Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fberen

quote:

Orijinalden alıntı: ToMa46

Arkadaşlar spor salonuna gidiyorum ben 15 falan oldu sizce yağ yakıcı falan kullanmalımıyız ne dersiniz?

kullanınca hakkını verirsen faydası olur tabi

Haftada en az 3 gün gidiyorum salona ve yarım saat koşuyorum 10 dk da bisiklete biniyorum yağ yakıcıdan sonra daha da artırıp hakkını da verebilirim diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glaber

En yakın zamanda güncelleyeceğim kilomu ama önce bir şey soracağım belim inceldi çünkü pantolonun bol gelmeye başladığı gözle görülebilir halde ama vücut kısmında göbek vs. de kilo almış görünüyorum neden olabilir ?

Aynı şey bende de söz konusu arkadaşım göbek duruyor daha pek değişiklik yok gibi geliyor ama zamanla olacaktır sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Besiktasli9

Arkadaşım kilomu güncellermisin 90,7 dim 4. hafta sonunda 86,3 4 kilo vermişim arkadaşlar aç kalmadan 4 kilo daha ne olsun :)))

Nasıl verdin o kadar peki?
  • quote:

quote:

En yakın zamanda güncelleyeceğim kilomu ama önce bir şey soracağım belim inceldi çünkü pantolonun bol gelmeye başladığı gözle görülebilir halde ama vücut kısmında göbek vs. de kilo almış görünüyorum neden olabilir ?

Aynı şey bende de söz konusu arkadaşım göbek duruyor daha pek değişiklik yok gibi geliyor ama zamanla olacaktır sanırım.

Benim bildiğim kilo üstten aşağı doğru verilir bizde tersimi oluyor ki
    Günde en az 7 km okula giderken vs. sadece bir de evde egzersiz vs. yapıyorum bir kaç ama beslenmeme çok dikkat etmiyorum ondan olabilir belki diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Benim bildiğim kilo üstten aşağı doğru verilir bizde tersimi oluyor ki
    Günde en az 7 km okula giderken vs. sadece bir de evde egzersiz vs. yapıyorum bir kaç ama beslenmeme çok dikkat etmiyorum ondan olabilir belki diye düşünüyorum.

Valla hocam ben spora da gidiyorum yememe de dikkat ediyorum ama çok yavaş zayıflıyorum
  • quote:

quote:

Arkadaşım kilomu güncellermisin 90,7 dim 4. hafta sonunda 86,3 4 kilo vermişim arkadaşlar aç kalmadan 4 kilo daha ne olsun :)))

Nasıl verdin o kadar peki?

Valla dostum yavaş zayıflayalım zaten ben bi kere yaşadım bunu yavaş olanı daha iyi olucaktır . 4 hafta 4 günü istedigimi yemişimdir ben ne istersem hemde hiç aç kalmadan bunu verdiysem biraz daha kalori indirirsem çok daha rahat veririm ama hızlı olmasın böyle iyi her gün yeşil çay içiyorum gece yatmadan önce odamda spor yapıyorum egzersiz vb karın kası felan bunları yap daha rahat kilo verirsin bi de gün içinde hiperaktif m vücudun şekil almıyorsa pm at anlatrım benm yaptıklarımı detaylı
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar spor salonuna gidiyorum ben 15 falan oldu sizce yağ yakıcı falan kullanmalımıyız ne dersiniz?

Haftada en az 3 gün gidiyorum salona ve yarım saat koşuyorum 10 dk da bisiklete biniyorum yağ yakıcıdan sonra daha da artırıp hakkını da verebilirim diye düşünüyorum.

dostum hiit kardiyo çalışma şeklini biraz araştır daha etkili şekilde yağ yakarsın.
  • Kilo veriliyorda abi bugün 5 dilim baklava götürdüm anasını satayım 200 kaloriden 1000 kalori geldi şimdiden 2 saat koşsam veremem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Risk Budur

Kilo veriliyorda abi bugün 5 dilim baklava götürdüm anasını satayım 200 kaloriden 1000 kalori geldi şimdiden 2 saat koşsam veremem.

arada yiyeceksin kardeşim benim bi hafta bi günü istedigimi yeme günü :))) bende dün ıspanaklı börek yedim bunda bi şey yok yaktıktan sonra
  • quote:

Kilo veriliyorda abi bugün 5 dilim baklava götürdüm anasını satayım 200 kaloriden 1000 kalori geldi şimdiden 2 saat koşsam veremem.

Kaç gündür canım istiyor ama yemeyeceğim en azından 80 olana kadar bakalım ne olacak :).
    Geçen gün akşam yemeğinde sadece yoğurt ve 9 gibi süt light bisküvi aldım gayet iyiydim hemen farkedebiliyor kilo :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

dostum hiit kardiyo çalışma şeklini biraz araştır daha etkili şekilde yağ yakarsın.

