Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: batu2012

Bende katılayım.Yaklaşık 4 haftadır her akşam yarım saat bisiklet (spor aleti) ile koşuyorum.Yemek yemiyorum doğru düzgün.Kornfleks yiyorum 2 öğün.103.5 falandım şimdi 100.5 falanım sizce çok yavaş mı kilo veriyorum ?

Kilona göre ilk 4 hafta düzgün beslenme ve spor ile 5-6 kilo idealdir - kilon fazla diye diyorum, boyunu bilmiyorum - o yüzden sadece bisiklet falan ile 3 kilo bence iyi. Zaten hızlı kilo düşmekten ziyade yağ oranını düşürmek mühim olan, o yüzden kilom az azalıyor diye problem yapma ve mezure ile ölç göğüs bel ve kalça çevreni her hafta
  • 1.75 falan boyum.
  • Evet 19 günde 3 kilo vermiş bulunmaktayım, 4-5 gün spor ve dengeli beslenme ile 3 kilo verdim son 3 kilom kaldı.
    Karın bölgesi çalışmalarımı sıkılışatırmaya başladım.
    20 şubatta 75,5 ile başladık şimdi 72,5 seviyelerine indim, hayattan çıkanlar ekmek, şeker, abur cubur.
    Bu yola çıkan herkese sabır diliyorum, ekmek yemeyi özledim
  • 2,5 aydır bayağı bir zorladım 86 dan 79 lara kadar geldim kas kaybı çok şükür sıfır hatta bir kilo kas almışım.Şu hafta vücudu biraz dinlerdimdi yarından itibaren bir 2 hafta daha zorlayacağım 75 te bırakacağım tabi kas kaybı olmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: fberen

quote:

Orijinalden alıntı: ToMa46

quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

quote:

Orijinalden alıntı: Besiktasli9

quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

koşan var mı aramızda? koşulara başlıyorum bu akşam

DÜn den itibaren kas egzersizlerine başladım yavaş yavaş bence koşma hocam hafiften zora doğru yap

Koşma derken hocam? Öyle deliler gibi koşma niyetim yok. 2 dakika depar atıcam 2-3 dakika yürüyeceğim bunu maksimum 2 defa yaparım günden güne artar bu süre.

Salonda yarım saat kadar koşmaya çalışıyorum öyle sürekli değil ama en az 2500 metre civarı falan 2000 metrede bisiklete biniyorum.

dostum salonda koşu bandında yarım saat çok fazla haberin olsun. diz kapakların 1-2 aya kalmaz sıkıntı çıkarır söyleyim. koşu bandında koşulmaz arkadaşlar araştırın biraz körü körüne zayıflıcam diye sağlığınızdan olmayın. koşu bandında yürüyeceksin oda günde 15 dk veya maksimum 20 dk. her gün değil 2 günde bir yürceksin ama en hızlı tempo şeklinde yürü ama sakın koşmayın diz için hiç iyi değil hatta onun yerine tabanı yumuşak ayakkabıyla yumuşak zeminde koşucaksan koş. öbür türlü koşu bandı zararlı.

ayrıca dışarda koşarkende 1 dakika hafif tempo koşu neredeyse yürüyüş temposu 2 dakika hızlı tempo tabi bu ilk başlarda 2 dakika olmasa bile zorlaya bildiğin kadar olsun. 1 dakika hafif + 2 dakika hızlı = 1 set dersek 8-10 set yaparsanız daha etkili olur. hiit kardiyo şeklidir. ilk başta 4 set yapın sonra 2 dk ka hafif tempo sonra 3 set yapın gene 2 dk ka hafif tempo sonra 2 set yapın gene 2 dk ka hafif tempo sonra 1 set yapın ve hızlı tempoda ne kadar uzun süre gidebilirseniz devam edin. sonra 3 dakıka hafif tempo koşu yapın ve açma germe hareketlerini eksik etmeyin.

