Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jasonn123

Betler durumler diyeti bozar mi tavuk durum ve ya adana durum. Ince lavasa sariyolae zaten

Tek öğün ye illaki yiyeceksen bende yiyorum öğlen mecburen okula gidiyorum.
  • Hocam 89 yaparmısın Suları tamamen atmışım sanırım vücuttan zira kilo vermem çok yavaşladı
  • Annem zeytinyağlı yaprak sarması yapmış 20 22 tane yemişimdir durduramıyorum kendimi
  • 83.5 yaza kadar 75 olacak başka yolu yok

Birde bugün 20.Günün şerefine yarım ekmek döner yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 15 Mart 2013; 21:14:39 >
  • Eeeee nasıl gidiyor beyler baya ağır gidiyorum artık bende farketmeye başladım yavaş kilo veriyorum özellikle 1 ay geçtikten sonra daha ağırlaştı
  • 90 dan 88e düstüm ekle hocam..
  • Arkadaşım benide ekleyebilirsin 182 boy 85,2 kiloydum %19,5 yağ oranım vardı. 9 gün oldu spora başladım. Salona 2 gün gidip 1 gün dinlenme veriyorum 35 dakika kardiyo sonra çok tekrarlı ağırlık çalışıyorum. Yemeklere de fazla abartmamakla birlikte dikkat etmeye çalışıyorum protein ve suyu arttırdım ayrıca L-carnitine kullanıyorum antreman öncesi. şuan 82,8 kiloyum şuanda. Ayrıca antreman yapmadığım günler 45 dakika yürüyüşe çıkıyorum.
  • ben maddi durumlardan dolayi Salona devam edemicem nasi yakicam bu yaglari.fena gobek var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir de benim şöyle bir sorunum var birazda o yüzden kilo veriyorum gibime geliyor 2 aydan beri iş arıyorum . Sizin tavsiye edeceginiz başvuru yapabilecegim yerler var mı AVM ler gibi Collezione, LCW,Boyner felan biraz konuyu değiştirdim ama
  • Beyler eşşek gibi her akşam koşmama ve aç kalmama rağmen 2 haftadır kilo veremedim nedendir bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu2012

Beyler eşşek gibi her akşam koşmama ve aç kalmama rağmen 2 haftadır kilo veremedim nedendir bu ?

Benimde son zamanlarda öyle dert etme yavaş vermek daha iyi
  • durumumu güncelleyeyim
    3. hafta sonunda 92 den 88.7 ye geriledim, son hafta bir kilodan az vermişim. Diyet yapmıyorum, bu hafta doğru düzgün sporda yapamadım. havalar biraz daha ısınınca sahilde koşmayı düşünüyorum...
    Yaptıklarım koşu bandında 5 km yürüme 2km koşma, kondisyon bisikletinde 30km, mekik, twister birde bol yeşil çay...
    Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
  • Beyler 20'sinde diyet ve sporun 1 ayı bitmiş olacak isteyenlere pm'den ilk gün ve son günün fotoğraflarını atabilirim değişimi görmeleri açısından. Buraya başlarken 72kg demiştim ama 71'mişim şu an 67. 2.ayım bittiğinde 63 olcam muhtemelen ve fit halime gelmiş olcam - Boy 1.70 -
  • benim sadece bel cevresi 87 onu 80 yapcam kilo da yok ama rahatsiz ediyo yaglar :D hanima bel cevresi 87 yaz(en kalin yer)

• Arkadaşımda spor yapıyor benden daha fazla yemesine rağmen 6 kilo vermiş ben hala yerimde sayıyorum :(
  • 87.3
  • 84 2.3 kg vermişim olsun yeter nisan sonu iyi yere gelcem sanırım

Edit : Abur cubur yiyordum 2-3 hafta önce artık onu tamamen bıraktım her yağlı ive abur cuburdan her şeyden uzak duruyorum artk sadece yeşillik sizede tavsiye ediyorum bol su için işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktasli9 -- 18 Mart 2013; 21:48:38 >
  • gunde 3-4 litre su fazla degilmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: İ<3Rowing

gunde 3-4 litre su fazla degilmi ?

Kişiden kişiye değişir
  • Bende 85 ten 78e dustum hedef 70 simdidden iyi calismalar ekle benide

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.