Baktım da en uyuz olduğum şey ya video da zaten kaslı bi bayan var arkadaş kaslı bir bayan ya da erkek konunca uyuz oluyorum bana arada farkı göstermeli bunlar kaslı adam zaten kolayca yapaar ki bu hareketleri neyse ben normal sporuma devam edeceğim :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Baktım da en uyuz olduğum şey ya video da zaten kaslı bi bayan var arkadaş kaslı bir bayan ya da erkek konunca uyuz oluyorum bana arada farkı göstermeli bunlar kaslı adam zaten kolayca yapaar ki bu hareketleri neyse ben normal sporuma devam edeceğim :D

Son 10saniye felan bırakıyorum zaten öyle öyle yapıyorum.insanity programı nı kullanıyorum
  • koşan var mı aramızda? koşulara başlıyorum bu akşam
  • quote:

koşan var mı aramızda? koşulara başlıyorum bu akşam

DÜn den itibaren kas egzersizlerine başladım yavaş yavaş bence koşma hocam hafiften zora doğru yap
  • quote:

quote:

DÜn den itibaren kas egzersizlerine başladım yavaş yavaş bence koşma hocam hafiften zora doğru yap

Koşma derken hocam? Öyle deliler gibi koşma niyetim yok. 2 dakika depar atıcam 2-3 dakika yürüyeceğim bunu maksimum 2 defa yaparım günden güne artar bu süre.
  • quote:

quote:

quote:

Koşma derken hocam? Öyle deliler gibi koşma niyetim yok. 2 dakika depar atıcam 2-3 dakika yürüyeceğim bunu maksimum 2 defa yaparım günden güne artar bu süre.

Salonda yarım saat kadar koşmaya çalışıyorum öyle sürekli değil ama en az 2500 metre civarı falan 2000 metrede bisiklete biniyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Salonda yarım saat kadar koşmaya çalışıyorum öyle sürekli değil ama en az 2500 metre civarı falan 2000 metrede bisiklete biniyorum.

dostum salonda koşu bandında yarım saat çok fazla haberin olsun. diz kapakların 1-2 aya kalmaz sıkıntı çıkarır söyleyim. koşu bandında koşulmaz arkadaşlar araştırın biraz körü körüne zayıflıcam diye sağlığınızdan olmayın. koşu bandında yürüyeceksin oda günde 15 dk veya maksimum 20 dk. her gün değil 2 günde bir yürceksin ama en hızlı tempo şeklinde yürü ama sakın koşmayın diz için hiç iyi değil hatta onun yerine tabanı yumuşak ayakkabıyla yumuşak zeminde koşucaksan koş. öbür türlü koşu bandı zararlı.

ayrıca dışarda koşarkende 1 dakika hafif tempo koşu neredeyse yürüyüş temposu 2 dakika hızlı tempo tabi bu ilk başlarda 2 dakika olmasa bile zorlaya bildiğin kadar olsun. 1 dakika hafif + 2 dakika hızlı = 1 set dersek 8-10 set yaparsanız daha etkili olur. hiit kardiyo şeklidir. ilk başta 4 set yapın sonra 2 dk ka hafif tempo sonra 3 set yapın gene 2 dk ka hafif tempo sonra 2 set yapın gene 2 dk ka hafif tempo sonra 1 set yapın ve hızlı tempoda ne kadar uzun süre gidebilirseniz devam edin. sonra 3 dakıka hafif tempo koşu yapın ve açma germe hareketlerini eksik etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High_ToweR -- 10 Mart 2013; 19:35:45 >
  • ben de kilomu güncelleyeyim

ikinci hafta 92 - 90.5 - 89.4
    bol kaçamaklı bir haftaydı börekler, içli köfteler ve baklavaların hiçbirisinii geri çevirmedim, buna rağmen haftada bir kilo vermişim,

yaptıklarım; koşu bandında sabah-akşam olmak üzere 40 dakika yürüme,koşma, kondisyon bisikletinde20 km ,50mekik, 5 dakika twister,
    havalar biraz daha ısınınca sporumu dışarda yapmayı düşünüyorum(koşu, yürüyüş, jimnastik aletleri..

herkese kolaylıklar diliyorum...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum salonda koşu bandında yarım saat çok fazla haberin olsun. diz kapakların 1-2 aya kalmaz sıkıntı çıkarır söyleyim. koşu bandında koşulmaz arkadaşlar araştırın biraz körü körüne zayıflıcam diye sağlığınızdan olmayın. koşu bandında yürüyeceksin oda günde 15 dk veya maksimum 20 dk. her gün değil 2 günde bir yürceksin ama en hızlı tempo şeklinde yürü ama sakın koşmayın diz için hiç iyi değil hatta onun yerine tabanı yumuşak ayakkabıyla yumuşak zeminde koşucaksan koş. öbür türlü koşu bandı zararlı.

ayrıca dışarda koşarkende 1 dakika hafif tempo koşu neredeyse yürüyüş temposu 2 dakika hızlı tempo tabi bu ilk başlarda 2 dakika olmasa bile zorlaya bildiğin kadar olsun. 1 dakika hafif + 2 dakika hızlı = 1 set dersek 8-10 set yaparsanız daha etkili olur. hiit kardiyo şeklidir. ilk başta 4 set yapın sonra 2 dk ka hafif tempo sonra 3 set yapın gene 2 dk ka hafif tempo sonra 2 set yapın gene 2 dk ka hafif tempo sonra 1 set yapın ve hızlı tempoda ne kadar uzun süre gidebilirseniz devam edin. sonra 3 dakıka hafif tempo koşu yapın ve açma germe hareketlerini eksik etmeyin.

nedenki
  • Bende katılayım.Yaklaşık 4 haftadır her akşam yarım saat bisiklet (spor aleti) ile koşuyorum.Yemek yemiyorum doğru düzgün.Kornfleks yiyorum 2 öğün.103.5 falandım şimdi 100.5 falanım sizce çok yavaş mı kilo veriyorum ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.