Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 78,40 81.80den buraya geldim . Ama kas gidiyor galiba. Yagli taraflarim hic gitmiyor.onlar oldugu gibi duruyo ama kilo kaybi var cozebilmis degilim.

Daha mayisin sonuna kadar devam etmeyi dusunuyorum.bakalim neler olucak yedklerimi de yazim biilgili arkadaslar hatalarim varsa soylesin.

Sabah genelde 1 pogaca ( uni ogrenciyim ama yakinda cornflakese gecicem) ve sekersiz cay

Oglen merkezi yemekhaneden yiyorum.hangi yemek olursa olsun yarim ekmek yiyorum.sadece yemekleri yiyorum bol su.ekmek dahil toplam 1500 kaloriyi gecmiyor genelde. gida muhendisleri her gunku yemegin kolorisini hesapliyor.

Aksam da kesinlikle 6 dan once yiyorum.genelde tavuk kirmizi et , corba yada ev yemegi yiyorum yine ekmeksiz.

Yediktrn 1 saat sonrad spora gidiyorum. Tum amacim
    Gobrk ve yaglanmadsn dolayi hafif gogus var onlari eritmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de mi yazdırsam acaba Yazın mülakatlar var en az 3-4 kilo vermem lazım neyse yarın tartılıp gelirim. Tahmini olarak kilo 74 boy 178 diyorum şuan yarın güncellerim. Son 4-5 gündür canım hiç ekmek istemiyordu bugün çok istedi ben de biraz yedim :) Çay zaten içmiyorum. Suyu bol bol içerim. Spor şuan yok sadece günde 100 civarı mekik.
  • Geçen Pazartesi Insanity Workout programına başladım. Başladığımda 86ydım şimdi 84e düştüm, son gaz devam ediyorum. İnşallah yaza girmeden ideal kilom 70e düşeceğim
  • Bugün diyet falan kalmadı arkadaşlar geldi et kavurma bulgur pilavı üzerine birde yaş pasta yedim halbuki herşey çok güzel gidiyordu diyetle ilgili ama duramadım yaptım bir hata tam da bugün 81 li kiloları görüyordum offf offf yarın salona gidip iyi koşmam gerekiyorr...
  • Bende devam ediyorum 4 gün oldu tekrar başlayalı . Ekmek hiç yemiyorum şekeri akşam 1-2 bardak çayla kullanıyorum arası sıra biskivü gofret yiyiorum p90x e yapıyorum ama bacaklarım hamladığında dolayı 2 gündür yapamadım :S 89 kilo olmama rağmen M tişört gitmye başladım....

2 ay önce 40 beden pantalon giyerken 34 lere düştüm... xxl gömlek giyerken L ve M giyiyiorum artık
  • Kilo veriyorum ancak göbek aynı gibi geliyor bana :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToMa46

Bugün diyet falan kalmadı arkadaşlar geldi et kavurma bulgur pilavı üzerine birde yaş pasta yedim halbuki herşey çok güzel gidiyordu diyetle ilgili ama duramadım yaptım bir hata tam da bugün 81 li kiloları görüyordum offf offf yarın salona gidip iyi koşmam gerekiyorr...

Arada olur öyle şimdi kendine ceza verme sırası :)) biraz aç bırak spor yap dewam edersin pes etmek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Besiktasli9

quote:

Bugün diyet falan kalmadı arkadaşlar geldi et kavurma bulgur pilavı üzerine birde yaş pasta yedim halbuki herşey çok güzel gidiyordu diyetle ilgili ama duramadım yaptım bir hata tam da bugün 81 li kiloları görüyordum offf offf yarın salona gidip iyi koşmam gerekiyorr...

Arada olur öyle şimdi kendine ceza verme sırası :)) biraz aç bırak spor yap dewam edersin pes etmek yok

Aynen öylee cezayı kestimm zatenn :))
  • quote:

quote:

quote:

Kaçsın şuanda bende yavaş veriyorum artık karın egzersizi yaptıgım için karnım acıyor hareket ettigimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktasli9 -- 14 Mart 2013; 16:57:30 >
  • Valla bugünden itibaren 3 öğün korflekse başlıyorum 30 dakika koşu yanında p09x te yapmaya çalışacağım 100 ün altına düştüm ama kilo verme hızım azaldı gibi geldi çok nalet bir duygu hergün su gibi terle sabahtan öğlene kadar aç kal ama kilo vereme p90x yaparken 2-3 litre su içiyorum dahada güzel oluyor böylece.

