyasanın beklediği oyunlardan. ayrıca blade and soul ve black desert avrupa serverları uzun süredir bekleniyor fakat bu iki oyun 2016'nun ikinci yarısında kendini gösterir diye düşünüyorum.

bunların haricinde tavsiyesi olan varsa dinlemek isterim. forumda benzer şekilde açılmış olan tüm konuları okudum, bir çok oyun denedim fakat bahsettiğim 4 oyun haricinde pek kaydadeğer bir şey bulamadım.

Hocam hangi foruma baksam nereyi okusam dediklerinizin aynısını söylüyorlar hatta son zamanlarda wowu bile bırakan cok kişi oldu sanırım mmorpg başlamak için cok yanlıs bir zaman seçmişim. Ayrıca blade&soulu ruscasını indirip ingilizce patch ile ingilizce oynayabiliyorum fakat skill sistemi pek hosuma gitmedi oyunun.
    Son bir sorum olacak aiondan alışık oldugumuz ortak mapte düşman kovalamak her mmorpg oyununda var mıdır yoksa bu tür oyunlar ayrı bir kategoride mi toplanır mmorpg oyunlarına baya bir uzagım o yüzden bu kadar cok soruyorum kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: HardToBeAGod
    Hocam hangi foruma baksam nereyi okusam dediklerinizin aynısını söylüyorlar hatta son zamanlarda wowu bile bırakan cok kişi oldu sanırım mmorpg başlamak için cok yanlıs bir zaman seçmişim. Ayrıca blade&soulu ruscasını indirip ingilizce patch ile ingilizce oynayabiliyorum fakat skill sistemi pek hosuma gitmedi oyunun.
    Son bir sorum olacak aiondan alışık oldugumuz ortak mapte düşman kovalamak her mmorpg oyununda var mıdır yoksa bu tür oyunlar ayrı bir kategoride mi toplanır mmorpg oyunlarına baya bir uzagım o yüzden bu kadar cok soruyorum kusura bakmayın.

blade and soul'u denediğin server hem private hem de alpha versiyon. o halini bende pek sevmedim ama en azından oyun tam sürümü geldiğinde ön yargısız incelenmeyi hak ediyor.

soruna gelirsek türün içinde farklı tarzlarda mevcuttur illa ki. fakat genel olarak toplu halde düşmanla savaş mevcut diyebilirim, en azından pvp içerenler :)

• Dediğin tür de en rahatı WoW var şuan ama o oyunun olayı end game. Ve bu pakette WoW büyük çuvalladı. O yüzden bulaşmanı önermiyorum bu paket. Sonra ki paket yine çuvallarsa cok rahat söyleyebilirim bu sefer WoW'un sonu gelir. Zaten cok büyük kaybı oldu evet. İnsanlar neye yöneldi dersen hemen söyliyim. Ortada mmorpg oyun yok evet hepsi daha gelecek malesef. En güzellerini bekliyoruz şuan, yukarda arkadaş da yazmış Black Desert, BnS, Skyforge, Crowfall vs. Bunlar gerçekten ses getirecek oyunlar ama daha var. Bu yüzden insanlar mmorpg geçmiyor fps ve mobaya geçiyor. Yani evet mmorpg oyunlara geçmek için kötü bir zamandayız şuan. CS:GO, Dota, LoL(yavaş yavaş bu oyununda öleceğini buradan görebiliyorum eski bir oyuncu olarak, daha doğrusu oyunda yetişkin insan kalmayacak, şuan bile sırf bebe dolu iken o kadar yetişkin insan oyunu bıraktığında komple bebeler vadisi olacak). Bunların dışında kart oyunu olan Hearthstone var. Yani kısaca insanlar tam olarak 1 oyuna kitlenmek yerine 3-4 oyun oynuyor azar azar ufak ufak öyle geçiyor. Sanada tavsiyem bu yönde, bulaşma mmorpg şu zamanda. Çünkü zaman harcayıpta bi cacık olcak oyun yok. Boş boş oynarsın öyle

Biz simdi arkadaşla BnS nin şu rus sunucusunu indiriyoruz, ben bu oyuna bayılıyorum. West duyrulduğundan beri aşırı takipteyim. Bu sene gelecek bu arada 2016 da değil. Yaz sonlarına doğru çıkacak, fakat ön hazırlık olsun diye rus sunucusunda zaman geçiricez biraz. Baya oynayanı olduğunu duydum her ne kadar private de olsa. Adamlar ilgileniyor. Bundan önce başka bir private sunucu daha vardı ingilizceydi o komple ama çöptü. Yönetim ilgilenmiyordu bile, bu adamlar oyunun dev i gibi baya ilgililer. Denemekte fayda var, eğer skill sistemini falan beğenmediysen o olay alpha ile falan alakası yok. Sen oyunu beğenmemişindir. Bence klasik mmorpglerden daha farklı bir havası var dövüş sisteminin. Son olarak sana BnS ile ilgili şunu öneriyim sonra gidiyom. Twitch.tv den blade and soul u bul. Çekikler komple pvp yapıyor zaten. İzle bi pvp gör ondan sonra nasıl bişey BnS

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kardeşim için oyun önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Millet Realm Reborn oynuyor.Steam'de günlük kullanıcı 2k-3k arasıydı şimdi 10k yı geçti.
  • Wow oyuncuları da gayet yeni oyun arıyor. Vanilladan beri bu kadar rezil olmamıştı oyun. Derinlikte eşi benzeri olmayan Lore'yi tek genişleme paketi ile rezil ettiler. Pvp desen Horde racialler nerf yedi diye ilk 500 de 10 tane Horde yok neredeyse. Human vs Human, çeşitlilik kalmadı. Bu nedenle aylardır oyun arıyorum piyasada. Ama ne fayda. Gerçekten dediğiniz gibi çıkacak oyunlara bakarak, yaz içerisinde kaliteli yapım olsa olsa cabal 2 olur. Blade and Soul ve Black Desert beklemeye değer ama yıl sonu hatta uzarsa 2016 yı bulacak gibi görünüyor gelişleri. Bir de Archeage aylarca oynamış bir Archeum founder paketi sahibi olarak, kesinlikle tavsiye etmiyorum. Eğer aktif oynayan 7-8 kişilik bir tayfanız varsa belki end gamede birşeyler yapabilirsiniz ama düşünün yüzlerce kişilik Futilez olarak bile guildce oyunu bıraktık. Çok ümitlenmeyin derim.