Valla sıkıntı yok hocam ya ben hareketsiz biriyim normalde ve sürekli 30 dakika boyunca aynı tempoda koşmuyorum 5 dakika yürüyorum 10 dakika koşuyorum o şekilde yarım saat en az da 2500 metre bence az bile ama.
  • P90X e de başlamayı düşünüyorum.İnternette buldum indiriyorum.Bunun yanında 3 öğün yiyorum.2 si kornfleks oluyor.Normal öğünde sadece 1 dilim ekmek yiyorum yemeğin yanında.Şeker , çikolata , yağlı şeyler yok.Umarım şu kilolarda kurtulurum artık 19 senedir başıma bela.

edit : demin tartıldım 99.3 çıktı çok mutluyum şu anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu2012 -- 11 Mart 2013; 18:17:41 >
  • Beyler durum nedir Bıraktınız mı yoksa biraz yorum yapında konuşalım

Edit : Bu arada arkadaşlar gömlek almaya gittim 1 aydan beri basket oynuyorum faydasını gördük M beden Üstüme tam oturuyor :)) giyimde farklılıkları hissedebiliyorsak başarıyoruz demektir pantolonun düşmesi felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktasli9 -- 12 Mart 2013; 15:34:52 >
  • İndirdim izliyorum ilk olarak ayakları ellere kadar çekiyoruz güzel duruyor 30 gün sonunda fark başlıyormuş

Koşuyu bırakmak istemiyorum bu yüzden koşu saatini erkene çekicem dinlendikten sonra bunu uygulamaya başlayacağım bana şans dileyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu2012 -- 12 Mart 2013; 15:39:44 >
  • quote:

İndirdim izliyorum ilk olarak ayakları ellere kadar çekiyoruz güzel duruyor 30 gün sonunda fark başlıyormuş

Dostum bence kendi yolundan şaşma ben hiç bir şeye bakmıyorum kendi bildiklerimi uyguluyorum şuana kadarda başarıyorum. Onlar vücudu çok yoruyor
  • Yukarıda editledim koşuyu bırakmayacağım erkene çekeceğim vücudum dinlendikten sonra bunu uygulayacağım bütün gün aç kalmam ve yorulmama değer umarım yaza kadar ez aaz 15 kilo civarı vermem lazım
  • quote:

Yukarıda editledim koşuyu bırakmayacağım erkene çekeceğim vücudum dinlendikten sonra bunu uygulayacağım bütün gün aç kalmam ve yorulmama değer umarım yaza kadar ez aaz 15 kilo civarı vermem lazım

Kendini aç bırakma dostum tekrar geri alırsın ..
  • Sabah 7:00 da kornfleks öğlen 3 te korfleks akşam 1 dilim ekmek ve yemek yiyorum.Aç kalıyorum ama miğdem küçülünce zaten bu kadar acıkmam.
  • quote:

Sabah 7:00 da kornfleks öğlen 3 te korfleks akşam 1 dilim ekmek ve yemek yiyorum.Aç kalıyorum ama miğdem küçülünce zaten bu kadar acıkmam.

Ama çok aç kalma dostum ne olur ne olmazz
  • Şu korfleks çok miğdemi bulandırıyor artık ama mecbur çekeceğim bu eziyeti.
  • quote:

Şu korfleks çok miğdemi bulandırıyor artık ama mecbur çekeceğim bu eziyeti.

Kilo kaç ?
  • 99 olmuşum bugün baktım.
  • 2 haftadır insanity programını kullanıyorum 110 oldum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToMa46

quote:

Şu korfleks çok miğdemi bulandırıyor artık ama mecbur çekeceğim bu eziyeti.

Kilo kaç ?

dostum zaten kornfleks mısır gevreği kimse tavsiye etmez kolay kolay. gdo lu mısırlardan yapılıyo ayrıca mısır zaten acıktırır. onun yerine yulaf ezmesi ye hem mısır gevreklerinden daha az şeker var ve lif kaynağı yüksek olduğundan seni daha uzun süre tok tutar.
  • 3 günden beri karın egzersizlerine başladım gece gündüz karnım yanıyor acısına bağırıyorum ama sıkılaşmayı hissediyorum
  • Dün akşam 3 çatal künefe yedim az şireli. Artık bu benim ödülüm olmalıydı. :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.