Şimdi Ara

YAZ SONUNA KADAR KİLO VERME PROGRAMIM (SİZDE KATILABİLİRSİNİZ) [BAŞARANLAR VAR] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
784
Cevap
26
Favori
25.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz ilk 3-4 kilo kolay veriliyor sonrasında bu hız yavaşlıyor deniliyordu ki 72 kiloda kaldım son 3 kilom fakat cidden artık gram gram azalıyor ufak bir yemekde bile dengem şaşıyor. Kardiyom 10 dk yürüyüş 20dk tempolu koşu, 45 dakika bisiklet, fırsat buldukca ağırlıkda çalışmaya başlayınca zorlanmaya başladım.
    Şimdi sorum şu 3 kilo fazlamı verdikden sonramı protein tozuyla berabermi ağırlık çalışıyım yoksa aynı çalışma temposu içinde destek kullanıp 3 kiloyu vermeyemi çalışıyım.

Boy:1.70
    Kilo:72 (Hızlı kilo almadan göbek oluştu verilmeye çalışıyor)
    1 aydır kontrollü beslenmeye çalışıyorum.

Protein desteği almalımıyım, göğüs ve karın bölgesi çalışmalarımı arttırmayı düşünüyorum.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceqqu

Arkadaşlar malumunuz ilk 3-4 kilo kolay veriliyor sonrasında bu hız yavaşlıyor deniliyordu ki 72 kiloda kaldım son 3 kilom fakat cidden artık gram gram azalıyor ufak bir yemekde bile dengem şaşıyor. Kardiyom 10 dk yürüyüş 20dk tempolu koşu, 45 dakika bisiklet, fırsat buldukca ağırlıkda çalışmaya başlayınca zorlanmaya başladım.
    Şimdi sorum şu 3 kilo fazlamı verdikden sonramı protein tozuyla berabermi ağırlık çalışıyım yoksa aynı çalışma temposu içinde destek kullanıp 3 kiloyu vermeyemi çalışıyım.

Protein desteği almalımıyım, göğüs ve karın bölgesi çalışmalarımı arttırmayı düşünüyorum.

teşekkürler.

Benim gibi kilo verdikten sonra doğal kas istiyorsan hiç bir şey almadan çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Besiktasli9

quote:

Arkadaşlar malumunuz ilk 3-4 kilo kolay veriliyor sonrasında bu hız yavaşlıyor deniliyordu ki 72 kiloda kaldım son 3 kilom fakat cidden artık gram gram azalıyor ufak bir yemekde bile dengem şaşıyor. Kardiyom 10 dk yürüyüş 20dk tempolu koşu, 45 dakika bisiklet, fırsat buldukca ağırlıkda çalışmaya başlayınca zorlanmaya başladım.

teşekkürler.

bende o şekilde düşünüyorum fakat zaten alt yapım var uzun yıllar lisanslı sporcuydum fakat 2 ayda ufak bir toparlmam lazım düğün ve tatilim var
    Tatilden sonra düzenli beslenme ile zaten gerekli protein desteğini alırım gibime geliyor şuan iş gereği bile kahvaltıyı atlıyabiliyorum bazı zamanlar.
  • quote:

teşekkürler.

Benim de boy 1.70 kilo 71di 1 ay önce ve şu an 67 kg. Benim ideal kilom 63. 69 kg sana fazla gelebilir en azından 67 falan olman lazım bence - Tabi çok kaslıysan 69 ile de fit olabilirsin orası ayrı - Haftada 3 gün fitness 1 gün yüzme yapıyorum ve ilk 1 hafta sadece 1 er saat kardiyo çalıştıktan sonra ağırlığa da geçtim ama 20 dk yürüme-koşu 10 dk bisikletten sonra ağırlık çalışmaya başladım şimdi yürüme ile koşuyu 15 dk'ye indirdim ağırlığa devam ve 2 haftadır da protein tozun kullanıyorum ama her antrenmandan sonra 1 ölçek kullanıyorum çok tüketmiyorum yani, bence sen de başlayabilirsin kullanmaya. Ayrıca doğal kas, proteini bırakınca vücut sarkar falan yani o tarz şeyleri dinleme, sen kas yaptıktan sonra sporu bırakırsan kendine bakmazsan tabi sarkar, sonra millet diyor protein tozu kullanıp sporu bırakınca sarkıyor vücut- ki bunu diyenler de hiç toz kullanmamış insanlar oluyor nedense - , e sen kendine bakmazsan 100 kg olursan yine sarkcak aynı olay yani. Baya da uzattım bence de dediğim şekilde 1 ölçek antrenman sonrası kullan 3 kg'yi de biraz kardiyo biraz ağırlık şeklinde verirsin, yavaş yavaş kardiyo süreni azaltırsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Besiktasli9

quote:

teşekkürler.

bende o şekilde düşünüyorum fakat zaten alt yapım var uzun yıllar lisanslı sporcuydum fakat 2 ayda ufak bir toparlmam lazım düğün ve tatilim var
    Tatilden sonra düzenli beslenme ile zaten gerekli protein desteğini alırım gibime geliyor şuan iş gereği bile kahvaltıyı atlıyabiliyorum bazı zamanlar.