MMORPGyi bir kenara bırakıp Moba önersek de bir Heroes of the Storm getirdiği göreve dayalı takım sistemi ile güzel görünüyor. Ama kendi arkadaşlarınızla oluşturacağınız bir takımınız yoksa bulaşmayın verem olursunuz. Lolde Dotada kasarsın bir şekilde takımı sırtlanırsın anlarm da, Hots'ta leveller ortak. Bir kişi feedlerse oyun gider.

Bir ultima, knight, silk road furyası geri gelecek mi acaba oldukça merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkhail -- 27 Haziran 2015; 6:24:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Dediğin tür de en rahatı WoW var şuan ama o oyunun olayı end game. Ve bu pakette WoW büyük çuvalladı. O yüzden bulaşmanı önermiyorum bu paket. Sonra ki paket yine çuvallarsa cok rahat söyleyebilirim bu sefer WoW'un sonu gelir. Zaten cok büyük kaybı oldu evet. İnsanlar neye yöneldi dersen hemen söyliyim. Ortada mmorpg oyun yok evet hepsi daha gelecek malesef. En güzellerini bekliyoruz şuan, yukarda arkadaş da yazmış Black Desert, BnS, Skyforge, Crowfall vs. Bunlar gerçekten ses getirecek oyunlar ama daha var. Bu yüzden insanlar mmorpg geçmiyor fps ve mobaya geçiyor. Yani evet mmorpg oyunlara geçmek için kötü bir zamandayız şuan. CS:GO, Dota, LoL(yavaş yavaş bu oyununda öleceğini buradan görebiliyorum eski bir oyuncu olarak, daha doğrusu oyunda yetişkin insan kalmayacak, şuan bile sırf bebe dolu iken o kadar yetişkin insan oyunu bıraktığında komple bebeler vadisi olacak). Bunların dışında kart oyunu olan Hearthstone var. Yani kısaca insanlar tam olarak 1 oyuna kitlenmek yerine 3-4 oyun oynuyor azar azar ufak ufak öyle geçiyor. Sanada tavsiyem bu yönde, bulaşma mmorpg şu zamanda. Çünkü zaman harcayıpta bi cacık olcak oyun yok. Boş boş oynarsın öyle

Biz simdi arkadaşla BnS nin şu rus sunucusunu indiriyoruz, ben bu oyuna bayılıyorum. West duyrulduğundan beri aşırı takipteyim. Bu sene gelecek bu arada 2016 da değil. Yaz sonlarına doğru çıkacak, fakat ön hazırlık olsun diye rus sunucusunda zaman geçiricez biraz. Baya oynayanı olduğunu duydum her ne kadar private de olsa. Adamlar ilgileniyor. Bundan önce başka bir private sunucu daha vardı ingilizceydi o komple ama çöptü. Yönetim ilgilenmiyordu bile, bu adamlar oyunun dev i gibi baya ilgililer. Denemekte fayda var, eğer skill sistemini falan beğenmediysen o olay alpha ile falan alakası yok. Sen oyunu beğenmemişindir. Bence klasik mmorpglerden daha farklı bir havası var dövüş sisteminin. Son olarak sana BnS ile ilgili şunu öneriyim sonra gidiyom. Twitch.tv den blade and soul u bul. Çekikler komple pvp yapıyor zaten. İzle bi pvp gör ondan sonra nasıl bişey BnS

Çok ping olmaz mı,knk?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Obilux kullanıcısına yanıt
    Rus da lag yok, hiç lag yasamadım, bi kaç gun oynadık takıldık simdi arada giriyoruz cünkü bir olayı yanlış yaptık yeniden kasması zor geldi ama combat sistemi HARIKA. Koşma, uçma zıplama tamamen özgür ve cok seri bir oyun. Grafikleri çok güzel, 9gb olmasına rağmen harika bir grafiği var, dungeonları guzel. Kombat sistemini görmek için YouTube a Blade Master yada Kung-fu master solo yazın bi görün nasıl bişey. Assassin de yazabilirsiniz. Solo dungeonlarına bakın nasıl zevkli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Rus da lag yok, hiç lag yasamadım, bi kaç gun oynadık takıldık simdi arada giriyoruz cünkü bir olayı yanlış yaptık yeniden kasması zor geldi ama combat sistemi HARIKA. Koşma, uçma zıplama tamamen özgür ve cok seri bir oyun. Grafikleri çok güzel, 9gb olmasına rağmen harika bir grafiği var, dungeonları guzel. Kombat sistemini görmek için YouTube a Blade Master yada Kung-fu master solo yazın bi görün nasıl bişey. Assassin de yazabilirsiniz. Solo dungeonlarına bakın nasıl zevkli

Bi çıksın bakalım ^^ fps oynuyorum bende.

• Obilux kullanıcısına yanıt
    Hangi fps cs mi
  • Yok cod:aw.bf4 oynuyordum bir ara oda sarmıyor buda idareten :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.