Birde şu hareketleri buldumhttp://www.youtube.com/watch?v=4ErQhmIYchY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu2012 -- 14 Mart 2013; 19:09:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu2012

Valla bugünden itibaren 3 öğün korflekse başlıyorum 30 dakika koşu yanında p09x te yapmaya çalışacağım 100 ün altına düştüm ama kilo verme hızım azaldı gibi geldi çok nalet bir duygu hergün su gibi terle sabahtan öğlene kadar aç kal ama kilo vereme p90x yaparken 2-3 litre su içiyorum dahada güzel oluyor böylece.

Birde şu hareketleri buldumhttp://www.youtube.com/watch?v=4ErQhmIYchY

3 öğün mısır gevreği ile diyet yaparsan kendini kandırırsın kasların erir yağların kalır
  • Kasım yokki zaten ama akşam yemeklerini normal yerim belki en fazla 1 dilim ekmekle tabiki.
  • Ben de yorum yapayım bari, fazlalık olarak 4 kg falan var zaten 3,5 kg verdim ve her hafta fotoğraf çekildiğim için ilk günle bariz bir üst karın ve belde incelme var. En az alt karın da azalma var ama zaten o genelde sonlara dogru toparlayıp üst karınla dengeliyor. Bugün spor ve diyetin 23.günü bitti muhtemelen 45. gün baya bir toparlamış olcam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kaçsın şuanda bende yavaş veriyorum artık karın egzersizi yaptıgım için karnım acıyor hareket ettigimde

81-82 arası gidip geliyor hocam yemek yeyince 82 ye doğru geliyor açken 81 :)
  • 111 kg dan 100.4 e dustum.Artik 100lu bir rakam gormek istemiyorum.Pazar sabahi o da olmayacak,az kaldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzadkiel -- 15 Mart 2013; 10:25:27 >
  • 24 günde 7.5kg verdim. 128,9 KGdan 121,4kg a düştüm. Hareket etmiyorum hareket etsem 12 13 kilodan fazla verebilirmişim.
  • 88.2 yim

• quote:

Orijinalden alıntı: tzadkiel

111 kg dan 100.4 e dustum.Artik 100lu bir rakam gormek istemiyorum.Pazar sabahi o da olmayacak,az kaldi..

Sen nasıl verdin hocam?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tzadkiel

111 kg dan 100.4 e dustum.Artik 100lu bir rakam gormek istemiyorum.Pazar sabahi o da olmayacak,az kaldi..

Sen nasıl verdin hocam?

Ekmegi hayatimdan kaldirdim.Aksam sadece ya corba iciyorum yada salata yiyorum.Sabahlari 2 haslanmis yumurta+lor peynir+1buyuk bardak sut.Ogle arasi eti form urunlerinden yada elma yiyorum.Aksamlari yemekten 2 saat sonra 200 yarim mekik cekiyorum,eliptik bisiklette 15 dk takiliyorum.Haftasonu bunlara ilaveten kosu bandinda gunde ortalama 10km yuruyorum ve kosuyorum.1 ayda vermistim ben 10 kg fakat memlekete gidince yemek konusunu frenleyemedim :D simdi tam gaz devam.Unutmadan sabahlarida 100 mekik cekiyorum kahvaltimi yapip ise gidiyorum...

Edit:Salatayi ya ton balikli yagi suzulmus yiyorum veya haslanmus tavuk gogusu koyup icine oyle yiyorum.Haftasonlari ayrica izgarada birseyler yapip odullendiriyorum kendimi.Haziran sonuna kadar en az 20 kilo daha vericem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzadkiel -- 15 Mart 2013; 17:39:30 >
  • Betler durumler diyeti bozar mi tavuk durum ve ya adana durum. Ince lavasa sariyolae zaten

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.