Bendede aynı şekilde basketten kalma bir şeyler var onlarla idare ediyorum yan bağlardan sakatlanmasam lisansımı iptal ettirmezdim , :) bence ilaçsız kas yap en iyisi ben öyle yapıcam kilo verdikten sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35

quote:

teşekkürler.

Benim de boy 1.70 kilo 71di 1 ay önce ve şu an 67 kg. Benim ideal kilom 63. 69 kg sana fazla gelebilir en azından 67 falan olman lazım bence - Tabi çok kaslıysan 69 ile de fit olabilirsin orası ayrı - Haftada 3 gün fitness 1 gün yüzme yapıyorum ve ilk 1 hafta sadece 1 er saat kardiyo çalıştıktan sonra ağırlığa da geçtim ama 20 dk yürüme-koşu 10 dk bisikletten sonra ağırlık çalışmaya başladım şimdi yürüme ile koşuyu 15 dk'ye indirdim ağırlığa devam ve 2 haftadır da protein tozun kullanıyorum ama her antrenmandan sonra 1 ölçek kullanıyorum çok tüketmiyorum yani, bence sen de başlayabilirsin kullanmaya. Ayrıca doğal kas, proteini bırakınca vücut sarkar falan yani o tarz şeyleri dinleme, sen kas yaptıktan sonra sporu bırakırsan kendine bakmazsan tabi sarkar, sonra millet diyor protein tozu kullanıp sporu bırakınca sarkıyor vücut- ki bunu diyenler de hiç toz kullanmamış insanlar oluyor nedense - , e sen kendine bakmazsan 100 kg olursan yine sarkcak aynı olay yani. Baya da uzattım bence de dediğim şekilde 1 ölçek antrenman sonrası kullan 3 kg'yi de biraz kardiyo biraz ağırlık şeklinde verirsin, yavaş yavaş kardiyo süreni azaltırsın

Teşekkür ederim yorum için bende o şekilde düşünüyorum fakat protein tozu yerine amino asit daha hızlı çözülme ve doğrudan kana karışma olayından dolayı
    acaba diyorum amino asitmi alsam
  • Arkadaşlar bugün bi ilaç aldım.
    L carnitine isminde yağları potansiyel enerjiye çevirip daha az yorulup daha fazla yakmamıza sebep oluyormuş. Yarın elimde olacak bununla beraber spor yapmayada başlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Arkadaşlar bugün bi ilaç aldım.
    L carnitine isminde yağları potansiyel enerjiye çevirip daha az yorulup daha fazla yakmamıza sebep oluyormuş. Yarın elimde olacak bununla beraber spor yapmayada başlayacağım.

L carnitine'in aslında gerçekten işe yarayıp yaramadığı belli değil, sadece yağları hızlı yaktığına inanılıyor ama yağ yakmıyorsa bile iyi bir plasebo etkisi yaratarak motive olmanı sağlar. Benim protein tozu aldığım zaman ekstradan vermişlerdi içecek olarak kullanılanları var onlardan ama çok kullanmadıgım için etkisi var mı gözlemleyememiştim, umarım yağ yakımını hızlandırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35

quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Arkadaşlar bugün bi ilaç aldım.

L carnitine'in aslında gerçekten işe yarayıp yaramadığı belli değil, sadece yağları hızlı yaktığına inanılıyor ama yağ yakmıyorsa bile iyi bir plasebo etkisi yaratarak motive olmanı sağlar. Benim protein tozu aldığım zaman ekstradan vermişlerdi içecek olarak kullanılanları var onlardan ama çok kullanmadıgım için etkisi var mı gözlemleyememiştim, umarım yağ yakımını hızlandırır.

Arkadaşlar bende yağ yakıcı olarak 60 kapsül hydroxycut advanced aldım yarın başlayacam kullanmaya yağ yakacak mı bakalım :)
  • Bunlar tehlikeli değil mi ?
  • Sabahları kalkıp sıcak su içiyorum ve 17 minutes at home cardio programını uyguluyorum. Okulda bir şey yemiyorum ve öğlenleri yuulaflı bisküvi iye geçiiştiriyorum.. 3-4 güne bir en az yarım kilo veriyorum şu an, 90 dan 87.5 a düştüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu2012

Bunlar tehlikeli değil mi ?

Sanmıyorum hocam çünkü üzerinde gıda bakanlığının izni ile ithal edilmiştir diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu2012

Bunlar tehlikeli değil mi ?

Yan etkileri var carnitine'in olsun protein tozlarının olsun ama zararlı bir şeyleri yok ölümcül derecede yani. Normal ilaçların nasıl ufak yan etkileri varsa bunların da öyle
  • 98.6 Guncelllllll :)

• boy 1.85 kılo 90 . ekmeği bıraktım. her sabah koşu yapıyorumi. abur cubur da yok artık . hayırlısı bakalım
  • 97.5 son durum
  • Son durum 80 daha veremedim kilo ama spor yok bende ondan sabit duruyorum az yiyorum

• güncelledim arkadaşlar
  • Arkadaşlar Hydroxycut Advanced kullanan var mı yağ yakıcı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conquérant'

güncelledim arkadaşlar

Hocam ben 98.6 yazmistim...
    siz 89.6 diye guncellemissiniz :D Ne diyeyim Allah yazdirmis :D

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.